Ko par jums liecina liekais svars?

Vai liekais svars patiesībā neliecina par to, ka nepazīstat/nezināt to, ko vēlaties par savu naudu?

Geisha  Dzīve ir jāuztver arī kā bauda. Garšīgs ēdiens - bauda, garšīgs dzēriens - bauda, tīrā un ērtā gultā gulēt arī ir bauda. Vienam tie ir fui, bet citam uh kādi forši mīkstumiņi, kādi balkoniņi.
Tas ir no vienas puses. No otras puses ir slimības kuras veicina lieko svaru. Un te nevar vispār runāt par kaut kādu slinkum pārmērīgu ēšanu. Aizej uz baznīcu un palūdz Dievu, lai Tevi un Tavus tuvākos pasargā no tādām slimībām.

Geisha  Zini, Dolaar, bet es Tevi par brūtgāni noteikti neizvēlētos kaut arī Tu būtu pēdējais vīrietis uz zemes. Kam man tāds mazs krinkliņš? Knapsieriņš. Tu tak man starp kājām cauri iziesi galvu nepieliecot.

Rondijs  Pats, pats dziļākais iemesls ir neizpaustas emocijas. Kas dzīvo pilnu dzīvi, un ļauj enerģijai nākt un iet (brīvi plūst), tie ir slaidi. Kam izveidojies "sastrēgums" šajā ziņā, tie pieņemas svarā. Tāpēc var teikt, ka liekais svars nozīmē nepareizu dzīvesveidu - nedzīvojat tā kā gribētu, negūstat piepildījumu, ir neapmierinātība par kādu savas dzīves jomu. Ieteikums visiem kam ir problēmas ar lieko svaru - gāziet laukā visu savu neapmierinātību, tikai mēģiniet to izdarīt cilvēciski pieņemamā veidā, ne uz sievu/vīru vai bērniem. Arī sports palīdzēs izlādēt to visu, dejošana, dziedāšana (arī kliegšana), biežs sekss.

IzlozeLOZE  Empīriskie pētījumi liecina, ka tas viss ir bleķis. Izdomājumi. Vienkārši nepareizi ēšanas paradumi. Vairākās paaudzēs.

JurisK  Krieviem ir ļoti labs teiciens šai sakara - Poka tolstij sohņet, tonkij sdohņet. Katram veselīgam cilvēkam jābūt attiecīgi auguma parametriem pietiekošam tauku slānim. Manējie tauciņi liecina tikai par labi saglabātu veselību un spējām darīt to, kas man jādara un ko man patīk darīt.

straume22  "Ko par jums liecina liekais svars?" - slinkums, nevīžība, nepacietība gūt pilnīgu sātu, nepareizs uzturs, ēšanas kultūras trūkums, pilnīgs ignore kā apkārtējie uztver manas riepas, alus vēderu un resno pakaļu. Ēdiens ir tikai jānobauda un jāapmierina izsalkums (vēlreiz apskata uzrakstu uz ledusskapja duravām ). Dzīve pusbadā(filosofē) -vairāk veselības, enerģijas un optimisma (ieslīgst dziļā depresijā, pārbrauc ar plaukstu pār riepām) M-de...

kuks10  man patīk resni cilvēki,nu i..tie vairāk ir labsirdīgāki ,to esmu pārliecinājies vairāk uz ceļa poličiem..DDD

AivarsN  Liels vēders liecina par to,kā cilvēks cenšas norobežoties no pasaules. Dibens norāda,ka bail no neveiksmēm,problēmām, tāpēc vajadzīgs šis drošības spilvens. Vēl liekais svars var liecināt par to,kā cilvēkam nepatīk gatavot un viņš lieto mikroviļņu krāsniņu.

MonaLiza  Kāpēc skaisti cilvēki kotējas iepazīšanās tirgū augstāk? Tā paša iemesla dēļ, kāpēc trīsdesmitgadnieki + vairs nevienu sevišķi neinteresē, lai cik simetriski un kopti ķermeņi tiem nebūtu. (Ceru, ka autoram tāds ir, citādi jau nebūtu šāda tēma.)

coldlands  Reizi mēnesi tiek atvērta jauna tēma veltīta apaļajiem.
Ka tagad lai rīkojos, izdomāju jaunu komentāru, vai strociju to pašu veco?

Astronaute  Izlasīju divus tektus, kas palīdz noturēt svaru. Viens bija par to, ka nevajag sevi lieki žēlot - izlaist treniņus vai apēst lieku ēdienu, kūkas vai ko citu. Otrs - par to, ka nevajag sev likt dzīvot sliktā ķermenī. Vienreiz saņemties, notievēt, nevis gadiem domāt par to kā izskaties. Mani iedvesmoja.

lunasognante  Man liekas, ka liekais svars ir kā aizsardzības buferis, kuru cilvēks uzbūvē ap sevi. Kaut kā novērots, ka cilvēki ar lieko svaru ir īpaši jūtelīgi pret apkārtējās sabiedrības viedokļiem, ir ļoti čīkstīgi, mēdz būt pārmērīgi emocionāli. Iespējams, ka tas ir arī pārmērīgās ēšanas iemesls. Šajā kontekstā neiekļauju nopietnas veselības problēmas.

JurisK  Peec statistikas cilveeki ar nelielu lieko svaru, atkariibaa no auguma +5 liidz+10kg, mazaak pakljauti riskam nomirt ar sirds infarktu, kas ir viens no biezhaakajiem naaves ceelonjiem. Man shkjiet, ka iipashi tievie ir daudz vairaak pakljauti dazhaadiem stresiem, saistiitiem ar leerumu visaadu mazveertiibas kompleksu. Taa pat arii tie, kuri uztraucaas par dazhiem klaat pienaakushiem kg un metaas nemitiigaas organisma attiiriishanas un dieetu kuurees, plus veel sevi periodiski moca ar dazhaadiem, sev nepatiikamiem, fiziskiem vingrinaajumiem.Pilniigi piekriitu Geishas teiktajam, ka dziive ir jaabauda. Protams, ne jau paljaujoties slinkumaa un paareedoties.

RSQuattro  Liecina par to, ka cilvēkam ir vājš raksturs un trūkst gribasspēka, lai atturētos no kārtējām baudas sekundēm, lai izskatītos labi ilgtermiņā.

piladzoga  Patiesībā nevar viennozīmīgi pateikt,kuram un cik ir lieks svars..to var uzzināt pie speciālistiem,kuri ar speciālu aparātu palīdzību nosaka cik liela ir cilvēku kaulu masa,cik ir tauki,kāda ir muskuļu masa. Nav labi, ja kaulu masa cilvēkam ir maza,tad ir risks saslimt ar osteoporozi.Protams tauku blāķi arī nekas labs nav..:DD cilvēkiem ,kuri nodarbojas ar sportu ir labi attīstīti muskuļi un tie arī sver vairāk nekā tauki..

bratka  Bailes liek cilvēkam nevis ēst, bet pārmērīgi rīt pat nesakožot un neizbaudot pārtiku. Ar to viņš neapzināti veido speķa bruņas domās kļūstot neuzvarams.

uma  Šajā sakarā atcerējos anekdoti.
Pieeju pie ledusskapja - vajag ko apēst.
Pieeju pie spoguļa - vajag notievēt.
Pieeju pie ledusskapja ...
Es zinu : pie visa vainīgas kājas!!! :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu