Kāpēc populārākie vīrieši ir bez bildēm?

Vēlējos aplūkot sadaļā populārākie šodienas populārākos vīriešus. Izrādās, ka vispopulārākais ir 60 gadīgs onkulītis, bet pārējie pārsvarā bez bildēm. Kāpēc tā?

MonaLiza  ziniet, ja sievietei bez profila bildes atraksta anonīms onkulis 50+ bez bildes ar tekstu čaviiņa, čiu riu, kā iet?, tad viņai nopietni jāpiedomā pie datu drošības, nevis jāpasūta kāzu fotogrāfs.
var būt izdodās nokratīt no kurpes rakstītāju.

Paula6  Izlasīju un sasmējos...vispirms jau jāzin ko nozīmē vārds "populārs"...tam ir dažādas nozīmes. Nebiju iedomājusies tā skatīties populārākos un tagad apskatījos: 1.vietā ir vīrietis, kurš atsūtījis nesaprotamu paziņojumu kādā interešu grupā un lai saprastu tekstu,es arī paskatījos. Tā laikam rīkojās daudzi un tā arī rodas tas populārākais:D Man, neteiksim populārākais, bet kā vārdos ir vērts ieklausīties vai izlasīt interesantu domu, ir pavisam nedaudzi..anketu apskates ciparu nudien nav vērts skatīties...ir bilde vai nav bildes. Arī manu anketu daži no viņiem skatījās nu un tad?

LaskovijMerzavec  Nu tur ir ari tadi, kas gadus nav šeit bijuši...

Var taču paprasit bildi, ja tik ļoti interesē!

MonaLiza  lūdzu atsaukties kaut vienu sievieti (reālu sievieti, nevis veča radītu feiku ar no neta nokačātu profilbildi), kurai radīsies interese par bezbildes pretējā dzimuma eksemplāru. Pie noteikuma, ka portālā reģistrējušies tūkstoši kandidātu, un daudziem no tiem ir bildes. Personīgi es pieņemu, ka bezbilži slēpj izskata defektus vai arī baidās norauties no sievām.

AijaT  **Personīgi es pieņemu, ka bez bilži slēpj izskata defektus**- Tu to par sevi?

AijaT  Es vēl neesmu bērna prātā iekritusi, lai liktu te plusiņus vai mīnusiņus un čekotu IP. Brīnos ka mans niks vēl nav Tev piedēvēts, jo parasti kā kas, tā mani piesauca stulbenes.

kautkad  Bazhix, nu tu ko... Tik pieticīgs, tik politkorekts, tik "ko nu es, es jau neko...", un pat humora izjūtu vēl anv nopīpējis... Tu arī esi pelnījis pavirinatu anketu! Un pēc pirmā punkta.

neko  "Bet ja ieķeksē kopš registrēšanās populārākos, tad arī pieredzes apmaiņas biedri tur parādās. Vai tiešām tāds niks " neko" ir izvirinājis teju 60 000 anketu?:

Nē, tas nozīmē ka Tu un citi tikpat ziņkārīgie tik daudz reižu ir skatījušies manu anketu. Nu tagad arī Tu apskatījies. Ko tas nozīmē - tikai to ka cilvēki ir ziņkārīgi, tas arī viss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu