Sieviete "kontroliere"

Man patrapijusies arkartigi pedantiska dama - visadi citadi jau varetu sadzivot, tacu nepamet sajuta, ka vinas modra acs novero mani 24/7. Var negaiditi ierasties pie manis darba. Nu ne jau ta, ka atrauj durvis un Wazzzup! Vinu jau kolegi zin, vnm laipna, var pakoketet un ta. Un vnm atrod kadu ierasanas iemeslu. Un, ja uz kadu pasakumu vinai nav iespejams doties kopa ar mani, tad obligati samekle kadu sava vieta, kas butu vinas "acis". Majas ar kompi vai tel man vnm jabut vinas redzesloka. Formali jau nekadu ierobezojumu nav, bet reali ir ta, ka vina grib. Tik nocivina kus kus kus. Nekadas privatas zonas man vairs nav. Nu bet man tapat gribas kadx oho ieskatities vai vel ko, saprotiet. Un vel - pec smekesanas nedrikstu vinai tuvoties, neizskalojis muti ar Listerine un neuzdzeris pa virsu kafiju. Nu vai ziniet, skiet, par meru! Nacies dzirdet, ka tadam kontroletajam pasam esot ko slept un ta kontrole domata acu aizmalesanai. Ka doma konferences dalibnieki?

Geisha  Tualetē esi viens?
Baidās zaudēt Tevi.

Sallija2  Teksts tik ļoti Bumpastika stilā, ka īsti pat neticas, ka tas nav viņš. Pat ar visu leģendāro " dāmu" .

puuuka  Ja Tevi tāda dzīve apmierina,tad ko te zūdies,ja nē tad labāk izrunājies ar savu ´´bargo "kundzi.Ir vīrieši,kas pilnībā palien zem sievas tupeles...un tad raud ,kad sievietes valda pār pasauli,kas pēdējā laikā ir ļoti novērojams. Kaut kā pēdējā laikā vīriešiem patīk būt par vājo dzimumu ,un nevis otrādāk,kas būtu daudz pareizāk.Skumīgi bet tā nu tas ir.Uzreiz gribu atvainoties tiem vīriešiem,kas tādi nav,lai nesanāk tā ,kad manā ierakstā visi tiek likti zem vienas latiņas...nē ,nē,.....ir daudz vīriešu,kas tiešām ir stiprais dzimums:)

ksenija123  Es jau nesamierinatos ar to.Vinja paliks vecāka un ar vecumu bus vel trakak.Vai nu viens,vai nu jaciena otra lemumi un viedokli.Tā jau sajuksi prāta pec pars gadiem.Tas ir sress.

Geisha  Nesen viens meklēja bargo kundzi un zūdījās, ka grūti tādu atrast. Tev ir paveicies. Vismaz daļēji (ja ne bargā tad vismaz kontroliere).

MonaLiza  Acīmredzot esi viņas labākais variants. Tagad tiec skaidrībā, vai viņa ir tavs labākais variants. Ja jā, tad spēlē līdzi, ja nē, tad dod starp acīm. Kur problēma?

Muuks11  izdraz vinju-viss buus ok.

vakars_uz_ezera  Izklausas pēc advanced Google translator pielietojuma ;)

Karmensita  laikam tavi sapņi

jasmina555  Nekadas privatas zonas man vairs nav[c]

Un,ko tad tev konferences dalībnieki var ieteikt,Tev jau pašam labāk zināt,kāda sieviete tev vajadzīga,kontroliere vai tāda,kas ļauj elpot brīvi.

neko  Vienkārši parunā un pasaki ka tavuprāt tā uzvesties nevar. Un tad būs divi varianti, vai nu sapratīs vai nesapratīs. Kas kurā gadījumā jādara domājams pats zini.

coldlands  Man bij tāds tants, ar stingru kontroli. Reiz pieķēra, kad slepus pagraba pipoju(biju nosūtīts pēc kartupeļiem) tad nu šī to bicoku man uz dibena nodzēsa.
Reiz, kad tiku nosūtīts iznest misenu, biju apstājies, lai paglaudīt kaķēnu, līdz ar to nokavēju par 11mit sekundēm, un šī man sita pa presīti. Viņai nepatika, ja es izrubijos jau pēc pirmā vai otra sitiena, tik pēc trešā es drīkstēju saļimt. Nu baiga sadjuka, baisas lietas viņa man gulta lika darīt, nestāstīšu labāk, lai mati jums stāvus neceļas, un guljat mierīgi.

labvakar  coldlads- bet vajadzēja. Te taču konference kā nekā.

antikrize  998- pats atradi, ko meklēji, tad nu dzīvo laimīgs! Dažiem kontrole vajadzīga visu mūžu. Viņi pat nezin ko darīt ar savu dzīvi, viņi ir jāvada, lai nepazūd, šai pasaulē.

straume22  Neviena tak Tevi aiz ragiem netur, nepatīk -mūc :)

piladzoga  drīzāk kungam pašam ir paranoja,jeb vajāsanas mānija :DD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu