Motivācija!

Neesot attirciibaas, zuud motivācija! @Kam man sporta klubs, kam salātu dieetas, kam šiki terrpi līzingā! Ja nav tas vecis! Vai man tass mociibss vsjsg.!

Hantis  Sapņot jau par pinci baltā kleperī var un vajag, bet reālā dzīvē vajag mazliet piezemētākas velmes.
It sevišķi saprotot kad Tavi 18 jau sen pāri kalniem jau aizgājušu, pupeļi jau nokārušies un vēders nav vairs tik tvirts, dupsi apsēdis celulīts.
Krieviem ir labs teiciens; meiģināšu iztūlkot;Uztaisi ģīmi vienkāršāku un tauta Tevi ieraudzīs.

Geisha  Zini, Patrīcij, tieši esot attiecībās ir krietni mazāk laika ko vari veltīt sev. Jo kad biju attiecībās man vajadzēja rūpēties, lai vīram būtu tīrs krekls, bikses salāpītas, ēdiens sagatavots, jāuztur attiecības ar viņa radiem un draugiem, jārēķinās, ka viņa autiņam vajag eļļu mainīt, utt. Turpretī tagad varu atļauties aiziet pie kosmetologa, varu ceļot, man uzlabojās garderobe, mācos astroloģiju un pērļoju. Un nav jau tā ka nav vīriešu. Ir. Padoma pati kam Tev vīrietis mājās? Malku vari arī sacirstu nopirkt (ja nav centrālā), krānu nomainīt, nakts krācienu klausīties vai esi noilgojusies lieliem katliem vārīt , gludināt un zeķes pa māju vāķīt? Seksam? Nu tad ieraksti ka vakarā gribi seksu un būs Tev vismaz 7 kandidāti.

Astronaute  Vajag savest sevi kārtībā un dzīvot tā, lai paskatoties spogulī saproti, ka esi skaista. Tas piedos papildus drošības sajūtu un nebūs nekādas depresijas. Iesi pa ielu iekšēji smaidīga un redzēsi, kā uz Tevi skatās. Un satiekot interesējošu vīrieti nebūs jādomā, ka nu pēc mēneša vai diviem notievēšu, sakārtošu matus, uzlakošu nagus utt. un tad viņš mani ieraudzīs. Neder. Jāsaņemas uzreiz, jādara priekš sevis. Jo nesen izlasīju, ka kāpēc sevi mocīt un dzīvot nepatīkamā ķermenī. Zinu, ko rakstu. Pati esmu nometusi 20 kg un redzu kā mainās daudz kas. Gan garastāvoklis, gan iespējas ar kādu iepazīties.

slieksnis  nezinu, man ar sievietes nav, ne jau tamdēļ ka kkāds kretīns esmu, bet nu nava laiks lai būtu. Sevi vienalga vienmēr kārtībā turu, nezinu, man tas nesastāda problēmas, kaut kā ierasts. Nu vienīgi ja dodies uz tikšanos vajag matus apgriezt un bārdu noskūt, bet visādi citādi vienmēr skaists, sportisks hehe :D

Geisha  Patreiz veikalā Change veļai ir 70% atlaide. Nopērc sev koriģējošo apakšveļu (labumi tiks pacelti un izlikti apskatei, kas jāslēpj tas tiks paslēpts). Un Ot bedra (Dienesta romāns) pa dzīvi uz priekšu!

Liigucis  Nepazaudē sevi, Patricija! Uzvelc sexīgo kleitiņu - sevis pēc!:))

verso  Tērpi līzingā? Toč nav vajadzīga. Sporto un ej bikini, lai žokļi atkarās :)

romija_  Jā, tā motivācija ir tāda interesanta lieta, ko "gudrie zinātnieki" nespēj tā vienkārši paskaidrot.

Vārds motivācija nāk no vārda - motīvs, kas nozīmē iekustināt. Iekšējais dzenulis, kas rosina, mudina uz kādu darbību vai ietekmē kādu rīcību.
Motīvi (iemesli) iegādāties jaunu kleitu, ievērot diētu, apmeklēt sporta klubu ir tikai īslaicīga aktivitāte, kas nedod stabilitāti panākt tādas emocijas, kā prieku, entuziasmu, spēcīgu interesi.

Mela  a vot kam tev šiki tērpi līzingā?!
vispār psc :D :D :D es gar zemi

Karmensita  izdzēsās...

Ingucits  Jā, ņemot kleitas līzingā un sēžot uz salātu lapām, vajag ņemt vērā, ka vēlmēm jābūt pie nulles un jāpietiek ar bumbastikiem. Nu nav Latvijā Holivudas vīriešu. Nav!!! Ir tikai bumbastiki, kuriem vajag cacas kuras pienes vakariņas un katru vakaru sūkā nestāvošu

AivarsN  Tas ir forši,ja esi kādam vajadzīgs,vari par viņu rūpēties. Lūk tā ir nopietna motivācija. Kamēr viens,kāda suņa pēc pārāk iespringt? Labāk padomāt,kā nelietderīgāk savu brīvo laiku nosist,lai nav aiz bēdām un garlaicības Oho tēmas jāsacer.

Fausts  Ha-ha-ha! Patricija_10 jau sen izdzēsusies no OHO, bet jūs vēl turpinat dot viņai padomus, ko darīt.

Vaukskis  Piekriitu- arii attieciibaa uz veceneem, PATRICIJA_10 !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu