Kāda ir Jūsu attieksme pret šādu attiecību modeli?

Varbūt te mode tāda šobrīd? Kopš te esmu, jau 3 pāri ir piedāvājušies pievienoties viņu attiecībām vai nu kā trešajaii vai arī kopā ar kādu puisi. Attiecības domātas gan draudzībai, gan seksam, mainoties savā starpā ar partneriem, vens pāris piedāvājās seksot grupā. Man šādas attiecības nav pieņemamas, bet kāda ir Jūsu attieskme pret tādām un vai iesiatsītos kaut vai priekš jaunas pieredzes vai pārmaiņas pēc?

Cesinieks  Jaņem talkā gumijas lelle ,nerunas preti stulbus jautajumus neuzdos un apkart neklačosies viss notiksies pa kluso

LaskovijMerzavec  Ja tīri sekss, tad jā. Bet tie ir vairāk tādi gadījuma rakstura notikumi.

Epifanija  kā tas bija domāts - jā, tas ir tā kā jūsu lauciņš ser LaskovijMerzavec būt trešajam?

av2  savu retu reizi ir ok, bet taa nekad nebuus ikdiena. UN nevajag nemaz ari.Un, jaa, parasti iniciaatores ir passas meitenes.
Man ir tikai jautaajums, oHo aizspriedumainajai publikai, jums vienmeer viss, kas nepatiik ir jaanosoda, jo sevi uzskataat par pareizaakiem, gudrakiem ? Nu, nu....

fargo  tātad, vīrietim ir sieviete, kuru viņš sakās mīlam. tad tur ir kompānija, sastājās plikiem dibeniem, karājošām kulēm, sievietes pleš kājas un tas mīlnieks noskatas, vēl pats piedalas? es... nespēju visu to ainu iztēloties, vēl grūtāks ir mēģinājums iedabūt apziņā kā ir jāuztver apkārtne, cilvēki, kā ir jāuztver sevi pasaulē, lai tas liktos normāli. nespēju. nav iespējams dabūt gatavu pat domāšanas līmenī, kā viens var darīt sev un otram tā. nesaprotu. kas ir noticis, kurā brīdī, kāpēc cilvēka apziņa ir kļuvusi tāda? varbūt tas ir ļoti stiprā reibonī? bet vēlāk taču viņiem ir vienam otra acīs jāskatās, jārunā, kaut kā jāizturas. pēc tādām darbībām negribas no augtceltnes jumta nolekt aiz kauna? var normāli eksistēt tālāk un viss ir ok?

LaskovijMerzavec  Epifanija - ja sekss ir divatā, tad ari tiek skaitits, kurš pirmais, otrais?

Floriana  Ik pa laikam noderīgi un ir ok. Aizrauties nesanāk. Bet katram savs. Perversi ir arī iet uz darbu un būt tur vergs! :D

Cafe_Noir  esmu par slinku šādām attiecībām. man ar vienu sarežģīti uzturēt attiecības, kur nu vēl ar grupu. pārāk introverta un pārāk slinka.
lai jau čaklīši nodarbojas, ja to viņiem vajag

Rondijs  Attiecībās stājas divi cilvēki, sieviete un vīrietis. Tāpēc ka pastāv dzimumu dalījums uz vīriešiem un sievietēm, bet starp tiem pastāv pievilkšanas spēks - tam kas reiz sadalīts ir vēlme atkal apvienoties. Ja dalījums ir uz divi, un pievilkšanās ir starp diviem, tad nesaprotu, kāpēc ir vajadzīgs vēl kas vairāk?

Epifanija  Laskovij, ja sekss ir divatā, tad tas ir pāris... nu labi trešais ir mēnestiņš, vēl pieļauju... un vispār, tad jau pasākums zaudē intimitāti starp diviem cilvēkiem, ja vēl kāds ir vajadzīgs un tas jau ir sekli, tikai ķeksīša pēc, bet vai to vajag..

Trumpis  visnotaļ pozitīva attieksme bet esmu viens un neviens mani neņem savā bariņā
laikam baidās no konkurences

minnijai  Ja ir veselīga izpratne par to, ko nozīmē mīlestība, tad viss ir iespējams. Ierobežot, sevi un otru, domās un darbos,aizliegt (noliegt) kaut ko principa pēc... Tā nav mīlestība ne pret sevi, ne to otru, kam sakam, ka mīlam.
Tieši būtiskākais ir atrast to otro pusīti ar kuru tie fetiši sakrīt. Ja tas ir, tad debešu apvāršņi paverās. Viss grūtais par vieglu kļūst, un nekas nav neiespējams...

LaskovijMerzavec  Epifanija... un kur rakstits, ka intimitāte ir iespejama tikai starp diviem? Un tikai starp virieti un sievieti????

Epifanija  Laskovij jā, tikai starp diviem, trešajam tur nav vietas, kāds no trim kļūst par skatītāju - lūriķi un tad tā zūd... ko zin trešais, to zin visa pasaule

LaskovijMerzavec  Epifanija... tas, kas zūd vai nāk klāt ir tikai katra smadzenēs. JA Tev nav pieņemami, tad nav. Bet tas nenozīmē, ka citiem arī tam jābūt nepieņemami, tādēļ, ka Tev nav pieņemami.

Ok. Kristiešu mantojuma zemēs ir šādi. Bet pie arābiem ir atļautas četras sievas uzreiz. Taizemē netiek nosodīta ne prostitūcija, ne tranvestīti. Utt... ir dažādi cilvēki, dažādas kultūras.

Epifanija  Laskovij diez vai tas būs saistīts ar kultūru, drīzāk ar tradīcijām un labklājību, kas ir izdevīgi vīriešiem - ekspluatēt sievietes, uzskatot tās par savu īpašumu un bezdvēseliskām būtnēm, apmierinot savu ego citu tādu pašu "vareno" priekšā, kas ne ar ko neatšķiras no akmens laikmeta līmeņa un tikai ar to, ka arābiem ir nafta, viņus ņem pierē, nekas cits viņiem nav.. Taizemē cilvēki grib ēst un tā nav viņu izvēle, bet izdzīvošanas taktika, patiesībā tā ir verdzība, kas ir saglabājusies līdz mūsdienām un tur nav nekas saistīts ar jūtām un cilvēciskumu, tās ir mocības un sāpes, kas izkropļo cilvēka dvēseles, vai tad uz to ir mums jāvirzās un vēl jāpierāda, ka tā ir kultūra un kas to neatzīst ir atpalicis, varbūt šie pasaules nostūrīši ir atpalikuši un laiks ir pienācis, ko mainīt - dzīvot kā cilvēkiem, ne mežoņiem, vienīgi tas, ka neviens nebrauks viņus apskatīt, arī fakts... bet pie mums gan nevajadzētu ieviest tādas tradīcijas, mums ir pašiem savas:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu