Gadi iet, bet cilvēki šeit pamatā vieni un tie paši.

Un tad vēl brīnās, ka sievietes neatbild vispār, jo katrs no tiem pastāvīgajiem apmeklētājiem jau 3x ir atšūts, tāpēc arī neatbild. Jaunas sejas te iemaldās ārkārtīgi reti. Es te esmu ar pārtraukumiem 3 gadus un nesaprotu ko cilvēki te var sadarīt 10 un vairāk gadus. Kā jums neapnīk?

fargo  mani novērojumi ir apstiprinājušies šajā lietā un tie ir tādi, ja cilvēks nespēj iepazīties gadu, tur daudz kas var būt pie vainas, ja 3 un vairāk, tad problēma nav apkārtējos, bet pašā.
kaut kur ir tik pamatīgs flaws, ka nekas nenotiek. un tas ir tikai tajā gadījumā, ja cilvēks pats ir aktīvs savas dzīves veidošanā, uz pasīvām zivīm-garāmpeldētājām(-iem) novērojums neattiecas.

kas attiecas uz gadījuma sakariem, tad to piekopēji tirinas ilgi un ne šeit vien. kāds baciļu zoodārzs un putnu fabrika bēniņos tur nāk komplektā... kādā brīdī šie personāži ir kļuvuši nederīgi vairs nekam, pēc neilga laika pat gadījuma sakari vairs nav pa lūpai.

ohosēdētāji, aka vecmēbeles. tā ir vairāk feisbūka retro analoģija, nevis kaut kāda tur iepazīšanās variantu makšķerēšana. jā, apnīk. viens un tas pats. tēmas, sejas, argumenti, uzskati. ikviens ir brīvs šļūkt pa trasi, mani ieskaitot, kad "tas laiks" pienāk. vai šļūc? kā kurš.

Laley  Katram ir savi iemesli šeit atrasties.. un lielai daļai šī vieta ir patiešām analoģiska Facebook vai Draugiem..
Mans stāsts ir līdzīgs Naktsfejas stāstam.. :)
ar pārtraukumiem.. kad rodas cerība " varbūt tomēr".. kas kaut kā tomēr sabrūk pēc kāda laiciņa.. tad izdzēšos.. un tad atkal rodas vēlmes pēc pretējā dzimuma uzmanības.. līdz kaut kādam laikam.. un tā visu laiku.. :D :D

988  ...3 gadus un nesaprotu ko cilvēki te var sadarīt 10 un vairāk...

Dargumin - tas tapec, ka esi tikai apskatijusi ekas OHO fasadi, ieksa neesi bijusi...

zefiirinsh  Grūti pateikt... meklēju te seksu un izklaides, bet citkārt tā vietā atrodu ļoti interesantu sarunu biedru... :D visādi gadās... ja mēs tizli, nenozīmē ka pats oho projekts tizls. Kāds jaun te ko atrod ar...

Laley  Marlen, tāda ir dzīves realitāte.. tā saucamajos iepazīšanās saitos tiešām cilvēki mēdz uzvesties neizprotami.. ja izveidojas saturīgākas sarunas - pazūd.. :D
turklāt no personīgās pieredzes - tieši ar iepazīšanās saitos iepazītiem cilvēkiem nekad nav veidojušās attiecības.. lai cik paradoksāli arī tas nebūtu.. :D :D

Andris24  Kam nepatīk, lai dodas dir.. , nu ... citā virzienā...
...ups... 😀

Discreta  Kad skumīgi, atliek te palasīties un jautrāk kļūst.

Esther  Ļoti mīlēju kādu vīrieti (vienu), mīlēju un dzīvoju ar cerību, ka varbūt... ai... mīlēju, nevarēju izmest no domām... nevarēju viņa vietā iedoāties citu/s.
Biju piefiksējusi, ka citos sastaptajos neapzināti, tomēr biju meklējusi kaut kādas līdzības ar to, ar kuru nekas nesanāca... Negribējās izlikties un melot citiem... Nemācēju ātrāk atbrīvoties, kaut gan mēģināju...
Tikai tagad... kopš samērā neilga laika jūtu, ka esmu no viņa domās, emocijās un visādā ziņā brīva... brīva un atvērta jaunām attiecībām. A kas? Vai tas kas slikts?

selnija_  Neapnīk un viss, lai gan gadu gaitā situācija protams mainās un jaunāks neviens nekļūst. Ir savi iecienītie sociālie portāli un šis ir viens no tiem. Pavisam vienkārši. Nav jau obligāti te kādu meklēt, var atrast visādas citas izklaides.

langstinsh  Līgucīt...

Rollo  Vispirms beidz muldēt! Tev pirmais jautājums uzdots 2013-11-08 17:23 un tos parasti neuzdod pirmajā piereģistrēšanās dienā. Tātad, pareizāk būs - drīz būsi šeit 4 gadus! Un tad jau skaties, cik tad tur līdz 10... Jo parasti tie pirmie tie grūtākie, bet pēc otrā jau gadi skrien kā stirnas. Tā ka sāc vien pieskaitīt sevi šim pulkam un uzdod ka nu vispirms sev šo jautājumu!

mulkojas_visu_gadu  Jā! gints u. aija mauķelsoni ar n-tajiem nikiem! aristokrāti nolaižas pie tautas uz vienu fikso! (bet vajag lēti un diskrēti)

Piparkuka  Kā var apnikt te?!:) Te ir iespēja parunāt- izteikt savu viedokli par jautājumiem, kas interesē citus, kā arī uzreiz sāc aizdomāties par savu dzīvi vai skatu punktu uz to vai šito...
Nezinu, cik te esmu, ar pārtraukumiem laikam 15 gadus, vismaz!
Satikti draugi/draudzenes un mīlestības.
No dažu gudru cilvēku viedokļiem var kļūt tikai gudrāks.

Vaukskis  Apniik, kaa tad neapniik, tomer ko lai citu bezdarbiigi dara, ja citur atkaartojas liidziiga situaacija, iznjemot lielaaku kadru nomainju ?! Mosjka atgadaas taa- vienu gadu kaadai nepatiik, otru gadu kaada jau vairs nevar iztureet,bet galugalaaa tresaa gadaa kaada beidzot atraksta.. - tad nu iznaak, ka apbrunjojoties ar pacietiibu vismaz piedalies (esi piedaliijies) loterijaa nekaa idzees savu profilu, jo peedeejaa, kas mirst, ir ceriiba ! Ticam un gaidaam !

Labrador  Pirmkaart,sievietes portaalos ir paaraak izveeliigas un kuutras uz kaadu pasaakumu apmekleeshanu.Saakumaa domaaju,ka vaina manii,tachu,izraadaas, shiis daamas te seezh ilgstoshi. Visaam sastaptajaam kopiigaa ieziime-neadekvaatas prasiibas pret partneri,nepamatoti augsts pashnoveerteejums.Un raksturs,deelj kura attieciibas neveidojas.

mitava  O, paskatījos savu profilu :) Profils izveidots: 2001-03-09 13:22,
šad tad jau te panīkstu....

piparsmelnais  Tā ir ar visu latvijā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu