Draudzenes.

Ja vīrietim ir daudz draudzenes vai strādā kolektīvā, kur ir vairāk sieviešu, vai tad var sanākt, ka sievietes sāks ķildoties savā starpā dēļ vīrieša un vīrietis staigās pa pasauli apjucis, vai tās ir tikai iedomas? Var arī būt otrādāk.

Karmensita  Geiša...

tiešām??????????????????

inaralaima  Manā darbavietā ir daži mazi,vārgi,pelēki vīrieši.Neviena viņus neaplido un neiekāro.Līdzīgi Jurģim Liepniekam.

AivarsN  Vīrieši,kad ieskatījušies vienā sievietē,to problēmu atrisina kaut kā vienkārši. Mūsdienu Amazones liek lietā visus ieročus,lai dabūtu pie malas savu sāncensi. Jeb kāda morāle un labais tonis var atpūsties. Viņām pat vīrieti nevajag,lai viena otru censtos iznīcināt,raušoties uz augšu pa karjeras kāpnēm.

Kate34  Var gadīties, ka ķildosies gan. Galvenais, lai pats ķildu cēlājs negadās pa vidu šīm dāmām. Tie, kas pa vidu trāpās galu beigās visvairāk arī "noraujas".

magnija  nu protams ka ķildojas, bet ne jau veča dēl :).. nu intrigas un??? savus vīriešus mēs(sievietes) kolektīvā apceļam, un ja parādās kāds jaunulis, tad nemitīgi dzenam krāsā :) :) .. vispār jau smieklīgi kā vīrieši sarkst (arī gados)

jasona  tad jau vistu barā kā gailis ... nafig cīnīties,ja var tāpat nocopēt bez problēmām...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu