Rociņās sadevušies...

Jau kuru reizi lasu - viņi bija rociņās sadevušies un viņiem bija 80... Pati gan neesmu neko tādu redzējusi, bet vai ātrāk par 80 neviens, tā rociņās nesadodas, izrādot savas jūtas, varbūt katrai desmitgadei ir savs veids kā to izrāda, piem. uzsit zilu aci, šķirās un tad saiet atkal kopā?

keksene66  Jā, arī es to pirmo reizi novēroju Vācijā . Un arī Vācijā es sapratu, ka tā ir savstarpējā cieņa, ko laulātie izrāda viens otram par nodzīvotajiem gadiem, par piedošanu un sapratni .

raima  Beidziet, iet arī tepat Latvijā. Un visi vecumi. Ja cilvēks ir joprojām simpātisks, tad jāpietur, lai zin, kam svarīgs ;)

keksene66  Piedot.......gan neizprašanu, gan sānsoļus, gan neuzmanību un paviršību . Tā ir dzīve . Un jā, starp citu, ar prieku vēroju šo tendenci arī Latvijā .....varbūt tik nebiju ievērojusi, bet būdama tur, daudz savādāk izpratu lietas un situācijas :)

ketija_20  mani vecvecaki- 60 gadus kopa un joprojam opis panjem omi aiz rokas, tas ir normali. man liekas, ka ta nesadosanas rokas nav normala.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu