Vai "dārgas" sievietes patiesībā ir dārgas?

Vai dārgas sievietes patiesībā ir dārgas?Tādas kas raksta ka neder katrs melnstrādnieks kas uzaicina uz lētāko kafūzi. Reālajā dzīvē arī tādas ir? Vai tomēr patiesība ir daudz prastāka un ir gatavas par simbolisku "saldējumu" uz "fikso" tuvējos krūmos.! Bet paralēli meklē lohus kas būs gatavi patērēties domājot ka iegūst ko tiešām "vērtīgu"! Tikai cik daudz tur ir tās patiesās, ne safantazētās vērtības?

AivarsN  Tjūnē cik gribi, Vabolīti par Korvetes cenu tāpat nepārdosi.

JurisK  Cik taa atminu no jauniibslaikiem - visa taa buushana atkaraajaas no speejaam - tipa kaa lielveikalaa - augsheejos plauktos daargaakas pudeles, jaapiepuulaas, gan lai klaat tiktu, gan naudinja jaapateeree, lai nopirktu. Ne vienmeer tur ir arii kas garshiigs iekshaa, taadaa gadiijumaa puules par velti teereetas. Ar cilveekiem, konkreeti ar sievieteem(kas arii esot cilveeki) nedaudz sarezhgjiitaak, jo kaads ne kaads, bet savs praats un doma ir gandriiz visaam un pa plauktiem vinjas kaartojaas pashas uz savu galvu.. Taapeec saliidzinaajums ar lielveikalu ir ljoti vispaariigs. Pashu daargaako var atrast arii zemaakajaa plauktaa:) Un, protams, arii otraadi.

Discreta  Zinu tikai, ka ir aizņemtas dāmas, kas ceikē uz uzmanību un vakariņām par velti. Bet tas dzīvē ilgi nevelkas.

Geisha  Torpēdīt, tā pāris cm īsā ļerpata ir katram 2. pasaules iedzīvotājam. Dārga sieviete saprotu, ka ir kopta sieviete. Sieviete, kura regulāri apmeklē frizētavu, kosmetologu, masāžas, maneķīrs, pediķīrs + kremiņi. Tas viss naudu maksā. Un tagad, lai šāda sieviete kaut kādam miskastes runcim ļautu savas netīrās ķepas slaucīt viņas dārgajā kleitā tikai tāpēc, ka šamējam ir tā ļerpata? Mosties no sapņa. Mosties. Ir jau arī pieejami kungi kuri sevi kopj, dzīvē ir stabili, naudai vērtību zina un ieņem atbilstošu statusu sabiedrībā. Lauva ar lauveni, zebra ar zebru, bet miskastnieks ar blusām.

janisqwerty  Vislabaak daamas izveleeties no koleegu vidus , ,,dargaas ,, ,,letaas ,, viss nonivelejas un cilveeks ir tas ,kas vins patiesibaa arii ir . Atkriit kaudze probleemu . Cik katrs pelna arii nav nosleepums !! Detalas var saskanot mieriigi dzerot kafiju . :):):)

coldlands  Gertrude, beidz sljupstet mana adrese, ja uzrādīsi kaut vienu manu tekstu, kur es nīstu sievietes, tad varēsi te turpināt pīkstēt, bet es kritīšu gar zemi, kaisīju sev uz galvas pelnus, un lūgšu lielos pardonus.

Mailija  Ko nu katrs saprot ar to vārdu Dārgs!Ja tikai naudas izteiksmē,tad jau katrai sievietei būtu jāiet ar to kas vairāk maksā un nafig tur kādas citas vērtības!Ja pēkšņi paliek bankrots tad jāmeklē nākošo,jo iepriekšējais jau palicis lēts.Tad nez...ko varētu teikt dārga vai tomēr lēta tā sieviete!?Ārēji varbūt dārga samālēta,safrizēta brenda parpalās,bet iekšēji...??
(bet nu tas tik mans subjektīvais viedoklis:))

Mela  "tā Jackpota izcelšana ir izplatīti maldi, dēļ kuriem liela daļa sieviešu sabojā savas dzīves, gaidot _kaut ko cēlu, nezināmu.._, bet sagaida pensiju" .....
domāju par šo.... lūk ko... kamdēļ vajag līdzās dajebko, ja nav prieka, gandarījuma, laimes?, ja ir īgnums, aizkaitinājums un skumja???? ... kamdēļ jāņem dajebkas, ja sirds ilgojas pēc kaut kā... cita?
par tām "dārgajām" neko nevaru patekt... nezinu... man arī vienalga, katra pašam sava dzīve jādzīvo....

Cafe_Noir  pag, pag, ar ko tad godātie kungi jūs guļat, ja ne ar tām, kuras varat atļauties? dārgs, lēts, - tas viss ir relatīvi. vienkārši vēl kaut kādu citu sieviešu jau nav. un kā turpēdiņš minēja - uz pasaules katram otrajam cilvēkam ir vagīna. tātad, viņai visticamāk ir kāds, kas viņu finansē. viss, tieši tik primitīvi. ja jau trivializējam līdz cenas un vērtības pakāpēm.

ne jau birku piekabināšana ir māksla.
cinisms, protams, ir ērta pozīcija, - tipa, jūs jau te naivie, es gan zinu kā tās lietas stāv. bet to lietu stāvēšanu zina visi, tā ka nav ar ko plātīties par lieku.

Cafe_Noir  un tā, starp citu, jautājums - kungi, jūs tik dikti uztraucaties par tām vakariņām, par tām dārgajām vakariņām. cik tad tās ir dārgas? 10 eur porcija? 25 eur porcija? ok, lai būtu kaut kādā biezajā krogā 45 eur no deguna. a kas ir 45 eur mūsdienās? jūs ko, kapeikas skaitat? ok, es katru dienu krogā neatstāju 45 eur. bet zinu, kur var lieliskas maltītes dabūt par krietni, krietni mazākām naudiņām. un ja abiem šādas vakariņas sagādā prieku? ja nē, tad kāpēc vispār iespringt? tā arī dāmītei pasaki - #@% taisni. un viss. vārdi mutē apmaldījās? nobijāties, ka jāsaka tieši, bez aplinkiem? jeb tomēr gribējās it kā ar solījumiem tikt pie tā "bezmaksas" seska ... bet tā, lai ne cents nav jāiztērē. nu, bļin, buķikus ar desu uztaisi, paņem kafiju un braucat uz jūru ...


jei bogu, jo ilgāk dzīvoju, jo saprotu, ka pasaulē saprāts un loģika ir konstants daudzums, bet cilvēku paliek arvien vairāk un vairāk ...

pusnakts21  Da te visi nabagi.kafiju varbuut var samaksaat, bet cer, ka kaut kas buus.tik smiekligi.

coldlands  Kafiju, šito tēriņu, lai tants padzeras jūras udentinu, pastaigājoties gar krastu.

Epifanija  es nedomāju, ka vīrietim būtu pirmajā satikšanās reizē, lai iepazītos klātienē baigi jātērējas, lai nopirktu labu iespaidu, satiekot cilvēku uzreiz ir skaidrs pie kura sabiedrības slāņa viņš pieder un cik viņš ir pilns rublis, es domāju, ka arī vīrieši par sievietēm visu ļoti labi saprot... man nav gadījušies skopuļi, vīrieši ir uzstājuši paši, ka izmaksās bez liekas runas, varbūt, ka vienkārši man ar viņiem ir paveicies vai arī viņi ir manu kompāniju tā novērtējuši, summas nosaukt šoreiz atturēšos...

Torpedo  Vienalga par ko tēma, beigās vienalga aiziet par kafiju un bulciņām :D

coldlands  Jāatver kāds kafuzitis, kura tiktu piedāvāta bezmaksas kafija tantam, kuram maitas onkas to kafiju neizsauca, un tādam edeligakam arī pa bulciņai:)

neko  hmmm... šeit tiešām ir arī dārgas? kaut kā nav tādas manītas:)

Realitaate  "Dārga" sieviete ir relatīvs jēdziens. Viss atkarīgs no tā, kāda mērvienība ir izvēlēta, lai noteiktu mērāmā lieluma vērtību. Jautājums, - kā mērīt to dārgumu, jeb kā noteikt vērtību?
No komentāros lasītā var nojaust, ka vairums šeit esošie vīrieši sievietes mēra iztērētajā naudā, kas tiek par viņu izdota krogā. Pats jautājuma autors meklējot solidaritāti un atbalstu no vīriešu kārtas pārstāvjiem, šķiet, cer uz inflāciju, kas dotu iespēju fiksi nokniebties par vienu saldējumu. Viņu šjā jautājumā kā vienmēr atbalsta Torpedo, kurš savu izpratni par sievietes vērtību devalvē līdz - "tas caurums tak ir katram otrajam cilvēkam uz pasaules"(c)...
Jā...diezgan skaudra tā realitāte, palasot šo visu...

mulkojas_visu_gadu  "satiekot cilvēku uzreiz ir skaidrs pie kura sabiedrības slāņa viņš pieder"
cc H.Burkā

mickeymouse  un cik dārgi ir vīrieši? par cik var nopirkt foršu inteliģentu blondu džeku? vai pietiek ar māju, vai vajadzīgs arī zemesgabals? Ja jā, cik liels?

JurisK  Nue re - pirmo reiz redzu, ka neko dabūjis minusus! A par ko? Principā par reālu komentu! Ko nozīmē dārga sieviete - tā ir mana dārgā! Šai brīdī tā ir vienīgā , jo citu vienkārši nav!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu