Dāmas kādus kunga trūkumus var neievērot ja kungam ir ĻOTI LIELA NAUDA?

Vai tad kungs varētu būt vecs,resns,nesmuks ar pašvaku potenci,bet vienalga staigulis?Ar nejauku raksturu,bet viņš nekādā gadījumā nebūtu skops,bet pat ļoti devīgs.Dāmas ko var paciest par ļoti lielu naudu?

Torpedo  Sallija, tev nu gan ir ēgļa acs, ka spēj pretimbraucošam riteņbraucējam firmas zīmi uz biksēm izlasīt :D Be vispār jau sievieC kkā galīgi savādāk uztver pasauli - man galvenais atcerēties uz darbu neatnākt istabas čībās, kā dažreiz jau ir gadījies :D Pārējais par apģerba lietām pilnīgs po..
Un to Galkinu labāk liec mierā - krievu sievietes šitādus jokus nesaprot, kad met aci uz viņas vīrieti - izskāpēs tev Alla visu ko var izskrāpēt, ja tu savu miljonāru savaldzīnāšnas lielo pieredzi likksi lietā .. :D

Sallija2  Torpedo, viņš lēnu brauca baudīja sauli beidzot un es arī dzēru ūdeni tāpēc temps bija lēns un citu cilvēku arī apkārt tai mirklī nebija. Bet pamanija viņš, jo runā, ka gejs esot un tie novērtē štātītes, man savukārt bija grūti nepamanīt spilgti sarkanu krekliņu ar lielu uzrakstu viņam uz krūtīm.

Tikliite  Torpedo, paklau, bet vai tad vīrietim bez naudas ir vajadzīga kaut kāda vecmāmiņa +40 vai +50? Un, vai vīrietis arī kādreiz kļūst par vectētiņu, vai viņš paliek tikai aizvien jaunāks un varošāks?

tobers2  Wov bumpastiks ir paceelies. Kungs-sieva,spindzele un veel loti liela nauda! Varbuut driiz beigs cepties?

Geisha  Tas bija vēl tajos padumjajos laikos. Bija tāds klientu pārītis - viņa jauna un smuka un tāds vecs, nesmuks kungs blakus. Vecis bija nu galīgs fui. Tas vecais fui mūsu ķirurģītei stāstīja, ka viņi katru vakaru pārskaita naudiņu kas ir makā. Tā jaunā smukā sieva dod pilnu atskaiti vecim kur ,cik un kāpēc iztērējusi naudu. Ķirurģīte brīnījās - "Kā līdz kapeikai viņa dod atskaiti?" Uz ko vecais sakārnis lepni atbildējis, ka nu ne jau līdz kapeikai, bet līdz 3 kapeikām gan.

dzozefinaups  ...piemaksaa man,un es neteikssu,ka esi mullkkiis-ssaadas teemes cepot..... cik var! vai tiessaam esi tik bezveertiigs,ka tagad risini ssos jautaajumus,un zondee-kur likties ar saviem truukumiem.....--pustisska tu!

Sarkangalvite23  Vispār jau neko nevar pieciest, ja tas cilvēks ar neko nesaista, tikai ar naudu. Ja nav nekā kopīga, ja neko kopā nevar pasākt...un vispār jājautā, kur viņš to lielo naudu dabūjis, varbūt kādam sagribēsies viņu piežmiegt, vai cietumā ielikt- vieni vienīgi kreņķi:D

jadore  ´´Agrajā rūsā´´ viss ir ļoti izsmeļoši parādīts.

Sarkangalvite23  Agrajā rūsā viņš nebija staigulis...varbūt tā bija tā problēma ;)

VecmeitaARrunci  Es vareetu paciest tikai impotenci,jo sekss veel nav viss pasaulee.Visam paareejam jaabuut kaa normaalam viirietim.

Kate34  Ja viņš ir pagalam nejauka rakstura staigulis, tad labi. Lai viņš staigā ar savu nejauko raksturu, kur viņa sirds vēlas, bet sieva paliek mājās (vai kur citur) ar viņa devīguma augļiem... Tas tā - nenopietni, bet ja nopietni - katrs pats izvēlās vērtības savā dzīvē. Mani gan vairāk mulsina jautājums - kādēļ šī naudas tēma ir tik aktuāla kļuvusi? Tā griežas un maļas visu laiku uz riņķi un apkārt. Kāda starpība ko vēlas un ko dara citi... Mums taču jādzīvo sava dzīve ne viņu.

Geisha  Brīžiem bites ir vieglāk saprast nekā sievietes. Viens periodiski dāmai pārskaita zobus, otrs viņas palagos kaimiņu Madi izkniebj, trešais sūdam plēvi plēš nost, cits piekasīgs ir līdz riebumam un sieviete cīnās par savu vietu pie viņa kreisās kājas un turas zobus sakodusi pie tāda. Turpretī kārtīgs vīrietis un viens.
Kaut gan tieši tāpat ir ar vīriešiem depresīvu stervu, sliņķi, cacu noprec, bet kārtīgai sievietei aiziet garām.

newgame  Liela nauda, vai daudz naudas?

Cafe_Noir  var mierīgi neievērot, ja viņš apmaksā jauna un smuka masiera un fitnesa trenera pakalpojumus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu