Vai kādam ir savs redzējums, pieredze, iespaids.......

It kā pēc statusa( šai vidē) , esmu sena gan pēc atrašanās šai portālā, gan pēc šī portāla kritērijiem, taču pieredzes nekādas. Iedomājos, vai šeit iespējams satikt vīrieti, kurš spējīgs pats sevi nodrošināt(apmaksāt savu dzīvošanu, savas gastronomiskās izvirtulības utt. .....sevi spēju nodrošināt pati ). Jā, un lai nebūtu alkoholiķis, neskatoties uz to, ka spējīgs pats šo netikumu apmaksāt . Un , protams, vēl jūra citu vēlmju pret partneri, bet sāksim ar pirmo daļu .

vilx  Nezinu, ka sievietes uz mums skatās, bet vismaz es sievietēm ,ar kurām esmu bijis kopā, tikai pēc šķiršanās spēju saskatīt trūkumus vai "trūkumus", reizēm pats brīnos. Bet, ja nav tā klikšķa, ta ģērbjas ne tā, ta krāsojās ne pārāk gaumīgi, tā pārāk daudz auklējas ar jau pieaugušiem bērniem.

Nerons  šeit noteikti nē
šeit atrodami un meklējas, tieši tā -meklējas, tikai loši, deģenerāti, neveiksminieku, pašlabuma meklētāji, izvirtuļi un garā pavājie....Cien.dāmas papildiniet, ja kaut ko aizmirsu!
Nu esat tik jaukas, kaut šoreiz:):):)

Ronis26  / ,,protams, vēl jūra citu vēlmju ../(c).

Šo vēlmju jūru,vēlams,ieraxtīt savā anketā.Bet....man ir aizdomas,ka Tad arī Tevi sameklēs Tāds,kuram pašam ir sava Vēlmju jūra .

Pavilksi??!

dzozefinaups  12.16 Tiessi taa-piekriitu! ....ed ne taa,klepo ne taa,smejas ne taa...... lai vai kaa-apreekkins nestraadaa tik labi,kaa kliksskkis..... Nespeeju iedomaaties kaadu liidzaas-aiz apreekkina, ..pat ne miljona deell! :) re,un veel saka,ka sievietes ir izmantotaajas.

988  Ir labi zinams kiniesu revolucionara Mao izteiciens - nevar atrast tumsa istaba melnu kaki, it ipasi, ja vina tur nav - t.i. strikti attieciba uz konkreto gad

raima  Ja godīgi- nezinu. Gadi iet, prasības aug, spogulis arī sāk ne visai bildi rādīt...
Ui, kā saprotu, ka kāds sīkums var tracināt.
Tā jau ir šeit simpātiski kungi, bet tās abpusējās prasības... Jaunu kociņu var palocīt, bet vecs lūzt.

dzozefinaups  vai sseit ir kaads viirietis,kurss veelas un ir gatavs noapietnaam attieciibaam...? man ir radies taads jautaajums,jo-draiskulli-fiksie,neko nopietnu neplaano! tad par ko ir runa....-runaassanas peec?! Piellauju,ka aarii dalla sieviessu,kuras te reggistreejussaas, neko nopietnu neveelas, -taapeec arii tikai taada teerzeessana....

piladzoga  Nav tik traki ..ir daži ,kuriem sievas mirušas,ir tikko šķīrušies utt...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu