Kas vēl jūsu dzīvē ir bez neta, bez Oho?

Brīžiem rodas iespaids, ka Oho pasažieri nekad neguļ un neko citu nedara kā tikai čato. Ar ko jūs nodarbojaties ārpus neta? Medības, rokdarbi, dārza darbi, ekskursijas. Kas jūs saista?

riks  oi, diezgan wiskā. visvairāk bildēšana. OHO reti iegriežos un joprojām pretī jaunākais ieraksts interešu grupā manis paša pirms 3 gadiem veiktais. zastojs. mani pa reizei ļečī draugi no "Draugiem" ka visu dienu esmu klohņījis "Draugos" un draugi no "Facebook´a" ka visu dienu esmu klohņījis "Facebook´ā", tak man tie portāli bvienkārši stāv vaļā, kamēr apstrādāju bildes. neesmu TIK liels meistars, lai atdotu JPG bildes kādas nu no kameras nāk.

solvitas  Ar ko tas nets sliktāks par tamborēšanu? Tikpat labi varēji pajautāt omei kas vēl bez tamborēšanas ir viņas dzīvē. Nu tak lai tamborē uz veselību! Tāpat oho lietotāji, tak lai pakomunicē, kas tur slikts? Kāda atšķirība vai babkas pie daudzīvokļu mājas uz soliņa uzsit klačiņu vai bumpastiks virtuāli to dara?

riks  nets sliktāks par tamborēšanu ar to, ka netop tamborējums! :D bet kaut kas jau var tapt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu