Meli attiecību sākumā

Meli attiecību sākumā...ja jau attiecību sākumā atklājas, ka vīrietis samelojis (piem.kur strādā vai kaut ko citu), vai turpināsiet attiecības? /jautājums adresēts arī vīriešiem, ja samelo sieviete/

av2  a Tev passai ta pilniigi vienalga tas viirietis? Kaadas veel attieciibas vajadzigas viirietim, ja ssitaada attieksme....:(

coldlands  Tātad, ja es satiekos ar tantu, un uz tikšanos atnāk riktīgs mamutens, a es mol aiz pieklājības, pasaku ka šī ir glīts sieviskis, tad jau es ir samelojies, un tas nozīme, ka esmu riktīgs nelietis, vai ka kvarts rakstīja, esmu problēmu nomākts?!

Gunitaa  Coldland, domāju, ka Tevis minētie "meli" un tas, ka vīrietis samelo, kur strādā, ir 2 pavisam atšķirīgas lietas. Un nez vai Tevi tāpēc varētu saukt par nelieti. (Tas mans viedoklis)

coldlands  Ja iepazīstas interneta, un nav pilnīgas skaidrības ka, un vai tas attiecības veidosies tālāk, tad ir saprotams, ka cilvēks nevēlas visu stāstīt par sevi, jo mēs ļoti labi zinām, ka tantam patik, publiski noliet onku ar "samazgām" izmantojot iegūto info.

Saulstarins90  Ja otrs melo-skaidrs, ka tur nekas neizdosies. Tas jau ir beigu sakums, pat ja turas kopaa veel. Melot var darbaa vai mammai, ja citadak apspiezh vai nedod brivu, bet NEKAD-otrai pusitei vai cilvekam, ar ko megina attiecibas.

minnijai  Coldland
Nejauc taktiskumu ar meliem.
Tu būsi jauks, ja resnaijai tantei izteiksi komplimentu (tam nav obligāti jābūt saistītam ar figūru) . Bet tu būsi melis, ja uz viņas jautājumu "vai es esmu resna?" atbildēsi ar "nē".
Respektīvi, ja neprasa atbildes uz tādām sensitīvām lietām, tad nekomentē tādas. Ja tava dāma tev reiz prasīs, vai viņa pēc tavām domām ir resna, tad viņa būs gatava jabkādai tavai atbildei, un tur nav jāmelo. Tāpat, ja tu tai resnajai tantai prasīsi, vai tavs draugs ir liels- gatavojies uz jebkādu atbildi.
Nav obligāti pirmajos randiņos jācilā tādas tēmas, par kurām, pirms esi iepazinis cilvēku- nevēlies runāt/dalīties/atklāties. Bet nedrīkst melot arī. Ir dažādi veidi, kā atlikt atbildi uz jautājumu, ja akurāt, negribās tieši un atklāti izstāstīt. Tas ir saprotami.

Ina22  Vispar jau interesanti vērot,kā cilvēks melo,it sevišķi,ja daudzmaz zini,ka nav taisnība,ko cenšas sastastit!:-)

zefiirinsh  Nu, ko sauc par meliem... pirmajā randiņā, nav jāstāsta viss par sevi... ja kko noklusē, neizstāsta līdz galam, dažkārt liecina tikai par piesardzību.. Tomēr ja meli ir brutāli meli... šis auto ir mans, patiesība nomas vai radu, strādaju tur par priekšnieku, patiesība tur, bet par palīgstrādnieku... laikam ar tādiem nevajadzētu iesaistīties, jo tas var nest līdz blaknes kā smskredīts, fēniks, pārmērīgs alko un spaiss :D

Discreta  Nē. Pat sīkumiem nozīme. Meli ir kas lielāks.

Cafe_Noir  kā samelo? Tu spīdzināji un viņš sameloja, lai tiktu vaļā no spīdzināšanas?

Dexta  Ja nav vairs 18,un ir pieredze attiecībās,piem.man pat nevajag noklausīties līdz galam vīrieša penterējumos,lai saprastu,ka muld pa deviņiem mēmiem.

Discreta  Sākumā meliem varētu būt kāds saprotams iemesls, bet principā ar meli neielaistos.

vivjenna  Melo tiešām internetsaitos vīrieši pamatīgi, gan par to, ka pieder firma, gan par auto, džakuzi mājās utt. Tā kā mazi bērni! Kaut kāds mazvērtības komplekss, uzmanības trūkums. Bet es gan bēgu no tādiem potenciāliem meļiem. Ja tā melo, tad kā var uzticēties?

Agnieszka  Nu vairums šeit pataloğiski melo, lai panāktu savu. Stingrāku mukurkaulu un intuīciju

Labrador  Sho teemu esmu aizskaaris.Latvijaa,kaa vairumaa postkomunisma valstu,ir uzkriitoshi,ka meli ir visur-iipashi biznesaa un politikaa.Un tur veicas tiem,kuri skaljaak,agresiivaak,uzbaaziigaak un nekauniigaak melo.Un shaads modelis nostraadaa arii attieciibaas.Attieciibaas to sauc nekjiitraa vaardaa - flirts. Ja viirietis pirmajaa randinjaa ir taktisks,atklaats,runaa bez aplinkiem - respektiivi uzvedas peec modelja es esmu tas kas esmu , tad tam vispaar nav nekaadu ceriibu.Taads ir neinteresants. Un tam pieraadiijums-Latvijaa vairums lauliibu izjuuk,kopdziivee nenodziivojot pat gadu.Jo pashos pirmsaakumos attieciibas balstiijaas uz meliem.Un tas,ka sieviete ar taadu donzhuaanu apdedzinaajusies,kljuvusi par vientuljo maati,nenoziimee,ka guvusi maaciibu.

Nerons  ....apbrīnas vērts balto engeļu salidojums....
neviena komentētāja nekad nemelo, visas vienmēr ir patiesas un joprojām dīvainā veidā brīvas ....un ilgstoši!
dīvaini....

Labrador  Par to jau esmu daudzkaart mineejis -Latvijaa viss balstas uz meliem-gan politikaa,biznesaa,sadziivee. Un pirmaajaa randinjaa tiek melots uz pilnu klapi. Un vairaak veiksies tam viirietim,kursh prasmiigaak melo. Ja viirietis uz randinju ierodas laipns,rada to veelamo droshiibas sajuutu,ir pieteiekoshi izskatiigs, un par sevi pastaasta bez piepushkjoshanas,ir atklaats,sievietei taads interesi neradiis,jo pashas melo uz nebeedu un pat neapzinaati meklee radnieciigu dveeseli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu