Kas ir tā briesmīgā rutīna?

Bieži vien nākas dzirdēt ka attiecībās iestājas rutīna.Saprotams ka pirmais konfekšu un buķešu periods ir pagājis.Ikdiena,darbs,mājas rūpes-katru dienu tak nevar būt izklaide.Bet pāri kur kāds domā laist pa kreisi parasti par iemeslu min šo rutīnu.Tad kas katra izpratnē ir tā rutīna un kā no tās izvairīties lai attiecības būtu noturīgas?

slieksnis  rutīna iestājas parasti tiem, kas neko negrib darīt, tiem kuriem liekas, ka dzīve ir darbs un mājas! gribās no viņas izmukt - vajag to darīt, nevis žēloties ka iestājusies rutīna :) gribās ar pāri no rutōinas izmukt, vajag vislaik kko organizēt, ja otrs negrib, doties paceļot, bet tā interesantāk, nevis vienkārši aizbraukt uz ārzemēm hotelī pasēdēt, parasti no rutīnas glābj laivošana, velobraukšana, pārgājieni

leopardine  Kāpēc jums liekas, ka kaislīgs sekss un velobraukšana nevar būt rutīnas sastāvdaļa? Rutīna pēc būtības ir tavs dienas režīms, ko iesaka ikviens dakteris. Un jo mēs vairāk piekoptu veselīgu rutīnu, jo mazāk slimotu ar veģetatīvām distonijām, depresijām, panikas lēkmēm un citām stresaina dzīvesveida izraisītām kaitēm.

vaite  Rutīna ir mīlošu cilvēku paradīze. Tad saprot viens otru bez vārdiem. Un klusēšanā nav neveiklības. Bet uz seksu vai naudu balstītām attiecībām rutīna ir elle.

Liigucis  Citāts no kādas radošas sievietes: "Kad man apnīk mazgāt traukus - es uzlieku cepuri un...mazgāju traukus!" :))

MrJones  Briesmiigs vaards taa Rutiina....tas noziimee, ka nekas nemainaas, dziivojam noteiktos raamjos...itkaa zinam, kas ir labi, bet nespeejam iedomaaties, ka var buut veel labaak...pieradums, dazhkaart paarveersh visu slinkumaa,,..rutiina nav tas pats, kas harmonija, kad ir ljoti laba saskanta, taa ir vairaak ar negatiivu pieskanju,..iet pa vienu tacinju, jo taa ir pierasts!
Nesaku, ka vienmer buutu jaatur attieciibas uzbudinaataa staavoklii...jaalec uz nazhiem...,kaa tika mineets Fargo piemeeraa,..bet ar labu saskanju cilveeki zin, cik var atljauties,,.iziet no raamjiem, bet saglabaat pozitiivo ievirzi!!

mickeymouse  piekrīt vaitei

fargo  pārsātinājums. arī fantāziju pārsātinājums noved pie tā, ka cilvēks nav spējīgs vairs gūt baudu no tā, kas normāli to sniedz.
ja cilvēkiem visādi tvžurnālmēdiji skalo smadzenes, ka viņiem sekss ir nepieciešams 3x dienā, četrāpus, liftā un vēl kaut kādā superpozā, cilvēki tam seko, jo ir ietekmējami, pat ja ne izpildē, tad maina savu domāšanu.
un tā, ar laiku, neapmierina vairs nekas. pat ne jauns t.s. "partneris" katru mēnesi.
pārsātinatība.
tas ir kā bērnam 2 nedēļas katru nakti ´uzrodas´ dāvana zeķē pie sienas pirms zsvētkiem. un sākumā ak un vai, bet beigās... meh. un ja vīrietis katru dienu dāvinatu ziedus? no īpaša žests kļūtu par neko. pienākumu vienam, vienaldzību otrai.
ar seksu ir tas pats. ja cilvēks sistemātiski ceļ baudai nepieciešamo kairinājuma līmeņa slieksni, tad var beigt ar izšautu bisi starp kājām, burtiski un tēlaini. jo gribulim robežu nav, ķermenim un garam gan ir. un ja visa rīcība un vēlmes, teiksim seksā, ir pakļautas tikai "es gribu vēl un vēl", kādā brīdi sistēma atsakās darboties. kāds sāk izmēģināt vīriešu ānusus un kas tik vēl nenotiek. un ja vēl dzīvesveids velk tauvā atkarības kā narkotikas, cilvēks pārtiek no kairinājumiem vien. bet tas nestrādā.

lolojiet savus stereotipus, sekojiet tiem, esat pateicīgi tiem. jo tā ir tūkstošiem gadu ilgi krāta daudzu dzīvju pieredze. nekas nav jauns, viss jau ir bijis un ticis pakļauts parbaudei. atbildes ir zināmas gadsimtiem, ir tikai jāuzdod jautājumi un nevis žurnāliem un visādiem surogātkultūras popstāriem, kuru dzīves ar tuvu 100% varbūtību ir pašas katastrofa.

Realitaate  Fargo 12:03, Tev gan ir prātīgas domas...

Mailija  Manā izpratnē vārds Rutīna ir sinonīms vārdiem garlaicība,vienmulība.Nu tas jau ir brīdinājuma zvaniņš ja attiecībās kļūst vienmuļi un garlaicīgi.Galvenais nevajag šo faktu ignorēt,jo varbūt viens jūtas Super tajā savā garlaicīgajā rutīnā,bet otram nav super,bet nu negribas ta kā tam otram teikt un tad vai nu klusībā to pieciešs vai nu dodas kur citur kliedēt šo garlaicību tam otram to nezinot.Lai gan patiesībā vajag tikai savā starpā izrunāties un ir labi ja tas viens ne tikai klausās bet arī SADZIRD.Ja pāris tiek pāri šai krīzei tad viss OK,bet nav jau teikts ka obligāti visos pāros kaut kad iestājas rutīna.Ja abiem kopā ir interesanti un vienam pie otra velk,tad nekāda rutīna nedraud!

aba  Atrast īsto cilvēku, kuram tu neesi tikai objekts, līdzdalībnieks viņa izklaidē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu