Kādai sievietei būs lielākas izredzes tikt pie patstāvīga vīrieša?

Kādai sievietei būs lielākas izredzes tikt pie patstāvīga vīrieša?a) Skaistai, bet dumjai, slinkai, kašķīgai izmantotājai.
b) Nesimpātiskai, bet saimnieciskai, labestīgai, gudrai un vnk brīnišķīgam cilvēkam.
Jo skaistumu tak redz uzreiz, bet garīgās vērtības var redzēt tikai tuvāk iepazīstot. Vīrietim gan skaistums nav tik aktuāls, bet ar tak sievietes skatās sākumā uz izskatu. Tad kā izvēlēties starp to mānīgi vai patiesi skaisto?

Droshs_Plecs  Taisnība par iekāri. Vari nebūt super skaistule, bet ja Tev būs hormonālā un ģenētiskā kombinācija, kas manī izraisīs kaislīgu vilkmi, tad es ilgi nelikšos mierā un centīšos iegūt par katru cenu. Bet tādas sievietes nevar internetā satikt, jo Tev ir jāredz šis cilvēks dzīvē.

Bet tad viņas parasti pamana, ka Tu esi iekarsis un atgrūž. Bļin!

Labrador  Sievietes pievilciigaa aariene ir lielaakais trumpis,kas kompensee riebiigu raksturu,alkatiibu,slinkumu,egoismu.

Lianna  ...lai ir laiska ka tik skaista...ka tik labi danco...

Labrador  Nevienam gudram viirietim taadas lauku samazgas nevajag.Peedeejaa laikaa iipashi noveerojami paraziitisko slampu paliigaa saucieni.Jo rfeaalu cietumu ar mantas konfiskaciju dabuujamaksaatnespeejas administrators un Dobeles dzeeraajmilicim,kursh peec suudlatvieshu standartiem prot dziivot,ir reali suudi

MontaCool  Autors te dirn dienām un naktīm.Murgs.Iekšēji sakārtotai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu