Iereibis vīrietis ar bērnu

Iereibis vīrietis ar bērnuKo jūs darītu, ka lielveikalā redzētu iereibušu vīrieti ar pirmskolas vecuma bērnu? Nu, ārēji nekādu briesmīgu reibuma pazīmju nebija, varbūt, seja sārtāka un skaļāks nekā normāli, bet nu nesa gan no viņa briesmīgi pēc šnabja, ka blakus stāvēt nebija iespējams

Lisichka  dzīves situācija,kad man brālis ar šad tad,iedzēris velk manu sīko uz veikalu,lai viņai ko nopirktu,un es piemēram meitai saku,ka neej, kauns taču ka viņš tāds iereibis un vēl kā i no darba netīrs citreiz atnāk....uz ko man meita atbild,es iešu ar SAVU onkuli.Situācijas ir dažādas, un citreiz jāpavēro paša bērna uzvedību, ja viņš raud,cenšas izrauties...lai gan citi bērni tā uzvedas,ja viņiem vecāki neko nav nopirkuši,nesen bija gadījums DEPO bērns bļāva kā negudrs, ka viņam nenopirka kolu,histērija bija uz visu ēku..žēl palika to vecāku!

Epifanija  fargo tāpēc jau mums ir apkārt tik daudz vienaldzīgo, jo nav likumi, beigās vēl glābējam piešūs pedofīlismu... a, cik tur tā darba uztaisīt jaunu kinderu, ja kas arī notiks, atmaksās ar nodokļu maksātāja naudu visiem radiem psihologa palīdzību par zaudējumu un viss būs čikiniekā.. dzērājus uz slimnīcu arī tagad ved pirmos, kā kristiešus;)

neko  Epifānija: ģimenes lietas ir ģimenē jārisina nevis rajona/pilsētas kolektīvam. Jebšu tā vairs nav nekāda ģimene.
Vienkārši ir lietas kurās nevajag līst, jo cilvēks no malas nekādi nevar zināt visu situāciju. Alkoholiķi arī man nepatīk, bet tomēr - nevajag līst. Demagoģijā par tēmu ka daža laba histēriska mate uzvedas briesmīgāk par tādu iedzērušo šoreiz neizplūdīšu.

Epifanija  kā jūs to bijāt domājis, jūs to attiecināt uz mani? neko briesmīgu un ārkārtēju savā uzvedībā nesaskatu, oponējot un aizstāvot savu viedokli, dariet ar saviem bērniem, ko vēlaties, bet tās šausmas nenesiet sabiedrībā, jo apkārtējiem tie skati tiešām var radīt šoku..

neko  Epifānija: ja man būtu kas konkrēti Tev sakāms, tad to arī izdarītu un visticamāk privāti. Tas vienkārši ir mans viedoklis par robežām kuras nevajadzētu pārkāpt.

Epifanija  vai tas, ka cilvēks pie ne tik pilna prātiņa - apreibinājies, velns zina vēl ar kādām vielām, atrodas sabiedriskā vietā kopā ar nepilngadīgu bērnu, kura visa eksistence dotajā brīdī ir atkarīga no šī pieaugušā adekvātuma, jums tas nešķiet jau visu robežu pārkāpšana, sievietes par šādu gājienu var zaudēt mātes tiesības, bet par tēviem nekas nav minēts likumdošanā, diskriminācija, pārskatīt likumdošanu! ...pareizi - dabiskā atlase, šajā punktā es piekrītu, neiejaukties dabas procesos, lai Dievs viņus sargā - abus!

LordsMatrix  Ir tādas sievietes, kā Epifānija. Bāžas visām pudelēm par korķi. Drīz jau būsim palikuši tik mīkstčaulīgi kā Eiropā. Visur un vienmēr vajadzēs policiju. Bēgļi varēs apgriezt eiropas sieriem galvas ar vienreizējiem plastmasas nazīšiem.

Karmensita  ja vīrieša rīcība apdraudētu bērna drošību, vērstos pie apsarga

Epifanija  nevis drīz, bet jau esat un ne jau manis dēļ, bet bijušo savu madāmiņu dēļ :p

LordsMatrix  Vai nav visvienkāršāk paprasīt iereibušajam vīrietim, vai viss kārtībā, vai nevajag palīdzēt?
Vai vienkāršāk apzvanīt policijas, slimnīcas, bāriņtiesas un vēl pasūdzēties tiesībsargam?
Vai domājiet, ka visi cilvēki, izņemot pašus ir rūdīti recidī isti, ar kuriem komunicēt tikai caur policiju?

Epifanija  sāksim ar cēloni, labi un neizvērtēsim sekas, kas ir vieglāk - varbūt nedzert vispār, grūti, nevaram atturēties? ja esi iedzēris, vienmēr ir jāatrādās sabiedrībai, bez tā nevar iztikt un vēl pielaidīsim eļļai uguni, paņemsim pie rokas kādu mazuli, varbūt pat dabūjam kaut kur ar visiem vāģīšiem, lecot astotnieka galopā un uzsitot sev uz pleca, cik es tagad kruts un noteikti pamanāms, paraustīsim lauvu aiz ūsām... citādi nevar gūt adrenalīna devu, obligāti vajag tajā visā iesaistīt bērnus? Kāpēc nevar skaidrā doties ar bērnu pastaigā? katram savs laiks gan iedzeršanai un gan bērnu audzināšanai.. un iereibušiem vīriešiem dāmas klāt vispār neiet, ja jūs to nezinājāt...

Discreta  Ja godīgi, veikalā citus pircējus nevēroju, esmu aizņemta ar saviem iepirkumiem.

Araabs  Torpēdis ir dumjš,Sīci lieliski zin,ka tētis nedaudz iešmigojis ir īpaši devīgs.būs i končas i saldējums.Un nelamās kā māte,ja sīcis kaut ko sagribēs.Nopirks un viss.Un vispār ,tēti parasti bērniem ir mīļāki nekā mammas.

LordsMatrix  Epifānij, Tu tik pat veca mīkla, cik es :) Vai jau mazliet uzrūgusi? Tāda augstprātība. Runā kā pusaudze.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu