Kāpēc jāprecas, ja krāpjas?

Kāpēc jāprecas, ja krāpjas?Esmu te nesen, bet izbrīna ne tik daudz pat precēto vīriešu interese, jo tas tak nav nekas jauns arī dzīvē, bet tas, ka piedāvājas precētie pat zem 30 gadu vecuma, vienam puisim bija 26 g,kurš precējies, bet jau meklē mīļāko, otram 28g. Pat neprasīju kas un kāpēc, jo tādi jau vienmēr atrod attaisnojumu saviem sānsoļiem.
Bet man jautājums: kāpēc vispār jāprecas, ja grib krāpties? Un kāpēc cilvēki degradējas arvien agrāk? :(((

Epifanija  tās lietas šķiet ir tādas, vīrietim ir tiesības piedāvāt, sievietes atteikt, tad kad sieviete neatsaka, rodas sānsolis, ā re če! tas viss ir tikai uz proveročku, bet ja neatsaka, kāpēc atteikties, nu padomājiet, ja jūs pašas būtu tie vīrieši, jūs laistu tādu iespēju garām, ja jau kā sievietes neatsakiet, visu cieņu kundzes un jaunkundzes!

Ingucits  Pilnīgi piekrītu Epifanija. Viss no sievietes atkarīgs.

vashe delo predložitj, nashe- otkozatsa

Torpedo  Jā, bet kā saka Austrumu gudrība: "Arī šis brīdis paies.." Un pienāks arī tas saulainais brīdis, kad neviens vairs neko nepiedāvās. Tā teikt - Atliktās dzīves sindroms na ļico

kvarts  Ja sievietes nevilktu vīriešus uz precībām(kopdzīvi), tad to krāpšanu būtu stipri mazāk...pat sveša sieva dēļ laba mīļākā visām citām sievietēm "ar vienīgo zobu gatava rīkli pārgrauzt"

Agnieszka  Bazam kā vienmēr taisnība. Nu ko lai dara...vīrieša zemākie instinkti dzen apsēklot pēc iespējas vairāk sieviešu ovulācijas periodā. Jo spēcīgāks gribasspēks turēties rāmjos un instiktu pārsvars pār saprātu, jo mazāk krāpšanu.

Torpedo  Agnieszka , nu, sievietes grib, lai viss notiek pēc viņu prāta un lauva ēstu zāli, diemžēl, daba ir daba un kā tur nolikts, tā arī vīrietis rīkojas. Un tas ir tikai dabiski

Agnieszka  Precības vai laulības vai civillaulības reģistrācija zagsā.. Visai atšķirīgas lietas. Pašā pamatā precības ir mantisks līgums , vai tad ne? Mantu kopā, bet Jāņos guļam ar ko vēlamies. Viss atļauts!

Agnieszka  Sievietes drīzāk vēlas to ovulācijas augli kopā ar bioloģisko tēvu izaudzināt līdz ligzdas pamešanai un justies pasargātas materiāli, kā arī zarazu nedabūt. Krievuem labs vārds ir čistoplotnostj.

av2  kaapeec? Seks garanteets pat....slaistiem :P

Cafe_Noir  jā, nu viņi tā dara. tiešām tā dara. gandrīz visi. interesantākais ir tas, ka viņi tā dara ar citām sievietēm, kas arī gandrīz visos gadījumos ir precētas.

Rondijs  Ja vīrietim būs katru dienu sekss, viņš fiziski nemaz negribēs citu "apsēklot". Priekš kam tev vēlvienas pusdienas, kad esi tikko paēdis? Aprūpē kārtīgi seksuālā ziņā un neinteresēs citas. Uzvedies kā ma*ka gultā, sapucējis tā, ka citiem vīriešiem skauž un vīrietis neko citu nemeklēs. Bet reti kura tā gribēs izdabāt, un attiecīgi lai sieviete to gribētu un spētu, viņai arī jāsaņem viņas vēlmju piepildījums pretī no vīrieša.

Laila14  Torpēdo!Tas brīdis kad pienāks.Tad, kad neko nepiedāvās..Tad daļai arī nevajadzēs.Pēc 50 -55 sievietēm sekss nav tik loti aktuāls.Viss ir ļoti individuāli..

JAU11  Laila 14, sievietēm pēc 50 sekss ir aktuāls, ja viņai līdzās ir pareizais vīrietis. Tas ir vīrietis kuram pieder viņas mīlestība un uzticība, jo piedzīvojumu laiks jau ir garām. Gribās taču kādreiz apstāties, cik ilgi tad mētāsies pa šiem iepazīšanās portāliem.

Laila14  Jau11..Es jau rakstīju, ka katram tas ir Individuāli.Ošo ir teicis😊 neviens nav teicis ka nevar mīlēt vienlaicīgi vairākus.Sekss tas jau tāds Desertiņš..tjipa Ķirsītis..Tad kad man būs 50 skatīsimies, kā būs un ar ko būs.Dzīvosim tagadnē.

Agnieszka  It kā jau .Rondij, tev taisnība un daudzas sievietes tā domā. Bet redzi - ir vilki un ir suņi. Sunim tava recepte der, bet vilkam ne - lai kā tu vilku nebarotu, skatās uz mežu.

Nate  Cik es esmu ar to saskārusies, tad parasti vai nu aprēķina laulības vai "po zaļotu". Ar aprēķinu domāta nevis veca tante pie sāniem, bet meiča ar labu izglītību, piemēram, juriste bankā. Nu kā tu tādu neprecēsi, pie tam dikti samīlējusies. Sencis arī ne no trūcīgajiem. Bet dvēsele un tas tur, grib pavisam ko citu.

Edgars37  Japrecas tapec, lai butu kada, pie kuras parlaist tos laikus, kad nav milakas😃. Pa lielam, sadam merkim tiek izveletas sievietes, kuras kadam citam n- nav vajadzigas. Tad nu ari debesbrutgans uzrauj dziesmu-mana sieva tada un sitada, bet pats, patiesiba, atkarigs no vinas lidz matu galiem😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu