Pusaudžu iepazīšanās mūsdienās

Pusaudžu iepazīšanās mūsdienāsVai taisnība, kā apgalvo mans dēls, ka šodien pusaugu meitenēm vairāk patīkot gari, slaidi puiši, blondiem matiem un zilām acīm? Tāpēc, ja neatbilsti aprakstam, iepazīties ar meiteni ir ļoti sarežģīti. Vēlos lasīt citu vecāku pieredzi vai viedokļus. Paldies jau iepriekš.

multi  Gribet var, bet realitate ir nepieludzama, tagad skolas tik daudz resnu bernu, taj skaita pasas meitenes.

av2  baigaa jauniiba viss ir traggeedija :( Ir tikai balts, un melns utt
Bet , Tavaa gadiijumaa, ir sportists, tad jau nav it kaa praats aiznnemts tikai ar meiteneem utt.
Pats svariigaakais, tik tiessaam, nu vismaz saviem beerniem iemaaciiju, ka tik tiessaam , ja kam arii absaluuti nepatiic, tad ir....tik daudz citu cilveeku pasaulee. Kam tiessi tu buusi viss, viss, viss...labaakais, miillaakias, vieniigais .

Rondijs  Manuprāt, tā ir vienkārši atruna, puikam nepietiek drosmes vai pašpārliecinātības. Vai viņš uzauga bez tēva?

neko  Visos laikos meitenēm ir patikuši izskatīgi puiši, kāpēc lai mūsdienas būtu savādāk?:)

Sassy14  Diez vai. Manai vecākajai meitai ir 18 gadi... un pirmkārt viņa saka, ka puisi ar tādu izskatu kā viņai patiktu, viņa nav redzējusi ne savā skolā, ne kur uz ielas, un pat ne internetā. :D Tad vēl viņa saka, ka katru pavasari viņai patīk kaut kāds puisis no savas skolas vai klases, bet katru rudeni izrādās, ka vairs nepatīk. :D
Un tas pēdējais puisis, kurš viņai laikam vienu pavasari patika un vēl joprojām cenšas ķepēties klāt, viņai pārsvarā nepatīk, jo viņam ir mati par gaišiem, švaki dvakojoša elpa un brilles arī neiet pie dūšas. Un NĒ, tikai ne gaiši mati un zilas acis. Slaids garš augums - var būt, vinā uzskata.

felix  Discreta jautājuma autora komentārs 00:06
"Felix, kas Tevi smīdina? Domā, viņš ir tauku klucis? Topošais svarcēlājs."

Man vārds "drukns" vienmēr ir asociējies ar lielāku vai mazāku tauku slāni, bet laikam kļūdos. Reti to vārdu tagad lieto.

Svarcēlājiem jau nu ar meitenēm problēmu nekad nav bijušas, vaig tik noslēpt to ka pašam nav pārliecība par sevi. Turpat kur cilā svarus, turpat arī var savākt meiteni, vaig tik "piemiegt ar aci" viņām mazliet, nav pat nekur speciāli jāiet jāmeklē.

valmierietis333  Par gaumes lietu piekrītu , tā pat par viņu iekšējo pasauli - uzvedību , izturēšanos , manierēm un uzskatiem , spēju sevi pasniegt utt ...

Cik vien atceros , meitenes vienmēr uzsvērušas , ka vēlas puisi gara auguma , tumšiem matiem un brūnām acīm , pēdējos gados tik ļoti nav dzirdēts par tām krāsām , bet par garu augumu gan - joprojām viena no galvenajām lietām meiteņu anketās , iespējams uzreiz pēc vārdiem izskatīgs , kopts un sportisks !

(Tāds vismaz mans novērojums...)

Ps. Bet par to ,ka viņas būtu lielā starā par blondīņiem , tā man ir pirmā dzirdēšana ! ;D

Lai gan viss plūst un mainās - mode , vēlmes , uzskati mainās līdzi laikam , manā laikā bija tādi cilvēki , citā laikā savādāki , tagadējie jaunieši ir pavisam no citas sugas , ar pavisam citu domāšanas veidu un interesēm ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu