Virtuāli UI!!Reāli pilnīgs FUI!!!

Man viens paziņa stāstija ka esot sarakstijies ar kādu dāmu.Kādu mēnesi laikam.Profila bildē dāma esot bijusi kā uz žurnāla vāka.Rakstija arī ļoti skaisti.Kungs pat samīlējās sievietē kas bija tajā bildītē.Un nu beidzot tika sarunāts randiņs uz ko kungs pilnīgi lidoja.
Gaidija norunātajā vietā,bet kaut kā nevarēja saskatīt savu sapņu sievieti,kā tikai kaut kādu ne visai pievilcīgu dāmu ar pumpainu seju un lieko svaru.Tikai pēc tam kungam pieleca ka tā izrādās arī ir tā viņa sapnu sieviete,kas tikai knapi līdzinājās tai kas bija bildē.Kungam bija šoks,bet viņš saņēmās un protams kafijas rituāls notika.Pēc tam dāma priecīga prasijās uz nākamo randiņu,bet kungs vairs neatbildēja,jo nezināja ko atbildēt.Dāma protams viņu nosauca par bezjūtīgu radijumu,kam sirds nav krūtīs.Tad kāda jēga dāmai bija likt bildi kas bija ļoti tālu no realitātes?Vai tas ka uz reālo neviens nerakstītu?Bet varbūt lai mazāk raksta,bet vismaz pieņem tādu kāda patiešām patiesībā ir?

ellie  Labi bilde šur vai tur, bet, ja anketā ieraksta 185cm un atnāk 168cm- uz ko tad tas k-gs cer?Un tad zvana un sūta miljons sms par sniegpārsliņām uz deguna, bet pašam jau aiz 50 kādu laiku!

Torpedo  Es gan pavisam noteikti dzīvē izskatos labāk, kā te uz fočenes!

furnitura  Bet ja sieviete ieraksta 40+, tad neviens iepazīties nevēlas, pat ja bilde smuka - netic, ka īsta. Vienķarši tie gadi iebelž vīrietim pa galvu un viņš jau izrēķina visu - par vecu bērniem un ģimenei, nez kas jau bijis- 50 mīļākie, daudz bērnu, kurus slēpj, bet kuri būs jāuztur, utt. Bet ja nav bērnu - tad atkal slikti, tātad ar galvu viss nav kārtībā sievietei. Tādi stereotipi. Kā cīnīties, kā būt?

LaskovijMerzavec  Ir gadijies, pieklajigi atvadamies un dzivojam tālāk. Ne es mānijos, ne mana problēma.

Man labāk patik pretēji gadijumi, kad uz bildes nekas īpašs, bet realitātē ljoti skaista sieviete!

Epifanija  par izskatiem vairāk iekarsuši debatēs tie, kuri vispār ir tukšums gleznā, tipa nav vispār bildes, ko jūs vispār varat gribēt?

Guntis55  Par bildēm.Ieliek Jaunības bildes un dabā ir pavisam savādāka un nevajag melot par vecumu.

nickie  oj nu a kur tad viss par to iekšējo skaistumu? :D tipa sievietei nevar, bet vīrietim var - būt tikai iekšēji skaistam, bez visiem zobiem, ar alus vēderu un līkām kājām :D viens likums un viena taisnība visiem :)
man arī profilā veca bilde, bet, ja palūdz un ir normāls vīrietis sarakstē, varu aizsūtīt arī svaigu selfiju - arī agri no rīta vai vēlu vakarā bez makeup, sapinkātiem matiem utt. un kāpēc man būtu jābūt atbildīgai par fantāzijām viņa galvā, ja dzīvē es viņam neizskatos tāpat kā uz bildēm, jo cilvēks sasapņojies un sadomājies nezin ko? :D mani arī bieži nosauc par bezjūtīgu radījumu, jo negribu iet uz otro tikšanos un tērēt lieki laiku, nepaskaidrojot iemeslu :)

Torpedo  ar gadiem, krītoties testosterona līmenim, arvien mazāk vērības pievēršu smukumam, bet vairāk, lai būtu par ko parunāties

kvarts  A ko darīt ja bildē izskaties briesmīgi, bet dzīvē vēl briesmīgāk....

Epifanija  aiziet pie stila konsultanta un savest sevi kārtībā

Vanesa15  Uz ko cer visi šitie bilžu un vecuma meļi? Nezinu, bet tāpat par pirmo un vienīgo randiņu viņiem vairāk nespīd, pie tam nobeigumā ar aplauzienu abiem. Un tas ir diezgan bezkaunīgi pēc tam mēgināt kaut ko muldēt par skaistām dvēselēm un terepere.

Izskats IR svarīgs. Un nav visiem jābūt kā no modes žurnāla, bet cilvēki tomēr skatoties foto, pavelkās uz kaut kādiem patīkamiem sejas vaibstiem vai sildošu smaidu... vai vienalga kas, ko gribētos redzēt arī dzīvē. Un šitos smaucekļus, ta sist viņus vajag, kas bezjēdzīgi tērē cita laiku.

Un vēl kas, ieliešu eļļu ugunī, bet nets ir nets, te katrs var izpausties kā vien grib, melot un šmaukties. Ar to jārēķinās. Un jārēķinās vēl ar to, ka visi foršākie jau ir kādam/ai pie sāniem, un izmisīgu interneta iepazīšanos izmanto nafig nevienam nevajadzīgie gadiem. Protams es to ne par 100% visiem, bet tomēr... lielu daļu. Tad arī viņiem visi līdzekļi labi, ka tik kāds uzķeras.
Kaut vai pierādījums tepat PA un sarakstēs, ka visi sakarīgakie nav brīvi.

Man nebakstiet ar pirkstu par bezbilžu anketu. Es te neiepazīstos un uz randiņiem neeju.

gertrude  visi, nu labi, daudzi, tam esam gājuši cauri- it kā saraksties ar sava vecuma vīrieti uz randiņu atnāk vismaz 10 gadus vecāks. nav jau nekāda traģēdija, var parunāties un draudzīgi šķirties.
bet tiešām bezjūtīgs radūjums, dāma taču tik skaisti rakstīja:) te nu bija dvēseles skaistums:)

Liepa53  Arī jauni foto bieži neatspoguļo realitāti. Ar mobilajiem iznāk šauras sejas ar gariem deguniem. Turklāt ir fotogēniski un nefotogēniski .Pirms tikšanās vēlams dzirdēt balsi. Arī saruna daudz pasaka par cilvēku.

kvarts  te tā paskaties, tad uz randiņu tjipa kā pie altāra iet...:)))

naktsfeja  Arī šī gada bilde var atšķirties no realitātes un ko tad tagad likt vissliktāko bildi, lai kungi neviltos?

NonaM  Fotogrāfija, ir atkarīga ne tikai no fotoaparāta režīma, bet arī no apkārtējās vides, apģērba, apaviem (centimetri papēžos), garastāvokļa un situācijas un naudas summas, kas ieguldīta skaistumā tajā dienā, kurā fotogrāfija radīta.
Piemēram, līgava skaistāka nekā ikdienā izskatās ne tikai fotogrāfijā, bet arī visas kāzu dienas garumā.(notiek arī pretēji, ja vedēji nav par to padomājuši )
Bet tomēr, ja ievietot fotogrāfiju, tad tomēr ar tādu attēlu, kurā persona izskatās savā labākajā iespējamajā variantā, nu, tas ir mans viedoklis.

NonaM  Vispār tā dāma sarakstoties laikam bija domājusi, ka kungam ir vairāk izpratnes par sievietes vecuma īpatnībām, fotomākslu,
materiālajām iespējām jautājuma risināšanā un tamlīdzīgi.
bet varbūt arī, ka tā bija kādas citas sievietes fotgrāfija, kaut gan pumpas var uzmesties kaut vai pēc odu kodumiem.

Laley  Nevajag iemīlēties virtuālā tēlā, dzīvot ilūzijā un nebūs jāviļas realitātē.. bet nu jā - tā daudziem sanāk.. "ieskatīties" foto.. jo simpatizē.. un pēc tam ir āmen..
Arī pašai tā ir gadījies.. :D

Agnieszka  Balssss.......foto var būt dievīgs, bet, ja nepatīk balsss , jūti melus un nav punktualitātes....sorry

Mailija  Virtuāli UI!!Reāli pilnīgs FUI!!! foto Pie šitās tēmas labi iederētos šitā bildīte.:DD Bet ne vienmēr ir bēdīgi.Ir kad iedomātais saskan ar reālo.:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu