Kaprīzs večuks :D :D - vai magnētisko vētru upuris?

Sveiki. Tātad: viss ir OK, sēžam virtuvē un dzeram kafiju. Runājam tāpat par visu ko, un piepeši večuks par KAUT KO apvainojas, lai gan es pēc savām domām neko aizvainojošu pateikusi neesmu. Večuks visu dienu staigā skābu ģīmi, nervozs, no tā brīža uz katru manu normālu teikumu kaut ko īgnu noņurd un nokvekšķ. Par neko sāk baurot uz manu 7-gadīgo puiku, pārbaidīdams arī suni. Pat tad, kad večuks neko nesaka, ir jūtams tāds neveselīgs saspringums visā dzīvoklī, it kā gaiss būtu saindēts. Pašā vakarā es neizturēju un arī sāku baurot uz večuku, kādu aizvainotu madāmu viņš tur tēlo veselu dienu... un tad izrādījās, ka man esot JĀKONTROLĒ, ko es viņam saku. (????!!!!! - lieta ir tāda, ka es esmu savās mājās, bet večuks ir ciemiņš. Man cauru dienu jāmin mīklas, par ko viņš varētu būt uzpūties, un tad vēl savās mājās jākontrolē katrs savs teikums viņa gaumē, kuru diemžēl gluži neizprotu?! Es nepateicu neko necenzētu, nezākāju un nekritizēju viņu, vienkāŗši atļāvos pavīpsnāt var vienu viņa dīvainu izteicienu... kā beidzot izrādījās. AAAAK DIEVS... :D :D :D )...
Vakar esot bijusi arī magnētiskā vētra. Sakiet, vai visi vīrieši pēc 50 ir tādi dīvaiņi un uzvedas kā bērnudārza jaunākās grupiņas audzēkņi??!!

Gunitaa  "Vai esi savam vīrietim uztaisījusi kāju pēdu masāžu, uzdāvinajusi smaržas, aizvedusi uz restorānu?" (c)
OMG, "zeme atveries..." Apgriezta lietu kārtība domāšanā... Vāks.
Un ko Jūs klūpiet tai sievietei virsū, ka viņa padalījās, ar to, kas sakrājies? Labāk patīk, ka tas viens "ņe-bum-bum" katru dienu raksta to safantazēto bullšitu ?

hiacintee  nu 50 toč nav vecums vīrietim-vnk super vecums, kad baltu par melnu neiesmērēsi. bet es gan domāju, ka jams pie ārsta vedams.( zinu, zinu! pats neies, ar varu neaizvedīsi!) īstenībā smaržo pēc diagnozes, nu tā kaut kā. labāk tinies, ja nemīli, tad labāk toč nebūs.

Rondijs  Jā diemžēl tā gadās. Cilvēki apvainojas kā tādi mazi bērni. Apvainošanās ir manipulācijas veids, un reizē nevēlēšanās sevī neko mainīt, bet gan tikai norādīt ka jāmainās ir visiem citiem. Jo tā ir ļoti ērti, lai visi lēkā viņam apkārt un mainās paši, be tikai ne pats. Jo pats ir svēts, pašam vienmēr taisnība. Bēdīga pozīcija, tādā ziņā ka daudzi sevi neredz no malas un paši to neapzinās, domājot ka tā rīkoties ir normāli.

aquaserpente  Izskatās pēc zināmas manipulēšanas ar Tevi. Varēsi censties cik tik uziet, bet labi viņam nebūs nekad. Vienā punktā mainīsies, paliksi kā viņam patīk, būs uzmesta lūpa un aizvainojums citā punktā. Labosies arī tajā, atradīs trešo, piekto, desmito utt. punktu, kurš Tev jāizlabo savā uzvedībā un attieksmē. Vai to paciest, vai atvadīties no tāda onkas, izvēle paliek Tavā ziņā. Turklāt tas, ka viņš dusmas izgāza arī uz Tavu bērnu, ir zināms rādītājs.

Caune  Alkonafta stiliņš- izraisīt konfliktu (jo trubas deg) , lai būtu attaisnojums iedzeršanai.
Vai nu pieņemt, vai pasūtīt. Izlabot nav iespējams.
Kad jautājuma autore tiks galā ar savu līdzatkarību, tad problēma pārstās eksistēt.

Annika17  Sassy14 tev toč 50 tuvojas, neizvairīsies

Epifanija  mātei ir jāaudzina bērni un nav jāpiedomā, ko teikt kaut kādam kārtējam garāmgājējam, kurš pieenkurojies uz īsu brīdi, lai izdzertu polšiņu, ja viņš kā vīrietis tev nepalīdz, nav jātērē ne nervi, ne dārgais laiks, ko tu noteikti atņem saviem bērniem, ārā pa durvīm!

verso  Sessy14 laiks pāršķirt lapu. Šis romāns šķiet kļuvis garlaicīgs, priekš kam izšķied savu enerģiju? Katrā vārdā jūtama neiecietība, kas ir attiecību beigas. Gribi paildzināt agoniju?
Mazohisms, protams, citiem arī ir kaifa paveids, bet šādas attiecības var novest tikai pie psihosomatiskām saslimšanām. Saudzē sevi!

Araabs  Vārgulis ne vīrietis!!Tādu vecu,kašķainu kazu kā sassy jāpatriec ar sūdainu mietu!!

Geisha  50 gados vīrietis nav nekāds večuks. Ko teiksi kad viņam būs 60? Vecs prauls? Tev ir 4 bērni. Ar tādu bagāžu dabūt normālu vīrieti ir gandrīz neiespējamā misija. Kad bērni izaugs un pametīs savu ligzdiņu tad jau it kā būs vieglāk atrast vīrieti, bet tad atkal visādi Torpēdiņi Tev acīs bāzīs ne pirmo svaigumu. Domā pati.

Drole  Ir taadi tipi ar lieliem kompleksiem un piecgadiiga izlaidenja mentalitaati. Paartiek no glaimiem. Ja nedabuu savu siirupa porciju, kriit gar zemi un spaardaas vai demonstratiivi ciesh.

Vanesa15  Ir jau tādi, ks uzvedās kā vienīgie vīrieši uz pasaules:D
Bet, ja nopietnāk, tad vienmēr ir jākontrolē ko saka, neaizvainojot otru. Un pofigs, manās vai tavās mājās, cilvēks visur dzird vienādi. Grūti man teikt, klāt nestāvēju kas bija un kurš ko... Bet par aizvainojumiem ir kā ir, katrs reaģē savādāk, tavs večuks vienkārši sapūšas. Priecājies, ka vēl neķer mantas un nebēg prom. Normali jau būtu, ja viens uz otru nesapūstos, bet spētu par visu izrunāties. Normāli, kā pieauguši cilvēki.
Jo vispār vīrietim emocionali viegli nav, ja viņš dzīvo sievietes apartamentos, un katrs asāks vai aizvainojošāks vārds viņam liek sevi uzskatīt par nevēlamu svešā teritorijā.

raina1970  Teikšu tā- katrai pusei sava argumentācija un attieksme - tikai kopsaucēja ta nav...Nievājoši izteikties par otra teikto, darīto- vienalga kas tas būtu, nav pa cmuko- ne savās ne svešās mājās.Var pajokot, var pārjautāt, var daudz ko- taču māksla būs to izdarīt tā, lai otrs arī pasmaida par kaut ko neveiklu, vai neizdevušos - nevis apvainojas.. 50 gadīgs vīrietis- nu nav večuks, tas ir cilvēks briedumā- pēc idejas- ja arī veselība vairs nav kā 25 gadīgam, tad tomēr ir gan spēks, gan prāts, gan interese par dzīvi..Ja autore vēlās, lai vīrieša attieksme mainās, vai kā minimums- tai ir iespēja mainīties-- derētu mazliet piebremzēt ar izteicieniem- a la--kaprīzs večuks... Protams- ja tas cilvēks ir mīļš, svarīgs un ir vēlme būt kopā ar viņu..arī tad, kad kāds no jums ir neomā, slikti jūtās, vai ir noguris, vai- parādās kāds līdz šim paslēpies tarakāns no smadzeņpoda...

pusnakts21  50 gadigi viriesji ir neciesami.seksuaali svaki, bet meeli triit gatavi no riita lidz vakaram..varbut arzemes veel kopti un izskatigi, bet latviesi sliktaa stavokli....pusbeigtu veselibu un pusbeigtieem zobiem, neprot gerbties uttt...

Gunitaa  Geisha, nu jā, es domāju, ka autore vnk ieraksies zemē vai nokaltīs, ja Torpedo vai tml onkuliņi viņai "acīs bāzīs ne pirmo svaigumu"... ;)))

Realitaate  Sassy14 vienkārši patīk metāls un roks (tā rakstīts profilā), tāpēc magnētiskā vētra dara savu. Bet, spriežot pēc situācijas apraksta pāris ir viens otra cienīgi.

Laila14  Gunita! Sanāk ,ka vīrietis neko nav pelnījis ? Attieksme..ir galvenais. To man iemācija viens cilvēks. Un viņam ir taisnība. Attieksme ir cieņa pret blakus esošo cilvēku. Tāpēc jau daudzas sievietes ir vientuļas. Katram sava laime un savi prieciņi. Un, vispār man vienalga ko dara citas un citi.

Discreta  Tev tāda dīvaina attieksme pret savu vīrieti. Nu, nav visi pēc 50 tādi. Tas ir tāds raksturiņš. Ja mīli, par ko es šaubos, tad pieciet. Ja jākontrolē katrs vārds, ko pasaka otrs, tas ir ļoti apgrūtinoši un strīdi rodas uz līdzenas vietas.

MonaLiza 
linča tiesa nogarlaikojušos pacientu izpildījumā. Pē es-pirms spriest tiesu, nepieciešamas liecinieku liecības un atbildētāja versija!
autores anketu neskatoties, domāju, ka variantu viņai nav daudz.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu