Vai mūsdienu vīrietim ir vajadzīga psihoterapeite, ne sieviete?

kvarts  nu nē, vīrietim gan psihoterapeitu nevajag....jo viņam ir darbs, māja, auto, hobijs, draugi, bērni, sieva, mīļākā un vēl daudz visādu figņu, nu kurs vinš vēl to psihoterapeiti ....

Hustler_  Pudele šņabja ir tas pats kas psihoterapeite.

988  Epifanija - es runaju par jusu, t.i. nelikvida psihoterapeitu cajnikiem, ne musu, kuri ir nesatricinami, zelta fonds, gribas teikt :)

p.s. neuztver personigi

scheriff  Labvakar! Vai visi ieradušies? Seans var sākties? Kā vienojušies ārpus šī kabineta durvīm neko nenesīsim, sarunāts!

Starp citu, jā - man noteikti vajag psihoterapeita palīdzību, jo rakstot viedoli man kārojas klausīties "Tīrīgo bandītu" dziesmiņu "I just wanna be part of your symho...". Freidam pēc šī informācijas iegūšanas noteikti būtu viedoklis par manu peni. :D

Vispirms: Kas ir mūsdienīgs vīrietis? Vai tad mūsdienām nav atbilstošs mūsdienīgs? Itkā mūsdienīgs vīrietis ir īstajā vietā un laikā, kuru veido sabiedrības kopums no vīrieša un sievietes savienības attieksmē vienam pret otru. Tanī pat laikā tiek apspriesta viņa iederība šim brīdim, itkā varētu izraut no konteksta. Varbūt viņu ir ielenkušas nemūsdienīgas sievietes? Ehh, neko vairs nesaprotu. Laikam atklāta ceļošana laikā un starp mums ir atnācēji no "Es esmu vecmodīga" gadsimta.

Otrkārt: Nekad savā 36 gadu dzīvē neesmu sastapis nevienu sievieti un mūsdienīgu vīrieti, kuri būtu apguvuši spēju, laimīgi, dzīvot bez sirsnība, pieņemšanas, atbalsta, apskāvieniem, labiem vārdiem, paslavēšanas un pretējā dzimuma uzmanības. Es zinu cilvēkus, kuri ir noslēgušies, varbūt pat iekrituši dziļi sevī uz neatgriešanos, jo ir zaudējuši ticību, cerību, spēju paļauties un uzticēšanos. Un vēlreiz atkārtošu, neesmu manījis, ka emocijas šķirotu dzimumu - visi mīl un cieš vienādi stipri. Vīrs un sieva, kopš neatminamiem laikiem ir bijuši un ir tiešākie dzīves sabiedroti -psihoterapeits viens otram. Viņi viens otram ir sarunu biedrs, uzticības persona, pamats zem kājām un jumts virs galvas. Tagad izskan mēģinājumu pārrakstīt to kas ir dabiski un normāli, nostādot kādu zemākā pozīcijā. Laikam prasās ķermeņu krāvums uz kuriem pakāpties lai dižotos ar savu pārākumu. Narcisms arī ir ierindojams starp novirzēm. Tad, kad vīrietis un sieviete neraugās viens otram acīs iespējams, ka nākamais skatiens ko viņi notvers būs psihoterapeita.

Treškārt: Nepārstājiet raudzīties vien

scheriff  Turpinājums.

Treškārt: Nepārstājiet raudzīties viens otram acīs, lai nenodzistu mīlestības liesma, kura jūs vada cauri pelēkai ikdienai. Sabučojiet, samīļojieties un izdemolējiet gultu. Atrodiet ceļu pie sava dabiskā "psihologa"! :) Es, bet es tā kā esmu bez psihologa, tad iešu ar sportu nodarboties. Tas arī palīdz.

neko  Nē nu kā tev tā maigāk pateikt; ar to vien ka ir sieviete viennozīmīgi būs par maz. Kam nu psihoterapeitu, kam līdzvērtīgu partneri vajag, bet ar sievieti vien vairumam nepietiks gan.

Mela  sheriff, atcerējos, kas mani samulsinaja - 36 gadi..... un nekā (attiecību jomā) vēl nav

bumpastiks  Autorīt,Tu izklausies tik satraukta,ka liekas Tev pašai netraucētu psihoterapeits un ne večiem,ne arī domāju dāmām nevajag nekādus psihoterapeitus smadzeņu zāģētājus,bet gan vnk sirsnīgu,patiesu attieksmi,bet ir jau cilvēki kam apzināti patīk visu sarežģīt.Nu nogurdina kungus sarežģītas,"pārgudras" dāmas,tad jau tiešām labāk prostitūtu kas vismaz izdara savu darbu un lieki smadzenes nečakarē!

988  Epifanija - nu ko Tu, es savu "zelta gabalinu", neraugoties uz visam parestibam, loloju, ka vien protu...iespejams, esmu old school...ne ne, ledus, robots, prostitutki - tas nav par mani...un vispar, mana pazinu loka ir pietiekami viriesu, lai varetu spriest - tadu monstru, ka aprakstiji, nav...kur Tu tadus esi sastapusi, oho?

coldlands  Tessa, vai tā nebiji Tu, kas rakstīja ka jāpilnveidojas,bet Tu vari sākt ar balto doktora halātiņu:)

Realitaate  bumpastik 21:19, vai tiešām ir tik traki, kā Tu raksti, ka vnk sirsnīgu, patiesu attieksmi var dabūt tikai no prostitūtas? Zini, man gan no kungiem nācies bieži dzirdēt tieši ko pretēju, - ka šodien ir ļoti grūti atrast gudras dāmas, ka apkārt ir vienas vienīgas prostitūtas. Kam lai tagad tic? Kungi, varbūt šajā jautājumā nebūtu slikti rast kaut kādu konsekvenci...jo savādāk rodas apjukums par ceļa meklēša uz vienkāršību, patiesumu un sirsnīgumu.

Alleluja! scheriff 20:44 pasludina sevi par dievu un sprediķo no OHO kalna virsotnes par nabaga, neaizsargāto mūdienu vīrieti, kuru ielenc vecmodīgo sieviešu bari un psihoterapeiti, kas pakāpušies uz ķermeņu krāvumiem, lai dižotos ar savu pārākumu. Ak, kādas šausmas! Bez Mesijas neiztikt! Mūs visus var glābt vienīgi scheriff, kurš ir tik īpašs, ka viedoklis par viņa peni varētu būt tikai Freidam.

Nē, mums nevajag psihoterapetus! Mums vajag scheriff!

988  Realitaate - tici man :) un neatnem "kontuzeto armijai" pedejo ceribu scheriff veidola

av2  naPigaa?

Realitaate  988 00:03, gribi, lai es Tev ticu? Vai tiešām visi Olimpa dievi ir pārcēlušies uz OHO?

kokto  Nu nav nekāds brīnums . Sievietēm vienmēr ir bijusi īpaša saikne , pievilkšanās spēks pēc psihajiem :))) Nu nevar viņas bez tiem !

havjiers  šodien pietiks,jūsu laiks ir beidzies .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu