Izvēlīgās dāmas vai nebaidaties ka tā arī paliksiet pavisam vienas?

Runāju par tām dāmām kas meklē smukus,bagātus respektablus kungus un visādus prastuļus nemaz neizskata.Visām tak nevar pietikt to pieprasīto,labo kungu.Notiek sīva cīņa un pretendentes tos noceļ jums deguna priekšā,bet laiks iet un jūs kā esat tā esat vienas.Tad varbūt vajag paņemt kaut ko parastāku?Ja nebūs tik labi kā pasakā villā pie okeāna,tad vismaz kāds bikšulis būs mājās un nebūs tik skumīgi?

LaskovijMerzavec  Jā, šeit protams, sievietes šeit ir super modeles... 90-60-90, ar garām kājām un D izmēra krūtīm. Protams, vīrieši arī vieni Bredi Piti, Herkulesi un citi Kokneši...

/... ar skaudību noraugās uz šo Rich and Beautiful salidojumu... /

Torpedo  "dāmām kas meklē smukus,bagātus respektablus kungus" ir vismaz 100 uz katru šādu kungu. Tā kā, ja ieslegtu loģiku, nebūtu grūti saprast, ka "nekas ņebus". It īpaši jo tāpēc, ka laiks ir daudz nežēlīgāks pret sievietes izskatu, nekā vīrieša. Viņai pašai jau varbūt arī vēl rādās, ka kopj sevi un ir tā neko, bet vīrieši to visu redz savādāk - kas ir zem maskas. Tā kā - nesaldējiet lieki nagus un droši laidieties dibinā!

nickie56  Baidos, esmu diezgan bailīga, tapēc vīrieti vajg vismaz drosmīgu.

Geisha  Torpēdi ko atkal apliec sievietes Tavā vecumā? Cik gadus pats meklē zirgasti? Neķerās? Un neķersies uz Tava plikā āķa. Tā arī nomirsi ar badakāsi pie peļķes gaidīdams savu zelta zivtiņu.

Labrador  Netaa apgrozaas taa kategorija sievieshu,kuraam neizdodas dziivee sastapt to viirieti,kursh izveidojies zemapzinjaa.Kaa arii sievietes meklee taadus viirieshus,kuri atrodas augstaakos slaanjos.Iemesls arii sabiedriibas noslaanjoshanaas.Latvija shajaa zinjaa tuvinaas nevis Eiropai,bet vidusaazijai.

Lianna  vairāk baidos no ...līdz nāve mūs šķirs. Škic kaulainā!

Mela  jo vairāk lasu PA, jo vairāk rodas sajūta, ka Latvijas teritorijā abi dzimumi viens otru nīst.
nevienam nebūs nekādu normālu attiecību pie šādas attieksmes

dogville  Jaabaidaas,ka kaads,"nekustaamais iipashums"uzseezhas sievietei uz astes,pa dziivi izpledereejis i beernus,i jebkaadu dziivesvietu,bet gaida kaadu,kas vecumaa glaazi uudens pienesiis.

Liigucis  Cik tie parasto vīriešu komentāri ir paredzami...pat grāmatu lasīšana un šahs te neko vairs nevar izmainīt!:))

eksim_braalis  Cik labi apzināties, ka te tie tēmu licēji un komentētāji ir max uz abu roku pirkstiem saskaitāmi, kas nozīmē, ka šie prātuļojumi ir aktuāli šauram ļaužu pulciņam. Paldies Dievam, dzīve notiek tur - ārā, un tur "ārā" viss ir savādāk, lasi - daudz labāk.

Korneelija1958  eksim_braalis,saki ,ka dzīve notiek ārā un šeit tikai šauram pulciņam.Vai tad mēs tie kas esam šeit neesam arī ārā?Esam taču arī ārā un dzīvojam kā visi citi,strādājam ,nodarbojamies ar saviem vaļaspriekiem,meklējam iepazīšanās-atšķirības zīmes taču mums nav uzliktas.Tagad par tēmu-nu nevajag man tikai tādu kuram bikses kājās tā pat jums vīrieši nevajag kuru katru sievieti.Mēs cenšamies atrast ,lai sirdij būtu labi ar to vīrieti ja jūs vispār zināt kas ir sirds.Bagātības un prinča nealkstu tā kā izredzes lielākas!

baluba  bumpastik, vai tik Tu arī neesi pārlieku izvēlīgs ja reiz neviena svārcene Tev virtuvē nešiverē .;)

ne_meklejumos  Tad jau labāk suni iegādāties, tas vismaz būs uzticīgs un nenodos nekad. Kam neinteresantu, sirdij netīkamu bikšaini savā teritorijā uzņemt, nav jau jābūt attiecībās lai nebūtu viena. Nekad neesmu sapratusi, kāpēc cilvēki saiet kopā ja nav mīlestības, kopēji mērķi un intereses.
Tas ierobežo, liek izlikties, atņem laiku un bremzē dzīves straujo skrējienu.
Maka biezums, prestižs to neietekmē, tas tik tādiem muldoņām liekas.

Liigucis  Bikšulis un svārcene...:))

Mailija  Man gan nav sanācis ne ilgi vienai būt,ne arī ko meklēties.Bet esmu pat ļoti izvēlīga.Man nevajag vienalga kādu bikšaini un pat ar visu viņa naudu ne,neba vērtēju vīrieti,ne viņa maku.Man tieši otrādi ir vienmēr atgrūduši tādi kas nezin ko no sevis iedomājas,ka ir nu baigi pieprasīti un ka sievietei tagad jāluncinās ka TĀDS dārgums pievērsies.(uzreiz bekot sūtiju)Man ir svarīgi lai es ar to cilveku kopā vnk labi justos un varētu uzticēties.Nu to tā pat nevar paskaidrot.Tas ir vnk jājūt!

edding  Es pat iedomāties nevaru, ka liktos gultā ar tādu, kurš man nepatīk.
Un cik tad ir to, kuri reāli vēlas attiecības. Galvenokārt tikai seksu. Un kad pipsiks pārstāj funkcionēt, tad apkalpotāju. Man neviens no šiem variantiem nav pieņemams. Un pēc 40 jau ir ļoti grūti kādu pieņemt, piemēroties viņam.

miers2  dāmas nebaidās - viņas tā dzīvo - vienas

Nate  Šausmas, lai es tagad apņemtu kādu 70-80/ viņi taču tikai 10-20 gadus jaunākas grib/ gadīgu sakārnīti ņemtu!! Priekš kam, ko es ar viņu darītu? Viņš taču vairs ne...., ne karognesējs.

derevnja10  Labāk skābs piens ledus skapī, nekā govs ķēķī......

edusho  Sievietei vajag stabilitāti un drošības sajūtu par nākotni,vīrieti uz kuru var paļauties,cilvēku kurš ciena viņu,ciena sevi... Nav jābūt nedz bagātam,nedz skaistulim lai to visu sniegtu,tik jāatrod vienam otru. Jāprot sevi pasniegt,ieinteresēt sievieti,tad jau būs labi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu