Nu jau pa traku, vai kas te notiek!?

Neesmu te baigā tusētāja,bet šitajā laikā, kamēr esmu te, tak raksta tikaii stipri jaunāki...pat sākot ar 28(mana dēla vecumā)....un tad jau 36,44...a mana gada un vecāki čuš...

kuks10  varētu priecāties..jauns vīrietis dotu jaunu eleksīru,bet Tu te lauzies kā jauna meitene,ņem un izbaudi, būs ko atcerēties..)))

_Biezaa_oome  Kas mums, vecavaam vairs no taa eliksiira, mums jau vaig taadu, kas veel var notureet, kad ir elkonii iekjeeries un pendziju nes maajaa. Un maurinju pljauj. Prieksh manis jau 40gadnieki ir ziidainji.

Drole  Ar laiku sapratiisi, ka krietnam procentam shejienes publikas, kas uzdodas par, piemeeram, 39gadiigiem, IRLaa patiesiibaa ir driizaak 79.

_Biezaa_oome  Vecas kundzes nemaz tik leeti un aatri nepadodas. Veel vinjnedeelj man koleegjis, 28 g v, centaas pielauzt, lai braucot ar sho janvarii uz Kanariem. Es saku, man mazdeeliem oopi vaig un nevis spljaudaku zakji! Tirdzinjaa par maniem augljiem vinjsh pat samaksaaja, man neljaava. Bet es tik un taa neparakstijos! Apgraapstiit ar centaas, bet es neparko neljaavos!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu