kas par mērvienību - saprāta robeža

nu tas tā pārdomas :) :) anketās atzīmēts - smēķēju saprāta robežās.... alkohols saprāta robežās... nu vot domāju, vai tas ir kaut kāds konkrēts daudzums, tilpums, gb, vai tas atkarīgs no prāta daudzuma, IQ, vai vēl no kkā :)... kā domājiet Jūs :) kas tā ir par mērvienību ?

AIS  Tāda neeksistē. Tīrā atruna, lai parādītu ka sevi nekontrolē. Kā anekdotē- es skaidrā ne vairāk kā 100g, a pēc tam..a pēc tam neatceros, neesmu taču vairs skaidrā!

inito4ka  ...katram saprātam sava robeža!!!! Kas vienam daudz ,otram gaužām par maz. Šo terminu ,nu galīgi, nav iespējams izmērīt!!!

KlusumsL5  Saprāta robeža ir tā, kurā tu nezaudē prātu, bet varbūt tieši tev tas ir klupšanas akmens - kā ļauties jūtām, nezaudējot prātu ;)

krumuzagis  pats ar smēķēju ir kadri nosmēķē vienu uzreiz otru, vēl citiem prasa, beigās sanāk ka strādā stroikā pilns ar putekļiem vēl pasvilina bronhus un kad komandējums, tad slimības lapa un tā pārdesmit gadus no vietas produktīvs darbinieks

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu