Meliem tak īsas kājas.

Kāpēc cilvēkiem ir tik ļoti jāmelo? Foto ar 10 gadu stāžu, vecums krietni jaunāks uzdots. Vai tieši otrādi jaunāks vīrietis pielicis 15 gadus sev klāt. Braucot ar labu auto, piederot firma utt. Bet, kad piedāvā iznākt laukā no saita, tad nezin kā melus izlabot. Tad paslēpjas un pēc kāda sēž saitā tālāk.

Liigucis  Varbūt tas ir apzināti, lai Puaro būtu ko te darīt un oHo iepazīšanos padarītu par aizraujošu pārdzīvojumu!:P

afrodithe  Sievietes tā pat vēlas būt 5-10 gadus jaunākas.Arī cer uz jaunāka vīrieša piedāvājumiem.(c) Te tantes uzdod sevi par 10-15 gadus jaunākām, reālas briesmas un pazors (c)
Cik novērots, tad sievietes nomīnuso kādus 3 gadus. Vīrieši gan rokai nedrebot nošņāpj visus 10. Un tad jau apmēram sanāk, ka sievietes iepazīstas ar "10 gadus jaunākiem" .

988  Ja jau pat iepaz. saitos sita melo, tad zemak krist vairs nav kur...ta vnk nemt un nomest 10-15 g...ka zeme tadus nes...kads tur vairs pardzivojums - tas ticibas tiro udenu atdzimsanai gals

Torpedo  nu, pēc 50 jau dzimums vairs nav svarīgs - zinām, kā tādi/-as izskatās!

armyman  Nevajag jau visu dzīvi saitos bāzt- pēc tam pašam jābrīnās, ka par viņiem visu zin. Arī zagļi ļoti vadās pēc informācijas, ko iegūst sociālajos portālos.

draboss  "Cik novērots, tad sievietes nomīnuso kādus 3 gadus. Vīrieši gan rokai nedrebot nošņāpj visus 10. Un tad jau apmēram sanāk, ka sievietes iepazīstas ar "10 gadus jaunākiem" .

Tad 3 gadus nomelot drīkst, bet pie 10 jau jāsāk drebēt rokai? :D Es gar zemi no šis divkosības :)

av2  gadiem nav iipassas noziime reaalaas attieciibaas, bet, nu te ir daamas, kas...nu paskatieties spogulii tak. Nu nevar 60 gadiiga rakstiit , ka ir 45. Nu tak pa kilometru redzams tajaa bildee. Cita lieta, ja bilde arii ir jaunaaka, un uz reaaliem randinniem neplaano iet, lai tak liek ko grib.

Geisha  vivjena, vai tad nezini,ka uzzinot telefona numuru (ja tā nav zivs vai amiga) tad var uzzināt no mātes Gugles ļoti daudz par cilvēku. Lai atrastu zeltu ir ļoti daudz smiltis jāizskalo. Aplauziens arī ir rezultāts.

Rondijs  Neteiktu ka tas teiciens ir precīzs, meli mums ir visapkārt un muļķojam viens otru un visvairāk paši sevi. Tā kā reizēm meliem ir ļoti garas kājas.

Nerons  patiešām!!!!!!? Kādas šausmas!?
Ko darīt?!Tāds ir jautājums!

988  Rondijs - Jo lielaks/labaks melis, jo meliem garakas kajas :)

Savadi, tacu ap meliem/meliem ir tada ka pozitiva aura...Milais melis, Melis Melis u.c.

Epifanija  lūk, kāpēc, jautā mob telefona numuru, tas vēl nenozīmē, ka piezvanīs, vispirms apskatīsies zemesgrāmatas, testamentus, ienākumus, profesiju un radu rakstus, lūk, pēc kā mūsdienās izvēlās otras pusītes, katastrofa, vēl jautājums par pasaules galu, tas taču sen jau ir iestājies!

dzintars45v  Nju diezgan bezjēdzīgs pasākums,ja taisies uz randiņiem vālēt,abet ja sēdi te tikai muldēšanas pēc,tad vari sevi kaut par zīdaini,bet reti gudru uzdot...,bet jēga maza,kā jau te tauta rakstīja,tad ja iet uz randiņa pusi,tad velc uz facebook,vai draugiem un tur jau daudz kas uzpeldēs...!!!

kuks10  ir huiņa,tad ir huiņa arī virtuālā pasaulē..nesaprotu par ko tāds cepiens..DDD

Tinte  Patiesībā visiem tiem, kuri datu bāzēs atrod jūsu vārdus, uzvārdus, dzimšanas datus, bērnus, īpašumus u.t.t. var un vajag sataisīt pamatīgus, atvainojos par izteicienu, "sūdus". Viņi nedrīkst tās izmantot ne-darba vajadzībām.
Atliek tik uzrakstīt iesniegumus-sūdzības attiecīgajām iestādēm.

Rolands1963  Meliem ir ļoti īsas kājiņas un tu to ļoti labi zini!!!!!!!! 2017-10-17

lefkoja  Tiem ierakstītajiem cipariem un bildītēm ir maza jēga. Dzīvē bieži vien tas 30gadnieks ir vecis, bet 50gadnieks ir vēl jauns, tāpat fotografijā ir skaistulis, bet dzīvē no tāda zirgi baidās, bet kāds ar foto - nekāds, izrādās super cilvēks, vel jau pastāv cilvēkam harizma, iekšējais intelelekts un gaiša dvēsele, kas ir retums. Gaumes arī ir dažādas, tāpat kā mērķi. 2017-10-17

Baklazans  tie ir cilvēki ar neadikvātu pašvērtējumu
no vienas puses tas ir ļoti zems jo kaunās no sava vecuma un svara
no otras puses tas ir neadikvāti paaukstināts jo parasti tādi uzvedas trakoti aukstprātīgi
2017-10-17

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu