ĶERMENIS!

Kāds būtu vēlams 50gadīgas sievietes ķermenis un...kāds būtu vēlams 50gadīga vīrieša ķermenis,un,vai un cik tas svarīgi meklējot stabilas un ilglaicīgas attiecības?

Ievinjata  Atbildēšu godīgi un bez asprātībām. 50-gadīga vīrieša ķermenis parasti ir nedaudz apaļīgs un tāds man arī patīk. Cita lieta, ja piecdesmitgadnieks domās, ka viņa nedaudz! savītusī āda iepatiksies uz pusi jaunākai meitenei...un otrādi.

Marija_Anna  Kāda jēga no ķermeņa, ja cilvēks "nekāds"? Un ar gadiem ķermenim ir tendence mainīties. Uz jebkuru pusi. Un kā tad būt ar to ilgtemiņu?
Man noteicošais ir kas cits.

Paula6  Pievelkas līdzīgie...50. gad. vīrieša/sievietes ķermenim ar gludu ādu, stingram un trenētam, veselīgam noteikti būs arī tāds pats prāts, kas būs pamats stabilām attiecībām, ar seksu, interesēm un vaļaspriekiem.

Geisha  Ķermeni var uzfišināt (sporta zāle, koriģējoša veļa, silikons, utt), var būt cilvēks daudz mācījies, bet galvenais ir sirds siltums un sirds gudrība. Jebkurš meklē cilvēku ar kuru būtu labi gan sarunās, gan gultā, gan virtuvē, gan uz ielas, gan draugu pulkā, gan esot divvienatulībā, gan, gan, gan.......

Mela  :D :D :D

a starpība ir 50 vai 30? Tātad 30 gados var būt nolaists, bet uz 50 jāuzprišinās? :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu