Cik daudz veci veči ir gatavi uz trakulībām dēļ sievietēm?

Es kaut pati esmu veca vecene bet tā patīk ja kāds manis dēļ patrako un zaudē galvu.Tikai cik daudz ir palicis mana vecuma galvas zaudētāju?Vai tādi vēl ir,vai palikusi ir tikai divānā pirdēji?

coldlands  Sallij, ieliec ludzu savu bildi, lai var apskatit Tavu garo degunu, Pinokio idritvaikocinj.

Tessa  kas ir trakuliibas? interese definiicija.

miers2  trakulības ir bijušas, bet galva gan nekad nav pazaudēta. Trakulība ir tāda lieta, kas pašam šķiet pēc tam muļķīgi romantiski vai pārspīlēti - bet ja prasītu sievietei, tad viņa tur neko traku varbūt nesaskatītu, ka esmu divreiz kafiju maksājis, bet gultā tāpat izurbt neiedeva

ne_meklejumos  Kas nu kuram trakulība skaitās, vienam tā ir kalnu velo tūre, otram nopirkt rožu pušķi. Kas vienam trakulība, otram parasts dzīves veids.

Labrador  Sho jautaajumu labaak noformuleet taa-cik daudzi,iztopot man un iistenojot dziivee manas prasiibas,ir gatavi nonaakt cietumaa vai kapaa!?

Mohito  Es dariju trakulības dēļ sava veča bet no viņa neko nesagaidiju.

dzzekiss  Kas tieši domāts ar ´´trakulībām´´. Sado mazo vai vēl kas skarbāks?

Edgars37  Prieks kam iespringt ar trakulibam...sieviesu ir pietiekami un ir efektigaki lidzekli.

and_if_i_had_you  Šodien,kad vedu savu omi uz laukiem kaut ko līdzīgu runāja....viņai gan 67,bet pa ilgiem laikiem kaut ko tādu dzirdēju no viņas,jo tomēr viņai bija vīrs,kas nomira...ilgi pārdzīvoja...Likās,ka viņa nav gatava tam...bet šodien tiešām dzirdēju no viņas,ka viņa vēlētos,lai ir kāds sakarīgs vīrietis,kas tomēr apdara mājas darbu,ko viņa pati tā īsti nevar,vai ir grūti..(nokrāsot māju,ieskrūvēt kādu skrūvi vai malku sanest),sievietei tak tomēr tas nebūtu jādara....Katram savs ....un viņa gribot,lai aizved uz teātri vai ko tādu...sava veida romantiku.
Maz ir tādi vīrieši...it īpaši,kur viņa dzīvo....Savā ziņā katrā vecumā ir savas lietas!!! Kas gan ir tās dullības?Aizvest kaut kur citur .....

Sanntana  Kādā nozīmē trakulības ? ... Kad ir iemīlējies gadiem, kg, izskatam, ... nav nozīmes, un arī sieviete pieņem visu . Biju nesen aizbraukusi ciemos pie radiņiem, tante jau 10 gadus kā atraitne , un te tagad ir uzradies kungs attiecīgā vecuma. Cik patīkami bija redzēt kā cilvēki mainās, ... smaida, viens otru pie rociņas ved, danco. Jauki, ... un viņiem šodien 80.

adamsone  Katram vecumam savs. Ne velti ir ir visādi joki par tiem, kas kruti izrādās un tad pēkšņi krika. Vecu ākstu nevar cienīt, ir jāprot izrādīt interesi, pašcieņu nezaudējot.

Nerons  Salijtant!
Nu mosties....jau kārtējo reizi esi diendusā iesnaudusies....:):):)

Paula6  Par vecu veci saucu galīgi nodzērušos vecu bomzi, bet ja autore sevi sauc par vecu veceni, nu jā..tad elim ir taisnība. Arī manā vecumā un pat vecāki ir ļoti pieklājīgi, sakopti un interesanti vīrieši, kuri var tā pārsteigt(labā un savdabīgā veidā) sievieti, uz ko jaunāki diez vai būtu spējīgi..šeit es nerunāju par uzspēlētiem teātrāļiem vai januvīgiem vīriešiem:DD

Realitaate  Labāk jau lai viņi ir gatavi uz kaut ko sevis dēļ. Kam man vīrietis bez galvas?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu