Kā aizmirst bijušo,ja daudz kas ir ticis mainīts,bet nekā..

Sveiki!Man ir tāda problēma,ka nespēju aizmirst bijušo vīrieti..Biju kopā ar viņu gadu, attiecībās gāja raibi - gan daudz strīdu,gan labu atmiņu. Maniem radiem viņš ļoti patika,bet es biju muļķe un rāvos ārā - izklaides,draugi un tt. Vienu dienu kopā trāpijām autoavārijā - paldies Dievam,abi sveiki un veseli,bet viss tika nogriezts kā ar nazi - viņš kļuva vēss pret mani,pameta pilsētu (pārvācās no lielpilsētas uz vecāku māju)Sapratu ka viss cauri,kaut kā samierinājos,satiku citu vīrieti..Kamēr bija rozā brilles,nedomāju par bijušo,bet viena īsziņa mani satrieca.Bijušais,kā pēc tam izrādās -dzērumā, pateica ka mīl mani un negrib nevienu citu un tā,es protams sacerējos ka viss atkal nokārtosies un būsim kopā - bet nekā.. Ar šo puisi esmu kopā 2 gadus,mums itkā ir labi,bet tomēr sapņos redzu bijušo..reizēm galvā atceros kaut kādus momentus..Bet es itkā esmu tikusi tam pāri,taču bieži vien kaut kas man viņu atgādina,kaut kas mani baksta un liek atcerēties.. Nu nevar būt ka es visu laiku tagad ar to mocīšos? Vienreiz mēģināju sarunāt tikšanos ar bijušo,izrunāt visu un salikt pa plauktiem,lai nav tas tukšums - bet viņš protams atteicās. Es itkā esmu novērsusi domas - pamainīju dzīves vietu,darbs, kaut kādi jauni hobiji,speciāli par viņu nedomāju.. Bet redzu uz ielas līdzīgu auto kāds viņam toreiz bija un viss - momentāli atceros..Reizēm galvā ieskan kāda frāze ko viņš ir teicis - mīļa,vai smieklīga.. Pagājuši vairāk kā divi gadi,bet es nespēju nedomāt,mans prāts vai sirds uzjumda visu augšā.. Lūdzu lūdzu iesakiet ko man darīt.
Lūdzu bez asām piezīmēm vai komentāriem ne par tēmu. Ar cieņu,susurs.

Veneranda003  Tak sameklē sev citu varošu, gribošu un spējīgu vīrieti...!!Izbrīvē laiku kopā būšanai.... vecā sāpe izbalēs un izplēnēs kaisles gunīs..!!

Epifanija  coldlands nu, lūk, cik ilgi tu esi dzīvojis neziņā! :D
arī tas, ka ne visiem ir dots, savaldīt lauvas...

Laskovij jā, arī to mēs varam!:)

Realitaate  Nezinu, cik atsaldētam ir jābūt cilvēkam, lai izteiktu nosodījumu par Susurs_ jautājumu. Padomi par aizmiršanu arī nelīdzēs, jo realitāte šobrīd ir sāpes un zaudējums. Runa ir par traumu. Ignorēt to, nozīmētu dzīvot nerealitātē, neko nejust, neredzēt, nedzirdēt. Tas ir taisnais ceļš uz depresiju (labākajā gadījumā).

LaskovijMerzavec, tas nav stāsts arī par puiša davešanu. Puism notika savi, neatkarīgi pārdzīvojuma procesi, kas lika izvairīties no attiecībām. Nāves klātbūtne daudz ko izmaina. Tur nevajag meklēt vainīgos.

lapsina20092010  atstāj pagātni pagātnei, dzīvo šodienai un nākotnei

abols23  Man šķiet ka Tu viņu mīli un ir ko pateikt.Nav svarīgi tas,ka viņš nevēlās satikt Tevi,svarīgi Tev pateikt savas jūtas,domas,to kas ticis nepateikts un noklusēts.Uzraksti vēstuli,lai tikai domas sasniedz viņu,un tālāko gaitu atstāj likteņa varā.

JurisK  Ljoti vienkaarshi - izshkjiries arii ar shito, peec tam veel ar kaadiem paardesmit un vairs neko neatcereesies - viss buus viena liela putra un kjiiseelis galvaa. Bet taa, ja nopietni, ja tieshaam bijusi taa lielaa miila - tad esot jaapaiet vismaz 4 gadiem, lai taa paarietu. Ciet veel paaris gadinjus.

Rondijs  Šādos gadījumos ir svarīgi izstrādāt un uzturēt pareizu attieksmi pret bijušiem notikumiem. Tas nozīmē, žēluma, nožēlas, nostalģijas, cerību atgūt zaudēto vietā - apzināti izvēlies just pateicību. Tiklīdz domas iet nepareizā virzienā, piefiksē un vērs uzmanību uz labo: pateicību par tiem labajiem mirkļiem, ko jums bija lemts piedzīvot. Par to, ka tev bija šāda unikāla iespēja, satikt un būt kopā ar sev tik tuvu cilvēku. Saki paldies par to laiku, un smelies no tā spēku.

LaskovijMerzavec  Realitaate ... " trāpijām autoavārijā - paldies Dievam,abi sveiki un veseli". kur tur nāves tuvums? Tikpat labi ejot pa ielu varēja nokrist ķieģelis blakus (nu labi lāsteka)! Un ko arī nāves tuvums un viss! Man ir neatkarīgi piedzīvojumi un vairs nerunājam???

Kaisle, ķildas, izlīgšanas, draugi, tusiņi, sānsoļi ... dzīve, kā meksikāņu seriālā.
Manuprāt, tā avārija bija tikai punkts uz i, pēc kuras saproti, ka te vairāk nedrīkst uzkavēties.


Epifanija... nepārspīlē Lauvu nozīmīgumu. Es esmu bijis kopā ar kādām septiņām lauvām un nemaz tā nav, kā Tu stāsti. Ir tikai viena kopīga iezīme Lauvām - mēģināt pierādīt savu taisnību, pat ja lieliski zina, ka viņai nav taisnība. Tur līdz tikai elektrošoks. Citādi neapstāsies.

Mela  pričom te lauvas vispār? :D

kas attiecas uz situāciju, vairākums kko tādu pŗdzīvo.. nu neko ieteikt nevar, katram savs modelis kā ar šo pieredzi tikt galā, bet, patiesībā, visu dziedē laiks :)
ja neinteresē šobrīd esošais vīrietis, tad vnk gaidi nākamo un dzīvo :)
izsāpēs un pāries....

998  Susur, ja Tev no ta klust vieglak - ar tml domam, izjutam dzivo vairums cilveku, spiesti sadzivot...Ar laiku tas var noniveleties, bet var ari ne...Tad iznakums var but, ka filma ar Bredu Pitu un Dzuliju Ormondi, kuras finala galvena varone ielaida lodi sev piere...Un 2 gadi saja zina nav daudz...

Realitaate  LaskovijMerzavec, vai vajadzēja nosisties, lai būtu nāves tuvums? Mēs taču nezinām, kas notika puiša prātā. Jeb vai Tu domā, ka zini? Vai esi gaišreģis?

encoferrari555777  anesa15...... domaju tavs komentars ir vislabakais no visiem...... cepuri nost....

LaskovijMerzavec  Realitate... un Tu zini, kas notika? Biji tur klāt? Un zini, kas notika puiša galvā. Un esi 100% pārliecināta, ka - "Puisim notika savi, neatkarīgi pārdzīvojuma procesi, kas lika izvairīties no attiecībām. Nāves klātbūtne daudz ko izmaina. Tur nevajag meklēt vainīgos."

Es arī nezinu. Bet pilnīgi noteikti, ja puisis meiteni mīl un tomēr atsakās vispār komunicēt - viņam ir kārtīgi pa pautiem iesperts! Un noteikti, tas nav sadauzītas mašīnas pēc.

Sallija2  Nevajag idealizēt bijušo. Tu tagad it kā vaino sevi un idealizē viņu. Ne vienmēr dzērumā saka patiesību un varbūt tie vispār ir meli, ka mīl tikai tevi.....un pat ja kādreiz mīlēja tikai tevi, tad tagad jau viss var būt mainījies. Un tā reāli taču jau arī pirms avārijas attiecības jums bija sliktas, jo tu pa tusiņiem viena skraidīji. Nevajag cilāt pagātni jo tādas atkalapvienošanās parasti noved pie kārtējās šķiršanās. Aizmirsti to, ka darīji viņam pāri un ka viņš tikai tevi mīlot. Centies atcerēties kāpēc muki uz tām ballītēm? Kas tevi neapmierināja? Un atver acis, ka viņš tevi negrib un viss.

elis  Te jau pieminēja ka nav bijusi šķiršanās , vai tā saucamais otra nocenošanas proces.
Ir kaut kas pārvērtēts par augstu (kas ir normāli pie iemīlēšanās utt) un tad nav bijusi līdzsvarošana, kas savukārt veido mīlestības atkarību. Vajag aiziet pie normāla psihologa vai seksaloga....vai Googleloga, apskaidros šo principu, tā nav katrā ziņa ne slimība ne apmātība.

Turklāt pieminētajās frāzēs ka ir notikumi ka ļima kājas no laimes un liekas tādu vairs nebūs ar citu, tad tās ari mānīgas iedomas . Jo ja sievietes ķermenis (būtība) ir vienreiz spējusi izjust kādas spēcīgas izjūtas, tad tas ari atkārtosies, jo tava būtība ir spējīga uz šādu emociju izjušanu un tur nav obligāti jālien pagātnē, bet jāļauj sev izjust jaunas, vel spēcīgākas...pilnveidojot savu sievietes būtību

Stulbs salidzinājums.....tad kad pakakā kaku taču noskalo un tu nelien vēlāk podā un nemēģini viņu iebāzts sevī atpakaļ, kaut arī viņa tevī bija kādu laiku un varbūt izveidojās no gardiem ēdieniem.

Sallija2  Un tur nav svarīgi vai viņš tevi negrib, jo nemīl vai arī mīl, bet citu iemeslu dēļ negrib. Tā ir viņa paša iekšējā cīņa. Galvenais, ka viedoklis, ko viņš pauž ir nē. Un tev tas nē ir jāpieņem un jānorij. Un tev pašai tikai grūtāk to ir norīt, ja koncentrējies uz to viedokli, ka viņš tevi tomēr mīl. Sakoncentrējies uz to, ka tie ir maldi un ja mīlētu, tad piedotu da jebko. Tā kā beidz sevi mocīt ar pašpārmetumiem un esi reāla! Viņš nav nekāds moceklis un tev ne par ko nav jājūtas vainīgai, pat ja skraidīji pa ballītēm, tas nav nekāds grēks. Nu un? Vienkārši nebijāt uz viena viļņa un tagad katram sava dzīve. Kas arī ir loģiski.

jurks  jauki! viss ir labs, kas ir bijis! izmanto to sev par labu! neslaapee sevi! jo taas ir Tavas atminjas un emocijas! pateicies par visu labo! jo, ja nenovrtsim to kas bijis, tad nesanjemsim daavanas naakotnee! pienaaks laiks , kad buusi paarpildiita ar daudz paaraakiem iespaidiem, un tas kas bijis ienjems savu vietu! viss notiekoshais ir vajadziigs muusu attiistiibai un pienjemsim to ar prieku , un pateiciibu!

raina1970  Situācija nav pabeigta- nav bijusi skaidri norobežota- šeit esam pāris, bet šeit- katrs par sevi. Nav bijusi konkrēta šķiršanās- arī otram klātneesot , pašai priekš sevis pieņemts lēmums- es neesmu kopā ar so cilvēku. Kad tas bus - paliks krietni vieglāk. Un tur neko citu kā gribu, gribasspēku - pielietot nevarēs gan. Kāpēc tas eks- ta jaucas pa prātu? tāpēc, ka šobrīd autores dzīvē nenotiek nekas tāds , kas sajūtu spilgtumā un interesantumā būtu līdzvērtīgi, vai vēl labāk- spožāk, nekā bija.Un sievietēm ir tā mendele vēl pafantazēt- kā būtu ja būtu... taču nekur nav teikts, ka esot kopā ar eksi- būs pa cmuko, būs eiforija un viss labi. Tik pat labi=pa šo laiku būtu jau viens otram rīkli pārgrauzuši un aizskrējuši katrs uz savu pusi ugunu un dūmus spļaudami..

Realitaate  LaskovijMerzavec 13:28, es neteicu, ka zinu, kas notika, bet fakti taču liecina, ka kaut kas notika ar viņu, kādēļ viņš izvairījās no meitenes. Un tas jau arī ir tas grūtākais - NEZIŅA. Ar neziņu ir grūti samierināties. Vai tad Tev vienmēr ir bijis skaidrs, kādēļ kāds cilvēks aiziet no Tavas dzīves? Ja jā, tad Tev ir paveicies. Ja, tomēr, esi palicis ar jautājumu "kāpēc?", tad jau zini, cik grūti ir ar to sadzīvot.

Nesaprotu tikai, kādēļ manis rakstītais Tevī izraisa tādu agresiju? Un nososdījumu pret Susurs_?

Epifanija  Laskovij es tev neko nevēlos pierādīt ...un vēl taisnību, tu būsi kaut ko pārpratis, es tikai komunicēju, nevajag uzreiz ieņemt aizsargpozīciju, citādi nevar saprast, kas tev kait... nomierinies, viss vēl beigās būs labi..:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu