Vai šeit drīzāk ir "bēdu ieleja" vai "laimes zeme"? :)

...proti, vai šeit vairāk ir veiksmes vai neveiksmes stāstu attiecībā uz iepazīšanos?
(priecāšos, ja dalīsieties ldrīzāk ar personōgo pieredzi nekā ar viedokli no malas)

Torpedo  Vieglāk ir kamielim izlīst caur adatas aci, nekā kādam kko labu atrast iepazīšanās portālos

SaintSin  Kas kuram "bēdu ieleja", kas "laimes zeme"? Šeit ir vienkāršāk komunicēt bez jebkādām saistībām - vienkārši papļāpājot :) Reālajā dzīvē mēs par cilvēku iegūstam daudz vairāk informācijas pat tikai maņu orgānu līmenī, kas nereti varbūt pat ir par sliktu :), jo virtuāli viņš var būt pat ļoti interesants. Bet ne reālajā dzīvē - tas ir kā cilindrs projekcijās - var būt gan aplis, gan taisnstūris.
Nekad mēs nevaram pateikt, kur var var paveikties, kur var zaudēt un vai paveikšanās īstenībā nav zaudējums un otrādi. Lietām vienkārši jāļauj notikt. :)
Lai veicas!

Blonda_butne  Labvakar :)
Mana pieredze ir tāda, ka paši mēs pievelkam sev līdzīgus cilvēkus. Es sarakstījos, un tagad arī sarakstos, gan ar dažām sievietēm, gan ar vairākiem vīriešiem (loģiski :)) komunikācija būs ļoti interesanta, ja neieciklēties uz sexa vai nopietnām attiecībām :)

vakars_uz_ezera  šeit tāds neliels parciņš, drīzāk skvēriņš, kur vienā pusē autoosta, otrā tvaika iela... bet gadās arī kāds gada tirdziņš :)

esmucitta  Bēdu ieleja.

MerilynA  Ha, kā tas Jānis žigli pārmetās no vienas tēmas otrā, tiklīdz šim argumentēja, kāds tad ir šīs karavīru dziesmiņas nosaukums. Ko var darīt, pidžingliša runātājs, bet toties mākslinieks. Starp citu, angļu valodā ir arī vārds "tripper", bet nesacerieties, tam tikai skaniska līdzība ar jums tik tīkamo zemapziņā esošo.

jasmina555  Te viss ir kā laimes zemē.Jautrības netrūkst!

Viliendi  Leiputrija nav, bet viss kā jau dzīvē no paša atkarīgs.

Agnieszka  to Vakars uz ezera
Pateikts tieši tā, kā kulaks uz acs

tominns  Cerīgā "bēdu ieleja" - sanākt nekas nesanāk, bet, kas neriskē, tas nedzer šampanieti. Ja tā nu ir izveidojies, ka reālajā dzīvē visi iepazīties kanāli ir aprāvušies, tad te vienmēr var mēģināt un pat kļūt atkarīgam no paša procesa. Statistiski esmu dzirdējis stāstus 50/50 - ir kas laimīgi palikuši kopā, ir kam patstāvīga kopdzīve nav izdveidojusies.

aija_69  Biju pārsteigta, ka aiz necilām, pustukšām anketām, kas atrodas te iepazīšanās portālā, reālajā dzīvē tie ir panākumus guvuši, atpazīstami, vērtīgi vīrieši.
Protams, tā ir mūsu katra personīgā izvēle un atbildība ar ko un par ko te komunicēt un kā tālāk virzīt uzsākto pazīšanos.

Ja autores profesionālā darbība ir reklāmas un mārketinga lauciņā, domāju, tas ļoti palīdzēs arī te atsijāt pelavas no graudiem. Lai izdodas atrast sev nepieciešamo!

Realitaate  Nav jau tik traki kā tas izskatās PA. Privātajās sarakstēs ir sakarārīgi cilvēki, pat ļoti. Vai arī man ir paveicies?

Agnieszka  Ir tā, ka sarakstēs un sarunās pa tālruni tie šķiet ļoti sakarīgi, bet nu randiņā ir pamatīgs vīliens. Daudz aktieru.

Laila14  Ja ļoti grib tad var. Tā, kā īsti neviens negrib..Tad ir kā ir. Man ir labi tāpat. Un neieciklējos ne uz randiņiem ,ne uz iepazīšanos. To ko esmu satikusi šeit ir iedevis pārdomas par esošo kopumā. Vienīgais varu teikt,,..,nevienam nevar ticēt. Un, žēl ka tā. Zūd ticamības moments, un tālāk vairs nav jēgas turpināt.Nogurdinoši.

labvakar  Neviens ne otrs. Te ir neierobežota iespēja precētiem sarunāt vienu ātro kādā mežmalā.

neko  Šī ir tāda pati vieta kā visas citas. Ne jau vieta nosaka to, vai tev kāds iepatiksies un vai tu kādam iepatiksies.

Torpedo  Nezinu, nav jau kam rakstīt. Kas ir pēc 30, tās visas ar bērniem. Bet sveši bērni man ir absolūti nepieņemami.
Un kā vispār tajos anketu burtiņos, pat bez bildēm, var saprast, kurš ir ir tavs cilvēks un kurš nav? Neies tak tāpēc veidod saraksti ar visām. Vobšem, šaurā bezizeja

mis_parkere  Ir varianti.

aija_69  Komentējot Torpedo ierakstu par šaurās bezizejas situāciju, arī iepazīšanās procesu var uztver kā profesionālu mārketinga uzdevumu.
1) Definējam tirgus segmentu, kas mūs interesē;
2) netērējam laiku indivīdiem, kam ir atšķirīgas intereses un kas nav mūsu mērķauditorija.

T.i. neveiksmes stāstiem pieliekam punktu un turpinām sadarbību ar cilvēkiem, kuriem ir līdzīgi mērķi un potenciāls tos realizēt.

P.S. Jaunībā ir grūtāk saprast, kas ir kas. Ar gadiem uzkrājas pieredze un atšķirt bēdu ieleju no laimes zemes izdodas arvien labāk! Veiksmi!

av2  esmu ieapzinies sseit ar lloti forssiem cilveekiem. Bet tas nenotiek..."uz kliksskki". Paiet zinaams laiks.
Vispaar jau pilniigi viss dziivee, ja saak pieiet kam ..."kaa uz ugunsgreeku" , nekas labs nesanaak.Labaas lietas, un ssinii gadiijumaa....sirds lietas atnaak passaas, iipassi neaicinot pat. Lai veicas.

Gunitaa  Smuka sieviete esi, izklaidi te atradīsi vienmēr, bet nopietnām attiecibām var gadīties ilgtoši meklēt un tā arī neatrast. (Skatoties, kādas Tev prasības pret vīrieti).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu