Bezizeja

Esmu melojis savai sievai, teicis lietas ko no visas sirds tagad nožēloju, sieva nespēj man piedot,vēlas šķirties. Esam kopā jau gandrīz sešus gadus. Mums ir divgadīgs puisītis. Nekad neesmu pacēlis roku pret sievu, nelietoju alkoholu un esmu bijis uzticīgs. Jau nedēļu strīdamies un es savu vainu atzīstu, bet viņa nespēj piedot. Mana vaina ir arī tajā kā pēdējā laikā esmu viņu uztvēris kā pašsaprotamu. Lūdzu dodiet kādu padomu, es tiešām esmu bezizejā, ja jau šeit rakstu... Paldies

jasmina555  Kāpēc tad puika bez tēva paliks,te jau no paša tēva ir atkarīgs kā tiks turpmākās attiecības veidotas un,ja tēmas autors ir melojis,tad ar vārdiem var daudz sāpīgāk ievainot otru cilvēku,un sievai noteikti nav pārliecības,ka cilvēks to ir sapratis.

vilx  Šeit prasīt padomu - tā tiešām ir bezizeja. Patiesībā katrs uzrakstīs nevis padomu, bet iemeslu, kāpēc ir šeit. Lai gan varbūt tieši merkantīlākie varētu dot padomus sirdslietās, jo viņus nomoka citas problēmas un citi vientulības iemesli.

No savas puses varu tikai piemetināt, ka izdari visu, kas Tavos spēkos, vēlāk vismaz sirdsapziņa nemocīs. Tu pats esi vienīgais, kurš vislabāk zinās, kas Tavai sieviņai vajadzīgs.

vivjenna  Klusē, vienkārši klusē...lai cilvēks izkliedzas, izbļauj visu sāpi, bet, ja esi vainīgs, tad klusē, kamēr viss norimst...un tad klusējot apskauj un paturi.

raina1970  Tātad -kaut kas ir krājies, sakrājies, un nu ir sekas tiem ieprieksējiem autora darbiem, un nepadarītajam. Diemžēl, lai ari kā vīrieškārtas auditorijai negribētos pieņemt- ne vienmēr, vai pareizāk sakot visbiežāk- sieviete tomēr pirms paziņot, ka viņa velas škirties, ilgi un dikti apsmadzeņo to štelli, un pieņem apzinātu un argumentētu lēmumu- kas un kāpēc tiks darīts...un tad kaut ko censties mainīt- ir daudz par vēlu.. Un der atcerēties, ka sķiršanās nav pasaules bojāeja, un sieviete , kura ir pieņēmusi šādu lēmumu- nav mazais bēbis, kurš neko nejēdz un noteikti pazudīs, prasīsies atpakaļ, nožēlos, raudāsun visādi citādi izpildīsies, lai tikai atkal tiktu pie tādas attieksmes baudīšanas,kura nav bijusi pieņemam tiktāl, ka ir izlemts šķirties.. kāda mārrutka pēc viņai tas būtu vajadzīgs? Autoram- pieņem kā mācību, kādi darbi- darītie un nepadarītie, ir bijusi par iemeslu domstarpībām.. lai varētu nākošās attiecības veidot ar to domu, kādu cilvēku, kuram kas ir svarīgi vai nav svarīgi- aicināt sev blakus dzīvē.

Vanesa15  Jāpiekrīt Rainai70, ka sievietes tādus lēmumus nepieņem vienā dienā. Mīloša sieviete var paciest un piedot daudz, bet visam ir robežas. Un pat ilglaicīgi kaut ko piedodot, tas jau nekur nepaliek, bet zemapziņā krājās vairojot iekšejo neapmierinātību, kamer maiss pilns. Un tur jābūt ļoti nopietniem iemesliem, lai sieviete šķirtos un būtu gatava palikt viena ar mazu bērnu un audzināt viena. Kad sieviete savu galējo lēmumu pieņēmusi, vairs viņu neatgūsi. Nekad.

Lai gan, joprojām nezinam kas noticis un visu to ķēķi. Vai sievai tās ir tikai mirkļa dusmas vai nopietni pieņemts lēmums, un autora rīcība bija tikai spēriens.

dzintars45v  Paroc dziļāk,ja ir tikai tavs minētais iemesls,tad ar mīlestību,vai ja humoram krišanu ceļos un tās mūžīgu solīšanu var vēl visu saglābt,bet ja iemesli ir dziļāki,tad grūti ko teikt...,jeb ja savādāk,tad ja sieviete grib kaut ko panākt ar strīda vai citu metožu palīdzību,tad var vienmēr kompromisu atrast,bet ja jau ir cits un meklē tikai iemeslu,tad pats saproti...,bet to tikai tev zināt.

Piparkuka  Nu es teikšu tā, ka viņa nemaz nav mīlējusi un nemīl to vīru, jo citādi pieņemtu visu... Ja nav krāpis (kas būtu nodevība un tad jau viss, no sievietes skatu punkta raugoties, bet arī vēl var padomāt....)- kas tad ir tik traks??! Hmm...
Ieteiktu vispār nereaģēt uz viņas runām.
Ja Tev ir taisnība, protams!

Sassy14  Ja neesi dzērājs, kauslis un krāpnieks, tad Tev ir pārāk iedomīga sieva, ja nevar kaut kādu štruntu piedot. Nu, sameloji, atzini, - zadzis tak neko neesi? Vai esi? Ko tad sameloji?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu