Kāpēc cilvēki nepieņem realitāti?

Bieži dzird, galvenais ir dvēsele, raksturs utt. Bet, kad esu kompānijâ ar nepazīstamiem cilvēkiem, ar 90 proc. precizitāti varu pateikt, kura ir viena pēc izskata vien.

amelija  Nedaudz nesapratu jaut. Kāds sakars "nepieņem realitāti" ar to ka ir "viena"?
Kāds man var paskaidrot?

Geisha  Vai jūs šitos gaišreģus, dzīves zinātājus 27. pakāpē inkubatorā audzē? Brīžiem šitā jaunā paaudze mani vienkārši gāž gar zemi. Piemēra pēc. 17 gadīgs jaunietis saka :"mana bijušā"--- bijušā. 20 gadīgs jaunietis man māca dzīves gudrības ar visādām vafām un tamlīdzīgas zināšanas. Kaut kur kaut ko pa roku galam sagrābstījusi, līdz galam neko nesapratuši pļurkst bez jēgas. Šis eksemplārs arī re gaišreģis atradies. Podā čurāt iemācījies vai joprojām laid pamperā? Gudrītis tāds.

Gunitaa  Savukārt es ar 90% varbūtību varu pateikt, ka tev ir kompleksi, puisīt, jo tieši kompleksaini cilvēki ceļ savu pašvērtējumu, noliekot citus. Turklāt neizskatās, ka arī tev pašam būtu draudzene.

dzozefinaups  ....es-ar paarlieciibu varu pateikt-ka viiriessi,kuri ir vieni-neuzturas kompaanijaas...neiziet aarpus maajas...norobezzojas no draugiem..... sveetkos paliek ar kompi.... Un,jo ilgaak viens,jo mazaak iziet no maajas...... Nu un? -un tad pienaak briidis,kad vinniem pat nav par ko parunaat.....-vientullnieka dziive atstaaj savas peedas....tad miteklii iezogas iipass smaarts...dreebes pievelkas....cilveeks nolaizzas..... Un uz visu to veel atbild-kas man vienam nekaiss,ir tak forssii...-ja gribeessu-nnemmssu tikai jaunu,skaistu,tievu,bez beerniem.... NU-un kur realitaate paliek? Sievietes vismaz-iziet cilveekos,uz kaadiem pasaakumiem,nedegradeejas tik strauji....

Pillerina  Nu? Viena, bet ne vientuļa.

Droshs_Plecs  Tāpēc, ka cilvēki vairumā ir LUPATAS. Ja viņi būtu spiesti pieņemt brutālo realitāti, vairums aplaustu sev sprandu. Dzīvošana fantāziju pasaulē un cerības = izdzīvošanas instinkts vairumam sabiedrības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu