Vai viegli ir notēlot vienaldzību?

Kad cilvēki ir pašķīrušies,bet turpina kontaktēties.Un varbūt vēl kaut kas ir saglabājies.Vai ir viegli notēlot vienaldzību?Zinot ka jau ar citiem satiekās izlikties ka tas nekādi nesatrauc un neskar?

Torpedo  Tīiklīte, tev nu gan savā cienījamā vecumā vajadzētu zināt, ka neviens nekad nedabūn to, ko gaida. Un mani kkā nemaz ar nerausta, tas, ka esi manī vīlusies vai ka es nerunāju tā, kā tu to vēlies dzirdēt. Bet tavas spējas un centību citēt un apvienot divas atšķirīgas tēmas vienā, ir uzslavas vērta

AIS  netēlo, atbrīvo emocijas, nēsā vienmēr līdz sadauzāmu taruku -efektam.

Tessa  Torpedim 49 gadi pedejo reizi bija pirms desmit gadiem vismaz.

kas ir paškjirushies? kkads jauns attieciibu izbeigshanas paveids? ljumpenu izklaides-pashkjirt attieciibas, kuras nemaz nebija attieciibas un spelet lomas talak?
kad jus reiz beigsiet dziivot neiistas dziives? pilnas ar e vielam tas jusu attieciibas un paškjirshanas.

Tikliite  Torpedo, paldies par atzinīgiem vārdiem! Nu jau gan būsim apmainījušies laipnībām. Tikai...kurš ir tas "neviens", kurš nedabūn to, ko gaida?

MrJones  Elementaari,,..ja patieshaam nekas vairaak neskar, tad ari NESKAR..un nav jaateelo - tas saucas, realitaates pienjemshana!!

Lianna  var tēlot jebko...ja tik ir kāds kam ir interese to visu skatīties.

av2  ssitaade saape var buut tikai cilveekam, kam nekas veel nav beidzis, un, ibj bln, nu nekaadi nevar saprast vinnss , ka tam otram gan viss ir beidzies. Un tad rodas ssitaadas idejas, ka gan jau miil mani joprojaam , es tak tads superiigais , kaa mani var nemiileet.
Un tikai teelo, ka viss vienalga.
Diemzzeel realitaatee.....tam otram tik tiessam viss ir beidzies, un vienkaarssi jau kriit uz nerviem, ka to nevar saprast ! Game over, ibj !

solvitas  Es arī vienu šitādu pazīstu! Sieva no viņa aizlaidals, jo dzer viņš nenormāli, bet viņš pats filozofē, ka atpakaļ jau viņu neņemšot :) Viņš ir aizmirsis tādu sīkumu, ka viņa nemaz aizmuka no viņa un labi tālu! :)

av2  solvitas - kautkas ar loggigu taajaa teikumaa nav kaartiibaa, a? ( Viņš ir aizmirsis tādu sīkumu, ka viņa nemaz aizmuka no viņa un labi tālu! :) )...."nemaz aizmuka" ?

solvitas  Tur bija jābūt, ka viņa nemaz negrib atpakaļ un pati aizmuka no viņa, bet viņš to ir aizmirsis un nezin kāpēc domā, ka viņa grib atpakaļ. Jo tas viņas jaunais draugs jau neesot labāks par viņu. Viņam vnk tā ir ērti domāt, lai gan patiesībā tā bijusī sieva pat tādu domu nepieļauj atgriezties pie tā dzērāja. Un tas viņas jaunais norvēģis ir 100x labāks par to dzērāju, jau ar to vien, ka nedzer un ziepes pa dzērumam nevāra.

Torpedo  Nu, un ja arī tēlo to vienaldzību? Lai tak tēlo tālāk! Vnk vajag pārkāpt sev pāri un pievērsties cienīgākām sievietēm? Bet par bijušo domāt, ka vnk Sprinta loterijā nopirki tukšu lozi. Nu, kam negadās

selnija_  Nezinu, viegli vai nē. Zinu vienu: tēlot nevajag neko un nekad! Dabiskam jābūt. Tas gan nenozīmē teikt visu , kas ienāk prātā. Tas jau sanāk prastums un sulbums zināmā mērā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu