Jautājums kungiem

Meklējot potenciālo mīļāko, via dosiet priekšroku sievietei bez bērniem, jeb vērtējat vienādi arī dāmas ar nepilngadīgām atvasēm? Pie noteikuma, ka pārējās īpašības/īpašumi līdzīgi.

Epifanija  atkal nabaga bērns kādai traucē tikt pie seksa, lai atdod tēvam bērnu audzināt, ja tik grūta tā dzīve...

Geisha  Kad sperma spiež uz smadzenēm der jebkura - ar/bez bērniem, jauna/veca, kliba/resna, neglīta vai duma. Ka tikai dod izdrāzt.

Nerons  geisha...slikts rīts?
saņemies, pasmaidi!

bailando2  Visām oho kaucējām un rējējām-SPERMA nekad nespiež uz smadzenēm-vismaz sēžot 20 gadus ohujā bij laiks ko pamācīties-tā pēc kāda laika uzsūcas vai noplūst pamanāmi vai nepamanāmi-ja kas spiež tad tikai asins pieplūdums starpenei-kas dabīgi notiem erekcijas laikā (vai uzbudinājuma laikā S)
p.s. ir liela atšķiriba starp to kas tiek saražots sēkliniekos un kas iznāk ārā-gan daudzumā gan sastāvā

Geisha  Neron! Normāls rīts. Man ir 55 gadi un man piedāvā seksi 21 gadu vecs jauneklis. Tas ir normāli? Es nemaz nerunāju par 30 gadniekiem kuri katru rītu piedāvājas būt vergi, mīļākie un suns vien zina kas. 40 gadnieki tie man pat nerada nekādu sašutumu, jo 15 gadus jaunāks vīrietis varbūt pat nav nemaz tik slikti. Mani vienaudži smādē sava vecuma sievietes. Saprotu un piedodu. Dzīve grūta bija - mandarīni bija tikai uz Ziemassvētkiem. Tagad gribās piehaltūrēt pie Sarkangalvītes par Dedu Morozu. Tas rīta akmens tika mests tieši pajoliņu dārziņā. Sorry, ja kādam ar lausku trāpīju pa plesi.

tigeris_uk  Sallija2, es personīgi izdzēsos no op, jo kaut kā reāli piegriezās. Pirms manis no turienes izdzēsās vismaz dažas foršas sievietes! Šis portāls man kaut kā pierastāks!:) Plus vēl ir arī draugiem.lv, kur arī var pameklēt! Savukārt otrāpusē, tur paliek tikai klačotājas bez reālas vēlmes/vajadzības iepazīties, satikties...

Araabs  Ja gribi ražot savus bērnus tad jāņem jauna un bez bērniem,Ja ko interesantu vecumdienām tad ar situētiem bērniem.Ņemt sievieti ar pliku dirsu un trim pusaudžiem nav racionāli.

cita  Kāda starpība vai ir bērni, vai nav bērni!? Meklē taču mīļāko...

Araabs  PS.Ja tikai kā mīļāko tad tas viss dziļi pie kājas,ka tik labi kniebjas:))

Vaukskis  Mekleetu bez beerniem

LaskovijMerzavec  Ja mīļākā, tad iepazīšanās ar bērniem, manuprāt ir pilnīgi nevajadzīga.

Galvenais, lai tai sievietei būtu laiks seksam un izklaidei...

Geisha  Nu kā tad savus bērnus audzināt ir gana lieli tēriņi un vispār apgrūtinoši. Patīkamāk uztaisīt jaunus. ......un pamest.

Nate  Laskovij, laiks būs. Vācietis apgādās, uzturēs, gan jau ka nemaz i šķīrušies nav, bet te, LV meklēs kādu seksam. Vispirms visos saitos tik noskaodros, vai būs pieprasījums, ja ir bērns.
Es gan domāju, ka svarīgāka ir bilde, vismaz dažiem, un gadi. Jā, un lai nav resna. Bērni seksam toč netraucēs.

krist  vīriešus, kas meklē mīļākās, nekādi sveši bērni neinteresē. to bērnu vienkārši nav. ne jāaudzina, ne jāsatiek.
tomēr mīļākās būtība ir būt ērtai un pieejamai, vai ne? bet ko dara vidējā Latvijas sieviete kurai ir mazi bērni? pa dienu strādā, vakarā dodas mājās, taisa vakariņas, sēž blakus pie bērnu mājas darbiem, lasa pasakas pirms gulēt iešanas un tml. pie viņas nevar neplānoti piebraukt, jo viņai ir jāieplāno kur likt bērnus, kā ko menedžēt un vispār brīvā laika nav daudz.

domāju, ka lai satiktos (jebkādiem mērķiem) ar sievieti, kurai ir bērni, vajag gana daudz ieinteresētības un motivācijas.

Geisha  Te ir kungi kuri telefona sarunas fonā dzirdot bērnu čalojam pazūd ātrāk nekā rīta rasa. Un nav jau svarīgi vai tas ir bērns vai mazbērns.

multi  Ja sievietei ir kāds, kas paliek ar bērniem, kamēr sieviete sekso, tad kāpēc ne. Ar bērniem iepazīties ne pavisam nevelk.

av2  beerni netraucee, vissu var saorganizeet. Un, pats galvenais, divas vienaadas sievietes pasaulee nav, taa kaa nav ko saliidzinaat nemaz !

edgarsronis  Protams ka pilnīgi vienalga, galvenais ka māk to lietu. Daudzas domā ka varētu būt mīļākās, bet pašas pat minetu nemāk veikt ar kāju paplesanu nu vien nepietiek.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu