Ko iesakt ar paranoidalu sieviski?

Nu ta. Dzivojam neliela pilseta netalu no juras. It ka ir viss, kas butu nepieciesams normalai kopdzivei, tacu...vinai nemitigi skiet, ka kads megina vinu apkrapt, apskaitit, aplaupit, izseko utt. Ipasi problema saasinas lidz ar tumsas iestasanos. Kaut mazakais troksnis pie ardurvim, momenta saspringst - kas tur ir, ej apskaties. Ta ka apdzivojam 2-stavu majas otro stavu, jaiet leja. Nu maz kas tur. Kada iereibusi kompanija, garamejot patroksno vai, visticamak, vnk izklausijas. Nav tur neka - ne, tu nemaz nenogaji leja, ludzu noej...ujjjjjj. Vistrakak nakts vidu, kad gulam, ja gulam -pietiek kadam putnam nolaisties uz jumta vai vaverei palekat, ta tulit satrukstas, iekrampejas mani ta, ka uz kermena paliek nagu nospiedumi un
neelpo...cukst: kads ir uz jumta - nu nav - ne, pasties - pati celies - ne, man bail - ok, piecelos, jo zinu, miera nebus - nu nav neviena, kaija...tikko apgulos, ta - vai mums ardurvis noslegtas, kkas tur grabinas...nu un, ja tml troksnis atgadas, teiksim, rotalu seansa laika, saprotiet tacu - viss noskanojums pagalam. Es pie siem troksniem sen esmu pieradis, vina ne. Saku - ja dzivotu pie dzelzcela, tad ar katru x, kad banis iet garam, ta satruktos. Ne, tas neesot tas. Ne jau katru nakti tadi piedzivojumi, tomer pietiekami biezi, lai par to runatu, ka par problemu, konsultetos ar specialistu. Tacu i dzirdet negrib. Es pats neesot isti vesels. Jabut uzmanigam. Kas tik viss sajos laikos nenotiekot. Noverosanas kameram
un signalizacijai neesot jegas - varot atslegt. Karoc, sausmas. Ko darit?

Liigucis  Zārks jau nevar palikt tukšs!:))

Emma45  Teikšu tā. Tēma loti interesanta, aktuāla, visiem tā interesē. Mēs gribam palīdzēt, tādēļ izsakām viedokļus. Diemžēl dažiem tie ir tādi, kādi padara nervozus šīs sadaļas moderatorus un cilvēks nedrīkst teikt ko patiesībā domā, tādēļ melošu. Mīli viņu, saudzē un noteikti appreci. Nav smuki dzīvot grēkā. Tad viņa paliks mierīga, ļaus tev sēdēt internetā un visas citas lietas stabilizēsies.
Torpedo tas nav. Bet piepe gan varētu būt.
PS. Skatīsimies, sekos bans vai nē.

Korneelija1958  Darbs psihiatram,bet tādus cilvēkus aizsūtīt tā vienkārši pie ārsta nevar jo viņš neapzinās savu problēmu.Drīzāk tāds cilvēks teiks ,ka ar jums nav kārtībā un vajadzīgs ārsts.Tā ir liela problēma.

puuuka  vai Tev tur katrā istabā un katrai dienai cita dāma....šis aprakst galīgi nesapass ar bargo kundzi:)))

ULTRA  17:39
Pie sihiatra jāiet tiem, kuri nesaprot, ka tēma mākslīgi izmocīta.

Tessa  par labu samaksu kads bus ar mieru tiesham staigat apkart un grabinaties.
tev, savukart, bus gandariijums, ka nelec augsha naktiis velti.

Geisha  Iedod uz nakti miegazāles. Gulēs kā zīdainis. Izgulēsies un būs labā garastāvoklī. Ja negrib zāles padzerat vakarā kādu nomierinošu tējiņu. Par seksa kvalitāti piedomā. Vispirms jāparūpējas par sievietes labsajūtu tad arī čučēs saldi un nekas viņai ne grabēs ne čabēs. Ja sieviete nav seksuāli apmierināta tad arī ir satraukta un aizdomīga. Precēt Tev viņu nāksies.

una32  Tavā tuvumā viņa nejūtas droši, ir satraukta un nervoza, šāda uzvedība par to liecina. Lai to atrisinātu būs nepieciešama milzīga pacietība un pārrunas. Tev ir visas tiesības un pat pienākums viņai paskaidrot , kas Tevi neapmierina, lai to pārrunātu un kopīgi risinātu. Ja viņa negrib sevi kontrolēt un saprātīgi risināt savu uzvedību, tad jāšķiras.

magnija  :) nu gan tev raki :) tad kontrolē... tad gulēt neļauj :)... galu galā vēl parādīsies manikālās tieksmes un kleptomānija :) :) esi uzmanīgs!!!!

Paula6  Pašam nekas nav jādara, tik ierīko sensoro signalizāciju, t.i. pie vismazākās kustības, arī pašu, ieslēdzas trauksmes signāls un glābēji ir klāt, bet tur ir mīnuss - izpaliks svarīga dzīves daļa, bet pēc dažām tādām naktīm, nākamajā gulēsiet kā susuriņi..nekas nečīkstēs, negrabēs un ietaupīsies psihoterapeitam domātā nauda.

Labrador  Situaaciju nezinu,bet,iespeejams,nekaa smiekliiga tur nav.Taa meedz buut cilveekiem,kuri bijushi nozieguma upuri. Zinu paaris viirieshus,kuru dziive bijus briesmaas.Ilgu laiku bija tramiigi.Un kaadu arii piejuuras miestaa dziivojoshu mazu sievietiiti,kuru piekaava un aplaupiija Kauguros.Taa pat no maajas aaraa labu laiku negaaja.

Kristine_78  Es pamestu cilvēku ar niku neko

Sassy14  Nu cik ilgi Tu to sievišķi pazīsti, un vai tomēr pazīsti viņu LABI? Šķiet, ka ne gluži. Ja pazītu labāk, tad tak droši vien zinātu, kāpēc viņai tāda īpašība piemīt. Iespējams, ka kaut kas dikti nelabs pārdzītots bērnībā, agra jaunībā? Varbūt viņa dzīvo dubultdzīvi kā spiegu filmās un baidās no kādiem tur reāliem bandītiem vai mafiozņikiem, vai zekiem, kuri viņai draud vai izseko?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu