Salauzta sirds

Salauzta sirdsKā dzīvot tālāk, gadu pēc salauztas sirds...vēlaizvien sāp. Darbs nepiepilda, hobiji liekas neinteresanti, skolu apsolvēju ...jaunas attiecības nespēju uzsākt...pēc dažiem randiņiem bēgu...tikai nesakiet lūdzu, ka laiks dziedē un lai eju cilvēkos, tas nepalīdz.

Bazhix  Kur iet? Ej uz orgānu donoriem :)
No Tavas sirds nekādas jēgas nav - esot salauzta, taču nieres un aknas, un citus orgānus var atdot cilvēkiem, kam ir kāds mērķis dzīvē :)

Vanesa15  Ja ir bijis pa īstam, mīlēji no sirds, tad nebūs viegli. Negribu biedēt, bet var pat paiet gadi. Tādas šķiršanās dažreiz pat pielīdzināmas tuva cilvēka nāvei, kad ar prātu saproti, bet dvēsele nespēj pieņemt, ka vairs nav...
Tiem, kas te bļaustās, kad nomazgā rokas un krānu un dui tālāk, ... neteikšu neko. Nav noskaņojums kasīties.

dodekaedrs  Kas gan ir gads, ja bijusi patiesa un tīra mīlestība, bet tā zaudēta dažādu apstākļu dēļ? Visam vajag laiku, laiku, laiku un ... lūgšanas, sarunas ar sevi un par sevi. Sarunas ar Dievu un profesionāļiem.

Sassy14  Ja Tu patiešām mīli, tad atlaid viņu. Mierini sevi ar domu, ka bez Tevis viņam ir labāk (jo vienkārši nebijāt viens otram lemti), un ceri vai priecājies, ka viņš atradis dzīvē ko konstruktīvu un prātīgu, kas par to, ka bez Tevis. Jo uz doto brīdi Tu žēlo un apraudi savas izjūtas kopā ar viņu, un esi itin kā iesprūdusi kaut kādā stulbā leijerkastes dziesmelē, no kurienes ārā izsprukt vairs nevari. Bet apstādini leijerkasti, un dziesmele beigsies. Dzīve iet uz priekšu. Esi savas dzīves pavēlniece un saimniece.

Piipeniite  Pārstāj pieķerties, atbasltīt, savas ciešānas. Mūsu sabiedrībā nez kāpēc ir izveidojies uzskats, ka ciešanas ir kaut kas labs. Pārstāj būt par upuri, žēlot sevi. Uzņemies atbildību par savu dzīvi. Dzīve ir skaista. Ja tu stāsti cilvēkiem par savām ciešanām, tad tie tev sniedz līdzjutību, jūt līdzi nelaimīgam. Ja vēlies saņemt vispārēju līdzjūtību, tu nevarēsi atmest ciešanas.

Cafe_Noir  nekas nesāp vairāk kā tas, kas izsapņots, bet nenotika. tātad, pārāk daudz cerību likts, un pārāk nepamatotas ilūzijas bija.
mana babuška teica - ko acis neredz, to sirds aizmirst. jā, diemžēl, bet arī par laimi.
kad beigsi visu laiku urbināt to "salauzto sirdi" (kas būtībā ir iepriekš manis uzskaitītais), tad pamanīsi, ka dzīve ir labvēlīga un tādas salauztassirds nemaz nav. bet var, protams, to sirdi lauzt. ja jau patīk mazohisms pret sevi. bet tad tur vajadzētu noiet uz galvas dakteru

marselis  Sad tad....nekas neatliek,ka Dzivot talak!
Salauztas sirdis...,dazas tiek sadrumstalotas tik,kad zud tam pasidentifikacija.
"Tevis vienkarsi vairs nav...."
Ko darit....piespiest sevi dzivot kadu Jedzienu varda!

Discreta  Gads tiešām ir maz. Man pēc šķiršanās pagājuši 8 gadi un tikai tagad esmu to visu tā īsti sagremojusi.

mieru_tikai_mieru  Tessai taisnība. Lauzta sirds no tā, ka nav seksa, ir tikai iedomas. Tādas rodas nenodarbinātos prātos. Neesi noslogots, acīmredzot, ne ar darbu, ne vaļasprieku. Tad nu visu brīvo laiku žēlo sevi.

KOMPETE  Ja nav naudas, aizbrauc ar brīprātigo darbu kaut kur uz otru pasaules malu.

Mailija  Kā saka tautas gudrība"kļin kļinom višibajut".Kad iemīlēsies no jauna tad vecā mīla pāries.Pašreiz varu ieteikt kaut vai caur NEGRIBU iet uz randiņiem,kaut vai lai novērstu domas.Tāpat ko mazāk redzi un dzirdi par to sāc mazāk domāt-tātad nav ieteicams lieku reizi satikt,tāpat neapmeklēt pagaidām tās vietas kur kopā būts,aizvākt no acīm to kas atgādina par bijušo mīļoto,arī kopēju mūziku neklausīties un neskatīties filmas par ļubestību un gan jau tad ātrāk pāries.Lai gan gads kaut nav tik ilgs laiks,bet arī nav nemaz tik mazs lai kaut kas jau pierimtos.Bet kā te raksta 8 gadi,vai līdz mūža galam skumjas..nu muļķības..lai cik stipra tā mīlestība nebūtu,ja tā neturpinās jau divatā,tad obligāti jūtas notrulinās-līdz pazūd pavisam.Nu nevar ļoti ilgi mīlēt BEZ ATBILDES.

miers2  jo foršāks zaķis bijis reibinošā apskāvienā, jo mazāk gribās kāpties zemāk, bet tādu pašu var neatrast gadiem - Ko lai saka - nāksies čalim samierināties , jo nav te cita līdzekļa - ar ko saslimis, ar to vajag ārstēt

Sarriko  te nepieciešams psihiatrs

ne_meklejumos  Cinamon, ja esi tik mobila, dari daudz labu lietu, tad nevar būt tukšuma sirdī un prātā. Attiecības uzsāksi tad, kad būs īstais cilvēks un tieksies satikties ne bēgsi. Vienkārši priecājies par to kas tev ir, no rītiem uzsmaidi sev spogulī un novēli jauku dienu. Nemeklē, nedomā par jaunām attiecībām, tās atnāks pašas.

mulkojas_visu_gadu  ir, kam 30 gadus nepāriet. neskatoties uz to, ka ir otra puse, kura "apdāvinājusi" ar pērtiķi, lai uzlabotu nelaimīgajam piemērotību mīlas tirgū.

marselis  Nojausot par ko iet runa...,"lauzta sirds" ir pietiekosi daudz aprakstits dazadu cilv. biografiskos rakstos.Sads termins ir medicina , kardiologija,psihol.

Piparkuka  Laiks un tikai laiks!
Tev ir laiks paanalizēt sevi un savas darbības! Paskatīties uz visu no mals. Izvērtēt un kļūt gudrākai...

KlusumsL5  Dziedē gavēnis, laiks un mērenība - periodiski un it visās lietās. Jā, un jaunas attiecības (lai arī īslaicīgas) arī.. tās palīdz saprast, kur un uz ko esam likuši pārlieku dižas (vai greizas) cerības. Un nav obligāti visam jānonāk līdz seksam...

dzintars45v  Visas vainas ir tevī,tavā galvā,kur tā filma nepārtraukti tinās un tikai tu pats vari ar to kaut ko darīt,jo tā ir tava izvēle,vai dzīvot ciešanās,vai mēģināt būt laimīgam,no sākuma ir vajadzīgs laiks,dod laikam sevi dziedēt,pēc tam kārpies no tā purva laukā,dari kaut ko sev neraksturīgu,šis posms tavā dzīvē ir tāds,ka tev ne no kā nav bail,tad izmanto to, lai realizētu to,ko sen esi iecerējusi,bet tam nekad nav atlicis laika,plus vēl varu piebilst,ka pati vērtīgākā pieredze ir pati sāpīgākā,katrs cilvēks,kas parādās tavā dzīvē,tev kaut ko māca,kāds no tevis mācās,tad paņem to vērtīgo,ko saskarsmē ar viņu esi ieguvusi un ej tālāk,tavs cilvēks tevi kaut kur priekšā gaida,tātad šis vienkāŗši nebija īstais.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu