Pēc kāda kritērija?

Jautājums vairāk sievietēm - pēc kāda kritērija jūs izvēlaties (nu, tām, kam ir no kā izvēlēties) dzīvesdraugu - tikai pēc mīlestības jūtām pret viņu vai pēc aprēķina? Teiksim, ja viņam maza alga vai jāmaksā alimenti vairākiem bērniem turpmāko 10 gadu garumā, tad atkrīt automātiski?

Anciite  omg... atkal sākas "vecu, pieredzējušu" cilvēku spriedelēšana. Pilnīgi muļķīgs jautājums. Tas būtu tā pat kā - kādu pulveri izvēlies savu drēbju mazgāšanai?

Mela  a ko darīt tām, kurām nav no kā izvēlēties? :(

neko  Ta nekas tur nav jāsignalizē, t.i. speciāli jādara. Ja esi sievietei iepaticies to nevar nepamanīt, ja vien vispār uz viņu paskaties.

Laila14  Maksimāli jāsakrīt interesēm. Izvēle pastāv vienmēr.

Catgirl  Es arii neizveelos allimensikus...taadus metu aaraa uzreiz un nav ko tur....jaa un veelams viirieti ar pilnu spidometru kurss nemeklee tikai sex....tam paredzeeti citi saiti.

Labrador  Te sievietes nonaak pretrunaa ar sevi.Raksta,ka bezbeernu briivie ir galiigi nepienjemami.Ka esot chilliigi veidot attieciibas ar preceetu. Un tajaa pat laikaa alimentu maksaataajs un preceets arii nedriikst buut!

lefkoja  1.Lai ir latvietis ar zilām, pelēkām acīm. 2.Lai nav liekais svars, vairāk par 90kg. neder. 3.Lai ir smuks, man patīk un māk bučoties. 4.Lai superīgi mīlēties prot un sapas- ir podiņam vāciņš īstais. 5.Lai nav slinks un māk naudu pelnīt. 6.Lai nav mīkstais, nūģis,alfons vai prasts urla. 7.Lai mani mīl.8. Lai vienmēr būtu priecīga viņu redzot nākam, nekā ejot prom.

Agnieszka  Pēc principa - ieraudzīju, iemīlējos, paņēmu, neatdošu

elis  statistika liecina ,
ka vīrietis izvēlas no visām sievietēm kas ir dzīves ceļā un tad kā nu tur sanāk,
Bet sieviete izvēlas tikai no tiek kuri pievērš viņai kaut kādu uzmanību...
takā sieviete jau var sapņot ar kaudzi savu kritēriju , ja tāds viņas sapņu princis viņai uzmanību nepievērš tad nu nekā.

Realitaate  40+, kad sasniegts noteikts drošības un stabilitātes līmenis, mainās kritēriji. Daudz svarīgāki kļūst jautājumi - vai man pietiks mīlestības un vēlme ar viņu kopā nosirmot; vai varu viņam uzticēties; vai spēšu dot to, kas otram vajadzīgs; vai man patīk sarunas, kopīga laika pavadīšana ar viņu; vai man patīk viņam pieskarties; vai man patīk ar viņu pamosties?

keksene66  Muļķīgi teikt, ka naudai nav nozīmes.....jo sevišķi viņas neesamībai , bet lai veidotu attiecības ir vajadzīga patiesa mīlestība, saskaņa , harmonija . Katrs var izvēlēties savu......es neveidotu attiecības aiz aprēķina .

Pillerina  Visu nosaka KLIKŠĶIS! Un punkts!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu