Cīņa par sievieti

Jautājums vairāk vīriešiem. Vai jūs kādreiz esiet iepazinušies ar kādu skaistu sievieti, kuras dēļ nebūtu spiesti cīnīties ar dūrēm ar kādiem vēl gribošiem greizsirdīgiem bijušajiem vai cerošiem nedabūjušiem?
P.S. Šī nav tēma, kur PA tantes var gremdēties atmiņās 30 gadu pagātni, kad par viņām kāds cīnījās

Un_ko  Par savu sievieti ir jācīnās, tāpat, kā par savu zemi. Nav citu variantu. Un galvenais - ja tā ir īstā tava sieviete, viņa nebūs tā, kura rada šo situāciju.

Epifanija  manu nē gan respektēja vīrieši, kad uzradās īstais, nebija Lieliskajam jāiet vicināt dūres un mans gods jānosargā, kas jums tās par dāmītēm, kaut kādas Magones vai, kurām vāveres lēkā no zariņa zariņā un nevarat šamās novaktēt no čiekuriem? normāla sieviete pati prot nolikt večus pie vietas un nokārtot attiecības, ja kāds pielien neaicināts pa tuvu, nu protams, ja kungam pašam nav problēmas ar greizsirdību un uzticību...

neko  Kam gan nav gadījies. Domājams visiem ir arī šāda pieredze. Bet tikai agrā jaunībā tādas lietas dara sievietes klātbūtnē. Vēlāk to visu iemācās risināt sievieti neredzot un parasti viņai pat nezinot... un visbiežāk tas viss aprobežojas ar sarunu.

av2  nu manas sievietes kautkaa vienmeer ir maaceejussas konkurentus .....nu taa pasuutiit , ka pec tam abi kopaa guultaa ilgi izsmeejaamies :) Bet jaa, ja maneejos aiztiks , protams buus atbilde. Negaranteeju gan, ka buus iistaa atbilde, jo dusmaas varu arii.....paarforseet , nu trubu kaadu laist darbaa utt. Un tas atiecas uz visiem manejiem cilveekiem, netikai manu sievieti.

Mela  Ok! Šorīt redzu ainu savādāk ☺ pie veču (gaiļu) cīņām vairumā gadījumu ne sieviete, ne tās izskats nav pie vainas.... pie vainas ir vīriešu smadzeņu kapacitāte...
Nezinu kā jums vīriešiem ar to dūru vicināšanu un iespējamo pašvērtējuma paaugstināšanos, bet..... nekā forša tajā neredzu.... nenormāla greizsirdība, kas, kā jau minēju, ne pie kā laba nenoved....
Kad biju jauna, tad man tas laikam šķita forši, ka manis dēļ dūres vicina, ar vecumu prāts ņem pārsvaru pār vardarbību
... nu ja, torpedo, bet vecu tantiņu domas tevi neinteresēja 😂 piedod, ka iespraucos 😀

dzelzitis1  ...tagad jau savādāk,apmelojumi,intrigas,tajā pašā internetā,telefonā arī var kartes mainīt cik tīk,nedomāju,ka vienīgais esmu to izbaudījis,nu bet vismaz zinu,no kuriem "draugiem" turēties tālāk...

slieksnis  nu aizņemtās neaiztieku, apt uzmanību nepievēršu, nafik man jaukt citiem cilvēkiem dzīvi, attiecīgi - nē, nav!

Lianna  Tēviņi par mātītēm cīnās visu laiku...vīrietim būtu jāprot nosargāt savu sievieti no tēviņiem.


...ja viņš pats ir primitīvs tēviņš...gudrais vīrietis vienalga aizvedīs viņa kāroto objektu neatkarīgi no tā vai tēviņš vicina dūres, griež zobus, slapina biksēs vai vicina zobenu.

Realitaate  Ko tur daudz...viens problēmas risina ar galvu, cits ar rokām. Sievietei blakus ir tikai viena brīva vieta, tikai vienam vīrietim. Un to nosaka sievietes izvēle, nevis veču dūres. Līdzīgi, kā ar kucēm - neviens kabelis viņai neuzkāps, ja viņa pati to negribēs. Daba ir un paliek daba. Sievietes, kuras ir staigules, tā arī paliks staigules, un vecim ar to jārēķinās, diemžēl. Nekādas razborkas nelīdzēs. Tad, nu paši varat izdarīt secinājumus - vai ir vērts dēļ tādas sievietes mirt.

neko  he he, fantazētājas:))) Pašvērtība, iekarošana...ciņa par; dūres - ir ne vairāk kā "tvaika nolaišana" pēcāk apsēžas un jau ar "vēsu galvu" visu izrunā un sadala to dāmu viņai neko pat neprasot:) Dāmai atliek tikai pabrīnīties kur pēkšņi viens no pielūdzējiem pazuda un kāpēc.

Realitaate  noko 08:54, šķiet Tu esi tas, kurš apsēdies ar "vēsu galvu", izrunājies un palicis bez dāmas. Tik daudz jau nu vajadzētu zināt, ka sieviete izvēlas vīrieti, un nekad otrādi. Sievietei ir galavārds - ar kuru vīrieti viņa būs. Pretējā gadījumā vīrietis izcīna trofeju - verdzeni, bet tad attiecīgi ir jārēķinās ar sekām.

Cafe_Noir  es kā sieviete (lai arī zinu, ka komentēt nevajag) domāju, ka lielāku stulbumu dzīvē vēl jāpameklē kā kautiņš sievietes labad. un tupa ir tā sieviete, kas par to sajūsminās

neko  Relaitāte; lai nu ta būtu:) Es gan teiktu ka galavārds pieder gudrākajam. Piedevām, ja viņš/viņa ir gana gurds mācēs ar radīt ilūziju, ka otrs/-a pats līdz tam aizdomājies un lēmumu pats/-i pieņēmis.

Realitaate  neko, tieši tā - ilūziju. Bet vai šajā vecumā Tev joprojām pietiek ar ilūziju?

Diosa  ...biju lieciniece lauku zaļumballē - kā divi (ap 25-28 gadīgi vīrieši) sakāvās dēļ vienas meitenes. Kautiņam sākoties, meitene nokliedzās "da nu na**j, jūs visus. Juri, ved mani mājās", atskrēja piesauktais Juris un abi prom bija. Juris vairāk ballē neparādījās :)
Arī tā mēdz gadīties.

Geisha  Vīriešiem ir tāda jocīga domāšana - ja sieviete ir kādam vajadzīga tad arī man viņu vajag. Ja neviens viņas dēļ nekalst un nesiekalojas tad arī man tādu nevajag. Paši provocējat, lai sieviete jūs uztur tonusā.

LaskovijMerzavec  Nav nācies dūres vicināt dēļ sievietes. Ir protams, nācies pacīnieties par sievietes uzmanību sacenšoties ar citiem kārotājiem. Dažreiz uzvarēts, dažreiz zaudēts.

Secinājums, nav vērts cīnieties. Vislabākās sievietes ir bijušas, kuras nākušas pašas bez cīņas.

muris1947  Par sievietei cīnities ar fizisko spēku nav vērts, jo izvēli vienalga izdara sieviete, un viņa izvēlēsies to kas viņai patīk nevis to kas ir stiprākais.

Realitaate  muris1947, nē, gudra sieviete izvēlas stiprāko vīrieti - garā stiprāko, ne miesās.
Bīstams tas cilvēks (gan vīrietis, gan sieviete), kurš neapzinās, nepazīst un nevalda pār saviem pamatinstinktiem. Tāpēc jau ir tā, ka tāds tādu atrod. Vīriešiem, kuri cīnās par sievietes uzmanību ar dūrēm - tiek staigules. Attiecīgi vīriešiem, kuri liek lietā citas prasmes (kā piemēram, LaskovijMerzavec), lai pievērstu sievietes uzmanību tiek citādākas. Katram savs. Visu nosaka attīstības līmenis, kurā cilvēks dzīvo. Nu, sakiet, kam pieaugušai sievietei Varonis ar koka zobentiņu? Viss ir gaumes lieta. Slikta gaume - slikta izvēle.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu