Sesijas beigušās?

Katru dienu saņemu vēstules no par sevi krietni jaunàkiem oho džekiem ,kuri knapi sasnieguši 25 g. vecumu. Rodas jautàjums...uz klubiem un disenèm, kino, pludmalēm u.c. otras pusītes meklējumiem pateicīgām vietàm neiet vai neinteresē sava vecuma meitenes?

Fausts  Vispār jau interesanti ko 40+ prātuļo par 20+ gribēšanu...izklausās pēc jaunības dienu nostaļģijas. Un mazliet arī dīvaini kā runā...tāda kā pirms menopauze ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem.

998  Agnieszka - I love u 2!

KATRU DIENU raksta, katru dienu! vai spejat aptvert? kazdij bozij den..

ko_nu_vairs  ".pirmajā randiņā tāpatās dod tās, kas ļoti bezatbildīgi izturas pret savu veselību . No sākuma obligāts pasākums ir profilaktiskā apskate un izziņa no ārsta."
Domā ka uz otro viņām precētie jāklīši atnes ārsta zīmi. Liecies mierā. Ne velti statistika rāda, ka AIDs ir daudzām sievietēm pec 45, kuras nav nekādas narkomānes, bet gan gadījuma seksa upures.

Laila14  Ko tu dzen.?.Kurpes ir Fetišs.Pat sarkani nagi ir fetišs.Sarkana krāsa signāls uz seksu,tuvību..Tāpec arī raksta..Bullim parādi sarkanu drēbi..attiet..Kaut patiesība viņš nemaz neatškir krāsas. Tēlo te Nezinīti Oho zemē...Nomaini niku..Nedatroga..neviens nerakstīs..))..

Pillerina  Elementāri!
Sarkangalvīte patīk vecākiem vilkiem, bet Sarkantupelīte zaļākiem gurķiem. Zemteksts taču uzreiz izlasāms :-)

coldlands  ...tas ir normāli ka jauns vīrietis vēlas par sevi vecāku sievieti....
Man jau šķiet, ka normāli tas nav.

LaskovijMerzavec  Naivās, tie 25 gadīgie ir šejienes 50 gadīgie sirmie buki, kas izklaidējas paslēpušies fake anketās...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu