Vai dāmām būtu vajadzīgs vīrietis mājsaimnieks?

Nevienu tak nešokē ja tikai vīrietis strādā un apgādā ģimeni,bet sieviete darbojas pa māju un lepni sauc sevi par mājsaimnieci.Tad vai nevar būt otrādi?Sieviete strādā,ja viņai ir laba alga ko to nabaga kungu dzīt strādāt par minimālo.Lai tad nodarbojas ar mājsaimniecību un sagaida vakaros savu dāmu ar siltām vakariņām un seksu.Ja sieviete var būt mājsaimniece,tad vai tad vīrietis nevar?

Torpedo  Mans draugs tā dzīvoja, līdz sieviete iedeva ar kāju pa pakaļu un izmeta. Tagad abi jau vairākus gadus dzīvo vieni. Nē, nu draugam jau izvēle ir, bet tā sieviete toč nevienu nedabūs, kur nu vēl ienākumos līdzvērtīgu

slieksnis  njā sviestaini, man gan draugs pa mājām, kamēr sieva šim darbā, protams mājās viņš neguļ, uzpasē bērnus, kopj dārzu, gādā malku, labo kas labojams, ceļ jaunu, sieva atbrauc mājās - jā sagaida ar siltām vakariņām, tas nav nekāds podkablučņiks un bez pašapziņas, tas ir normāls cilvēks. protams ja jāsēž pilsētā un dzīvoklī, tad tas ir sviests.

_Krasula_  Jāa, laukos varētu. Lai šamējais slauc govi/kazu, ravē dārzu. Vāra zaptes, sāla un marinē. Ēst gatavošana, apģērba un mājas uzturēšana kārtībā pats par sevi saprotams.

dzozefinaups  ...eh,kaa te viena sasapnnojaas.... :) :) Slauks...ravees...zaptes.... Sasmeejos! Ir gan letinniem diivaina humora izjuuta... :) :) Bet,paldies...liki pasmaidiit..

Gizondta  Ir OK, ja tikai abi var izturēt sabiedrības spiedienu par tradicionālajām dzimumu lomām. Parasti, diemžēl, tas ir tas, kas izjauc šādas attiecības. Abiem būtu vienalga, bet sabiedrībā, redz, vienmēr kāds atradīsies, kas muti nevarēs saturēt par mamutiem, pašapziņu utml sviestu...

Epifanija  agri vai vēlu vīrietim tas apniktu, tas nav vīriešu dabā - būt mājsaimniecēm...

Torpedo  Nu, zin, mūsu vecumā, tur jau dzimumi vairs nav svarīgi - ja vīrietim ir alus vēders un krūtis, tad tā ir dabīgā vīrieša novecošanās. Tas nozīmē, ka viņam samazinājies testasterons un pieaudzis sievišķais estrogēns. Kamēr tas pārņem visu vīrieša būtība un vēders un krūtis aug arvien lielākas, kļūst raudulīgs, pazūd oliņas utt. Tā ir dabiska vīrieša novecošanās

jadore  Torpedo, vai Tevi jau šis skāris ?;)

Par tēmu: ne man māja, ne saimniecība, tā kā manā gadījumā mājsaimnieks nav vajadzīgs :)

_Biezaa_oome  Ar bezdarbnieka pabalstu ap 1500 auro, kaapeec ne?

slieksnis  nu jā, kkādi slimi jūs te visi esat, es piemēram sievieti virtuvē nelaižu, un ja redzu, ka viņai pirksti līki lai dārzu ravētu - pats to labprāt daru, lai viņa dara to, kas sanāk, ja sanāk piķi mājās stiept, lūdzu, ja patīk, tad var ilgi to darīt, es kā piemērs jau 15 gadus visu pats daru

_Biezaa_oome  A ebajaa tirgoties slabo??

patia  Noteikti noderētu,darbiņi atrastos...

newgame  Patika rindiņa, mol māk velju mazgāt...
Sievietes mums ir intelektuāla un grūta darba darītājas, jo mazgāt traukus, drēbes, tirit, laistīt puķes izrādas ir jāmāk:)

Sanntana  Ģimenē ir bijis tāds laiks , vīram kādu laiku bija sezonas darbs un nebija slikti, siltas vakariņas ,rītos kafija jau gaidīja uz galda, ... un mājā remonts viss, vīra roku darbs - tapa jaukas mēbeles un visi plauktiņi savās vietās un visādi jauki sīkumi ērtībām un dažas jaukas lietiņas sameistarotas. Pati tai laikā strādāju un vēl studēju klāt savai profesijai. Ja vīrietim ir rokas vietā, tad garlaikoties nav laika, pie mājas vienmēr ir ko darīt. Un sieva arī tika lutināta, no rīta aizvizina uz darbu, vakarā atbrauca pakaļ. Sestdienu rītos smaržīga kafijas tasīte gultā ... Vīrietis var būt arī labs mājsaimnieks un kā var, bet uz kādu laiku ja tik neapnīk, jo visi mājas remonti arī labu naudu maksā.

vakars_uz_ezera  Dāmai nepieciešama "ēvele" , lai ŠĪ mazāk "zāģē"... bet saimniecībai vajag "mājsaimnieku" un pie tam vienalga kādas dzimtas!

Geisha  Torsunova lekcijā bija tēma kā panākt, lai vīrietis uzvedas ka vīrietis. Izrādās vis ir ļoti vienkārši. Vīriešiem ir laba apetīte un ēd viņi riktīgi kuņģi pieliek, bet viņi nevar aiziet pie kāda un palūgt - pabaro mani. Tas ir zem viņu goda. Ēst sagribēs ies un strādās. Vīrietis - mājsamniece vienkārši ir anomālija, transvestīts.

newgame  Es jau saprotu, ka veci cilveki, neko mainit sava dzive nevelas, tad nu viniem visur radas netradicionala seksa piekriteji, bet nu nosaukt onku par anomaliju, transvestitu, jo sis darbojas majas, ta ir blondinisma augstaka pakape, un ne taja labakaja nozime.

Geisha  newgame, ar ko tādu vīrietis pilsētas dzīvoklī varētu nodarboties? Sakopt māju 1 stunda + ēst sagatavot 2 stundas. Kopā 3 stundas. Pat ar visu veļas gludināšanu vairāk nu nekā nesanāks. Ko pārējā laikā? Uz dīvāna kuli kasīt? Ja ir lauku māja tad tur darbs ir vienmēr. Un vecs ir tad kad smird. Nevis gadi ir veci.

newgame  But majsaimniekam nenozime sedet majas, ir daudz citu lietu ko darit. Tas tava patupaja domasana ietilpst, ja sez majas tatad, divans, kules kasisana, alus....
Kas attiecinams uz smirdesanu, tad Tavi teksti periodiski smird. Es saprotu, nespej tikt pie normala onkas, tad nu vismaz pavemstisies viriesu adrese, bet nu man liekas, ka sievietei nenakas ta darit, no malas izskatas pec prastas, kaskigas damites.

multi  Geisha zelta vārdus pateica, ko pilsētā mājās darīt? :D

Tad protaties visas dāmas jūsu sievišķa enerģija un ēst pagatavošana nav līdzvērtīga vīrieša devumam. Līdz ar to vīrietim ir tiesības pieprasīt, lai jūs ejat strādāt, jeb šķiršanos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu