Kā pareizi veidot attiecības pēc 40+?

Kad bijām jauni un karstgalvīgi tad jau daudz nedomājām kā ir pareizi vai nepareizi.Bet ja tagad esam vieni,ja nav izdevies tās attiecības no jaunības dienām saglabāt,tad jau kaut kas bija nepareizi.Tagad esam vecāki,prātīgaki un apdomīgāki.
Tad kā pareizi būtu veidot attiecības tagad?Ko varam viens no otra attiecībās pieprasīt?Ko dāmas var pieprasīt no kungiem?Un ko kungi no dāmām?Kā pareizi formulēt savas prasības lai nav par maz un arī nav par daudz?

multi  Pieprasīt var to ko paši varam dot pretī.

elis  40+ vis notiek pa vienkāršo.
patīk ņem, apmierini kā nu māki....tad sieviete pati novērtēs cik esi vērts.

nevar paņemt sievieti 35++ vairs tik uz bla bla vajag ari mazliet saprast sievietes ķermeni , kas nu galīgi nav kā večiem un pēc 35 mainās ari sex izjūtas, kļūst krāsainākas. tie kas skrien pakaļ 22+ tīnēm paši sevi apdala un vienkārši ir neizglītoti un nepazīst sievietes ķermeni.

Piparkuka  Newgame- jaunais puisītis, kam 47 gadi!
Ārprāts!!! "tanuku pēc 30", tiešām?!..... Tiešām?!.......
Nu tad atliek tikai būt pedofīlam, neko darīt. Citi varianti tādiem atkrīt.

jasmina555  Neviens neaizliedz arī pēc 40 būt karstgalvīgiem un baudīt dzīvi .

ne_meklejumos  Kāda atšķirība cik gados satiek sev atbilstošu cilvēku, ja ir viegli un labi, kopējas intereses un uzskati par dzīves vērtībām, tad tālāk iespējams iet kopā. Nekas nav nepareizs, kas ar mani noticis, tas ir mans noietais ceļa posms,mana pieredze. Pieprasīt, izvirzīt savas prasības, mēģināt otru pāraudzināt vai ielikt sev vēlamos rāmjos, tas ir lielākais bieds un attiecību krahs.

Piparkuka  Tātad elis ir tā vēts!.... Gan cieņa, gan jutekliskums un gan jau dzīves azarta netrūkst!;)

Jo vecāks cilvēks kļūst, jo aktuālāka kļūast dzīves baudīšana, mirkļa un izjūtu baudīšana, pasaules un visuma apzināšanās, skaistums, labas lietas u.c.
Tāpēc būtībā tas, ko varētu pieprasīt, ir- tāda augstvērtīga domāšana. Grūti aprakstīt, taču, kad ar to saskaries, uzreiz jūti/zini!

Vanesa15  Lai arī vecāki un apdomīgaki, tomēr vienas formulas nav, jo arī 40+ katrs ir ļoti atšķirīgi. Jāatrod cilvēks ar ko kopā ir labi visā, un tad arī jāveido savas attiecības. Tas pats vienkāršais slavenais klikšķis kā bija 20 gados, tā arī 40 un 50 un pat 60 nekur nepazūd.
Ar kuru katru veidot attiecības neizdosies. Ja 20 gados, vēl tā, jaunieši ir elastīgaki, tad 40+ jau galīgi nekas nesanāks vienalga ka tik ar ko.

ausha  mēs mīlam pieprasīt, jo mīlam par maz,... tā pasacīja zināms dziesminieks;)

69henesy69  kapec tada doma,ka obligati jabut kautkadai otrai pusei???
mistiski ramisi un tikai.

AivarsN  Pēc 40 sievietes ir ļoti gudras,prasmīgas un arī prasīgas. Ar plikiem makaroniem nepietiks. Vīrietim jābūt ar kaut ko īpašam,lai varētu piesaistīt viņas uzmanību. Šajā vecumā jau varētu būt uzkrāta nopietna garīgā bagāža,kas ļauj novērtēt vīriešus no cita skatupunkta. Vairāk tiek ņemtas vērā rakstura un vispār cilvēciskās īpašības, nekā prasmes seksā. Attiecības arī būs daudz dziļākas,piesātinātākas un līdz ar to,kopā pavadīt laiku būs daudz aizraujošāk.

Liigucis  Es pēdējā laikā, AivarsN, ar prieku klausos "makaronu karināšanu"...a kad ta vēl kko tādu varēs dzirdēt?!!;))

MrJones  Vecumam (40+) pasham par sevi nav ne vainas,,...mazliet uzfrishinaas un var starteet atkal no jauna..taapa, kaa agraak, varbuut pat veel labaak...?!! Tikai nevajag iet iekshaa ar visaam taam perversi merkantiilajaam tieksmeem, nozheelojamo siikmaniibu, aizdomaam, shaubaam, liekuliibu,,.nodeviibu, u.t.t.

Geisha  Vienkārši esat tie kas esat. Vīriešiem savi uzdevumi, sievietēm savi. Ja Tu Bumpīt uzvilksi kleitu par sievieti vienalga nepaliksi.

Sallija2  Un kas Tev, bumpastik, liedz arī tagad veidot attiecības daudz nedomājot. Ko tur vispār var izdomāt, jo ne jau tu viens viņas veido. Protams var būt līdzīgi kā šahā standarta kombinācijas, bet iepriekš Tu nevari zināt otras puses gājienus. Un vēl, jo tu vecāks un resnāks kļūsti, jo tā jau samazinās sieviešu loks, kam Tu interesē, tāpēc vēl sašaurināt jau tā šauro loku ar papildu uzstādījumiem un prasībām - nav prāta darbs! Tā ka ja vien kāda simpatizējoša gadās, tad daudz nedomā un ķer mirkli kamēr vēl vari! Ko gan Tev vairs zaudēt!

Torpedo  Ir milzīgi bezdibenīga atšķirība, vai tie 40+ ir vīrietim vai sievietei. Pirmā gadījumā viss vēl priekšā, otrā - pakaljā

Realitaate  Pareizi veidot!!! Tas, kas vīrietim ap 40+ ir priekšā, sievietei nav pie pakaļas.

jasmina555  Sievietēm pēc 40 arī viss vēl priekšā,tas viss ir no pašiem cilvēkiem atkarīgs.

Gunitaa  "Ir milzīgi bezdibenīga atšķirība, vai tie 40+ ir vīrietim vai sievietei. Pirmā gadījumā viss vēl priekšā, otrā - pakaljā" (C)
Cik gan jauki, ka arī mūsdienās tiek sacerētas latviešu tautas teikas un pasakas. :)))

kvarts  Bumpatik, vispirms pamato kāpēc tev tās atiiecības ir vajadzīgas un ko iegūsi ja būsi atiecībās. attiecības nav tikai +, ir ari mīnusi, padomā vai vieni otrus atsvērs....
Torpedo, kad man bija 45+, bija attiecības ar 20 gadīgu skuķi, nu paldies dievam , ka 2 mēnešu laikā tiku vaļā, tu pat iedomāties nevari, kas tam visam nāk līdz....

Mela  (C) "Ko varam viens no otra attiecībās pieprasīt?"
NEKO! Neko nevar PIEPRASĪT no otra, ja vien nav bijusi tiesa, kur ir spriedums, kas liek kko darīt.
Attieības 40+ ir ļoti grūti veidot, jo.... bagāža ir gana liela, sapratne, vēlmes un atlikušais laiks
Bērnus kopā nedzemdēsim. māju? nu diez vai celsim (kaut gan būt var visādi) nav pamatmotivējošā virzītājspēka. man ir daudz kas vjs, viņam ir daudz kas bijis, stabili zinam, ko negribam, zinam, ko gribam un gribam pat to, ko neapjaušam, taču negribam savā "mugursomā" smagu, nekustīgu akmeni, gribam ceļabiedru, to, kas domā līdzīgi, lai esot kopā ir vieglāk būt, kā esot vienam, lai tas otrs ir kā ..... lai ļauj aug un justies dzīvības pilnam un pašam tādam jābūt
respektīvi - abiem ir jāgrib dzīvot un nedrīkst kko gaidīt ( diespas pieprasīt) no otra....
Vispār attieībām 40+ .... nezinu, domāju, ka 2% var izveidot

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu