Stiprās sievietes

Vai stiprajaam un virirskigajaam sievieteem seit pietiek mazohistiski noskanotu dzeku savas dziives sakartosanai un veelmju realizaaacijai ????

Agnieszka  Stipra sieviete arī grib justies tikai un vienīgi kā sieviete, grib dzirdēt spēcīga testosterona vibrāciju mīļotā vīrieša balsī, rūpes ,gādību, stipras, bet maigas rokas, savu reizi kādu vīrieša izvēlētu štātīti guļamistabai.......pat vadītāju vadītāja padosies , piekļausies , pakļausies.......:)

Nate  Kaaa juuuusss sspeeejat ssssoo izllasssit.

Edgars37  10:43

...ne Gunitaa, sitie ir tie pasi pidrillas, kas 20-mit gadus atpakal, tik tad no viniem vel neprasija realus darba auglus un pietika ar balamutesanu, bet, kad 10-15 gadus apakal reala darba augli bija jasak uzradit, tad ari paradijas un vel joprajam paradas vinu patiesa butiba - memlaki;).

Agnieszka  Stipra sieviete vēlas spēcīgu testoterona klātbūtni mīļotā vīrieša balsī, stipras un maigas rokas, rūpes, manieres....tā ka skudriņas skrien ne tikai pa muguru......
Sastopot savu ´´stipro´´ piekļausies un padosies jebkura garā spēcīga sieviete....tā tam būs būt.
Šeit? Ir šādi vīrieši, bet lielās izvēles priekšā viņi apjūk...maldās...un tad jau tas kļūst par hobiju...

Agnieszka  Ups...sorry..

Ingucits  Uğis kuğis labi pastràdājis. Izskatās, ka termins "stipra sieviete ar vīrišķīgu enerğiju" ir ļoti labi iesakņojies sabiedrībā.

riks086  Stipra sieviete un vīrišķīga sieviete, manuprāt, nebūt nav viena un tā pati...

Epifanija  mūsdienās stipra sieviete vīrieša saprašanā ir tā, kura nopelna vairāk kā viņš un nav ko dziļāk tur iedziļināties, tāpat nesapratīs un mals savu, savukārt vīrišķīga - ar ūsām vai?:)) autors šķiet ir izteicis savas vēlmes un cer uz ātru satikšanos...

Cafe_Noir  tas stiprums un vīrišķīgums ir nodalīts no rakstura? vai kā?

un vai gadījumā mazohisms arī nav rakstura īpatnība? - uztveres īpatnība? un ja abi ir "sazobē", tad kur probļēma? - notiek taču kompensācija. sieviete taču to vīrieti nepadara par mazohistu pret viņa paša gribu ...

scheriff  Aūūū, Gutenmorgen ļautiņi! Ko Jūs Tev vispār dariet (rakstiet)? Nopietni!

Izlasiet vismaz 2x reizes pēc kārtas, ko esiet sarakstījuši! Gadījumā, ja Jums šķiet, ka sniedziet atbildi uz jautājumu vai iesaistieties diskusijā, tad informēju - galīgi garām.

Uzrakstīšu skatu no malas. Jūs izdomājiet jaunus, pretējo dzimumu pazemojošus terminus un ultraaktīvi centieties tiem pielipināt visādas negatīvās īpašības un pēc tam tās pamatot bez faktiem, balstot uz kautkādiem citos topikos minētiem piemēriem, ko kāds ir teicis, bet kurš - neviens vairs neatceras.

Jūs esiet radījuši - Stipra sieviete. Vīrišķīga sieviete. Sievišķīgs vīrietis. Mazohistiski noskaņots džeks. Pēctam centieties izkliegt, ka normālu cilvēku nav, bet tad kad pašu radītais tēls mainīsies pēc jūsu pieprasījuma, tad paši atvērsieties, lidosiet, transformēsieties un visādi citādi nedabiski pārvietosieties laikā un telpā.

Jau kopš neatminamiem laikiem ir cilvēki, kas ir vīrietis un sieviete. Ir bijuši un būs dažādi laiki. Grūtāki un vieglāki. Cilvēki pielāgojas apstākļiem. Ja grūti, tad cīnās vai pakarās. Ja viegli, tad labprāt neiespringst un lielajā talkā piedalās tikai caur komentāriem internetā. Neviens tak vasarā nenēsās biezās vilnas bikses un ausaini. Katrs cilvēks dara to ko vēlas un saskaņā ar savu komforta līmeni un morāli. Vai tas ir slikti? Nē, tā vispirms ir cieņa pret sevi - saucās personība. Ja sievietei patīk ēst daudz kūkas, lai ēd. Ja vīrietim patīk ieraut sīvo lai rauj. Nav mūsu pienākums viņu tāpēc kritizēt un visādi citādi moralizēt vai pat mēģināt paŗveidot. Tomēr mums ir godpilns pienākums saglabāt mieru, neaizskart otru, neuzspiest savu viedokli un respektēt otra vajadzības, un nekādā gadījumā neielaisties jebkādās attiecībās ar pretējā dzimuma pārstāvi, ja skaidri un gaiši redzam, ka viņa "vājības" nav savienojamas ar mūsu dzīves veidu un uzskatiem. Ikvienam no mums, šodien, ir milzīgas privilēģijas būt pašiem. Mēs dzīvojam

scheriff  ...Mēs dzīvojam laikmetā, kad varam nodoties, hobijiem, normāli salabot zobus, brīvi pārvietoties un pats galvenais būt kopā ar cilvēku, kuru patiesi mīlam, nevis to ar kuru salaulāja bērnībā. Mēs drīkstam kļūdīties, mācīties, atvainoties, piedot un sākt visu no jauna. Šodien mēs paši esam pa 90% atbildīgi par to kas notiek ar mums, uz to arī attiecas partnera izvēle.

Realitaate  sheriff, grūti nepiekrist Tavam teiktajam. Tomēr, var jau uz šo paraudzīties no gaišās puses. Anonimitātei ir savs patiesuma šarms, ikdienā jau neko tādu neredzēsi. Cilvēki socializācijā mēģina sevi parādīt no labākās puses. Iedomājies, kas būtu, ja visu šito sviestu nāktos klausīties tuviniekiem reālajā dzīvē? Užas! Te vismaz ir iespēja pašam pamurgot un citu murgus palasīties. Ik pa brīdim jau gadās arī kāda domu pērle vai gaumīgs joks. Nav tik traki, kā pirmajā brīdī izskatās, nevajag tā dramatizēt! Iespējams, ka šeit ir arī cilvēki, kurus Tu ikdienā satiec reālajā dzīvē, pat nenojaušot viņu fantāzijas un pārliecības, kas mājo viņu psihes slēptākajos nostūros.

lasminaxxl  Stiprām būt mūs piespiež dzīve . ne tapēc ka esmu stipra, esmu arī vīrišķīga . Nē, neesmu.

Cafe_Noir  šerif, visu cieņu!

scheriff  Realitaate! :) Vai domā, ka viss ko cilvēki šeit domājot raksta, velta citiem anonīmajiem un paši saņem no tikpat "nevainīgiem" nekādā ziņā neveido cilvēka personību un kautkur dziļi dziļi vēselē neaizskar? Aiz katra nika stāv dzīvs cilvēks, kurš atbildes meklējot iegrieža vienā vai otrā portālā. Protams šķiet, ka anonīmi var atļauties vairāk, bet nav jau tā, ka pašiem savu medicīnu kārotos nogaršot. Dzīvē tādas lietas nesaka, jo nebaidās ka pa seju atrausies, bet gan daudz ļaunāk - paši saprot, ka vairs acīs paskatīties nevarētu, jo būtu kauns par sevi.

Agnieszka  Internetā mēs neesam anonīmi .Tas nu ir mīts. Atrazdamies uz ielas esam tikpat anonīmi.......
Arī internets ir dzīve......un kāda vēl!!!
Vienkārši, te vienmēr tāds vakars pie ezera.....dažādi cilvēki, dažādi viedokļi...jauki
Nu bet apvainoties, ko te apvainoties uz troļļiem :)

Fausts  Redzi, scheriff 15:11, šeit jau lielākoties ir cilvēki 35+, kad tā psihe un personība jau ir diezgan sen izveidojusies, noformējusies. Sliktāk, kā bija diez´vai vairs būs, tālāk var sekot tikai korekcijas. Ja jau kāds grib pavisam būt kontaktā ar "savu medicīnu", kā Tu to smuki nodēvēji, tad jau tas tāpat notiks šeit, vai citur. Cilvēki jau dikti baidās no sava trakuma, bet šeit ir droša vieta, kur tam izpausties, jeb citiem vārdiem izsakoties - beidzot ir rasta iespēja sevi parādīt.
Piekrītu Tev, ka viens otrs komentārs ir diezgan pazemojošs un aizskarošs veselīgi domājošam cilvēkam, un, jāatzīst, ka arī mani daudz kas no lasītā šokē. Tiesa, ar laiku aizvien mazāk. Jā, piekrītu Tev, ka dzīvē tādas lietas nesaka, jo ir BAILES tapt nosodītam, atraidītam, vai vienkārši atrauties bietē. Bet dziļi zemapziņā, vai arī apziņā tās domas tomēr sēž, tikai tiek kontrolētas. Tāpēc tās jau nekur tā vienkārši, pašas par sevi nepazūd.

Ja šāds anonīmais portāls būtu mūsu saiemas iekšējai lietošanai, tad, varbūt, mums, parastajiem cilvēkiem, arī nevajadzētu TV ekrānos skatīties un klausīties visus tos murgus un buramvārdus, ko tur var reizēm dzirdēt un redzēt. Tā teikt izslimotos kārtīgi katrs "savu medicīnu", un beigās vēl nonāktu pie kaut kāda jēdzīga kopsaucēja.

puuuka  Scheriff un Fausts Jums pa žetonam...skaisti:)

Tessa  sviests. butu kartiigi stradajushi, stulbiibas galva nedzimtu. un vel coldlandu abižo.
ies ka palasiit sherifu un Faustu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu