Ko jūs darītu ja ilgāku laiku PA vairs neparādītos nevienas jaunas tēmas?

Bieži ir nācies dzirdēt ka tādas šādas tēmas ir muļķīgas un autors attiecīgi ir idiots.Tad nu man radās jautājums ko jūs darītu ja kaut vai mēnesi neviens vairs nevienu tēmu nerakstītu?Vai būtu pilnīgi vienalga ka nav vairs ko komentēt?Pacietīgi gaidītu jaunu tēmu vai paši sarosītos?Un vispār kāpēc esat tik slinki tēmu rakstītāji?

gertrude  mēs dikti saskumtu un šausmīgi raudātu:)))
bet ja nopietni, nekādas ,,jaunās´´ tēmas jau Tu neliec, pāris sižeti, kurus katru nedēļu dažādās variācijās atkārto.

multi  Interesanti, kurš Latvijas forums/ portāls nav izmiris? Pat draugi iet pa skuju taku...

Lianna  dotu ziņu sociālajam dienestam...lai apmeklē bumpastiku.
Tak gribētos zināt...vai šis nav miris.

estepat  :)- Saliku visiem plusiņus- nav ko te daudz piebilst- Atnāci - paldies, aizgāji - liels paldies. Man visvairāk tīk praktiski noderīga info no oho pasažieriem- kur meklēt kkādu interaktīvo tv netā, kur kāds labs filmu, koncertu, vai humora saits, kāda saite uz saimniecībā noderīgu, katram viegli realizējamu- padomu- da jebkādā jomā.

DanaL  Bērnišķība un banalitāte. Tāda šobrīd ir PA virzība.

Attiecību un seksa tēmas labākajā gadījumā uzjautrina :(

Pillerina  Būtībā te jāuztraucas par to, - kur pazūd daudzas tēmas? Kas tās virtuāli saburza un noslauka pak... sev pie klaviatūras?

av2  nu tas, ak letinni izkliist pa pasauli juutams jau arii te, un citos LV portalos. Taadi laiki, pierodi!
Ja vairaak gluzzi neviens neko nejautaas...deell taa, ka negribaas buut aprietam passam, nu nezinu, domaaju, ka taa gluzzi nekad nebuus.Ir tak daudzi jautaajumi, kas tiek uzdoti "pa ggeelu", tas ir, ir cilvekam realas probleemas, un meklee risinaajumu.Varbuut buus labaak pat , ja no zila gaisa samurgieti jautaajumi nebuus ? Buus tiiraaks gaiss te, a?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu