Sveetki, paardomas un skumjas

Kaut kaads druums noskanjojums, apskreejis veel pus gads, galdi, ugunskuri, kur sadeg pa kaadam nepiepildiit sapniim, veelmei ...

adalaide  Hei ! Rīt būs atkal jauna diena un cits skats uz dzīvi ;)

AivarsN  Man arī tā ne visai garīgais. Visādas tehniskas ķibeles,Līgo balles arī nekur tuvumā šogad nav. Vai visa tauta drīz grims grūtsirdībā? Laiciņš vismaz jauks un Jāņu zāles zied,štrunts par to papardes ziedu.

Ingucits  Nav ko apmeklēt...piedalīties tādos svētkos, kuri uzdzen depresiju. Priekš kam? Un no otras puses- ko ....visas dienas citas pavada kā zombijs, ka neaizomājas par savu dzīvi...labot to vai nelabot, sakārtot vai nekārtot? Tipa...ja nav ugunskurs kurā blenzt, es priecādamies eju pa ielu un man viss ir skaisti???

Labrador  Cauru diennakti gaudo ugunsdzeeseeju auto sireenas.

Rondijs  Nu tad kā būs, saliksi drēbītes skaisti , čībiņas un taisīsies uz kapiem jau? Vai tomēr vēl gribas padzīvot un pacīnīties?

zupa  reizeem neko negribaas, bet tai pasaa laikaa vai tad ir varianti ... buus gribeet, vareet un dariit...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu