Vai ir iespējams vienlaicīgi mīlēt un krāpt?

Te tak visādas šļūcekles un šļūcekļi meklējas,bet daudzi no viņiem apgalvo ka neskatoties uz gadijuma sakariem mīl to savu otro pusīti.Šķirties netaisās un slapstās baidoties ka var pieķert.
Es ar savu bijušo attiecībās esot biju godīgs un nekrāpu,lai gan vienalga pameta.
Tad vai ir iespējams vienlaicīgi mīlēt un tomēr krāpt?

baluba  Tad kas ir svarīgāks - attiecības vai sekss ?
Var, ja mīlestība ņem virsroku pār seksu, un arī ja spēj nodalīt šīs abas lietas.

Lita_G  Gan jau,ka var...tikai nesaprotu,kāpēc ir jādzīvo kopā,ja otrs ir jākrāpj.

baluba  Bieži vien tiek dzirdēts ka sekss jau nekas nav, bez tā nemirst, var iztikt, samierināties kāds nu ir, vienvārd sakot neseksot kaut vispār. Tātad ja ilgi kopā nodzīvots un seksualitāte savā starpā pamainās un zūd, tad viss pārējais ir pametams un jāšķiras ? Vai nav lielāku vērtību attiecībās par seksu ?

Geisha  1. Krāpšana notiek laulāto starpā.
2.Piegulētāju nav iespējams krāpt.
3. Pirms 100 gadiem zināju vienu sievieti. Nu miskaste īstākā, bet kā veči centās šo nolikt slīpi to vajadzēja redzēt. Viens bija gultā, otrs uz trepēm sēdēja savu rindu gaidīdams, trešais krogā viņu gaidīja kamēr viņa uzrāva vienu fikso ar ceturto aiz stūra. Šis stāsts nav izdomāts. Bez tam viņai patika arī vīriešiem uzkraut savas finasuālās problēmas. Kredītus ņēma veči. It kā normāli vīrieši, bet kur tik stulbi paliek vienu nodrāztu vāveri ieraugot nesaprotu līdz šim brīdim.

mis_parkere  Kur sakas krapsana,tur beidzas milestiba.

Maribella15  Nu jā... viegli rakstīt - nodalīt mīlestību no seksa. Ja nav seksa - nav pilnvērtīgas tās attiecības, ja abi vēl ir pietiekoši jauni. Bet ko darīt, ja mīli un gribi seksu ar mīļoto, bet viņš/viņa to nevar veselības dēļ (ilgstoša nespēja)? Var jau gaidīt un mīlēt, bet cik ilgi? Katram sava izturības pakāpe, bet attiecības dēļ tā sašķobās... Kas notiek ar mīlestību ilgākā laika posmā bez seksa?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu