Ar kādiem vīriešiem sievietes nevēlās attiecības?

raina1970  Katrai sievietei būs savs variants- ko īsti nevēlās sev blakus... Man tas būtu vīrietis, kura vārdi un darbi nesaskan, kuram blakus nav droši ( šo sajūtu protams nevajadzetu izjust tikai vīrieša klātbūtnē), kuram ir depersīva attieksme pret dzīvi,( neko nevajag, ir labi kā ir, neko redzēt, zināt- negrib).

draboss  Ar tādiem kā es - 39 gadi, neprecējies un bez bērniem. :D

_Biezaa_oome  Ar nesmukiem, dumiem un nabagiem un taadiem, kuri piipee un smird

av2  ar miljonaariem :P

Realitaate  Vai jautājums par to, ar kādu vīrieti sieviete nevēlas veidot attiecības Tev palīdzēs labāk saprast, ar kādu viņa tomēr vēlas veidot attiecības? Tiešām ir tik svarīgi, ko civēks nevēlas?

Droshs_Plecs  Sievietes ļoti diskriminē īsa auguma vīriešus un nabadzīgus vīriešus.

Agnieszka  Ar sociopātiem, psihopātiem un visādi citàdi slimiem tēviņiem

Labrador  Tur laikam katrai savs. Bet secinaaju,ja esi briivs,bez beerniem,bez alimentiem un krediitsaistiibaam,esi cilveeciigi nodroshinaats,tad nekas nespiid.

Toties Latvijaa pieprasiitaako viirieshu topaa ir Hosams Abu Meri.Pasaulee visas sajuusmaa spiedz par pasaulee seksiigaako noziedznieku. Man liekas,ka daudzaam ir taa-jo lielaaks drankjis,jo lielaaka piekrishana.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu