Cik daudz var ļaut sevi ietekmēt?

Ko darīt ja mamma grib palīdzēt ar savām rūpēm un padomiem?Viņai jau gribas kā labāk,bet ne vienmēr tā sanāk un tajā pašā laikā negribas mammu aizvainot.Bērnībā jau mēs visi esam atkarīgi no saviem vecākiem,bet esot jau pieauguši cik DAUDZ varam ļaut vecākiem piedalīties mūsu dzīvē?

neko  Geisha: 120 kg 50 gadīgs tēvainis māti nēsā uz rokām, rūpējas lai viņa ir paēdusi, apģērbta un ir jumts virs galvas un par to viņa labi uzvedas un klausa dēlu, jo citādi būs kā muļķei jādzīvo no pensijas:)

Ele  https://gintafiliasolis.wordpress.com/2017/07/11/viriesa-separacija-no-mates/
Vrb noder!

Geisha  Neko, es Tev pilnīgi piekrītu. Vajag cienīt vienam otru. Uz rokam viņš mammu gan nenēsās, taču, ja viņa pieņem un labi saprotas ar dēla izvēlēto sievieti un nekādi necenšas sarežģīt dēla dzīvi + ir gadījusies toleranta vedekla tad protams mātei būs jaukas vecumdienas. Pati esmu dubultsievasmāte un vienmēr raugos, lai meitas ar cieņu izturas pret savām vīra mātēm. Es nemācu znotiem kā vajag dzīvot, bet atbalstu vienmēr (ja vajag). Paši viņi ir pieauguši cilvēki. Bez tam viņi ir vīrieši. Vīrietim ir jābūt priekšgalā (kā tāds buldozers) un aiz viņa ir sieva ar bērniem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu