Ar kuru?

Jautājums sievietēm.
Rubenis savā grāmatā "Viņa un Viņš" raksta. ka vīrieša pamatīpašība ir spēks, bet sievietes - intuīcija? Kas īsti ir tā intuīcija? Tak ne jau nākotnes paredzēšana? Bet, lāb, ne par to šoreiz .. Bet iedomāsimies fantastisku situāciju, kad kāda no oho sievietēm izvelk Zelta zivtiņu, kas piedāvā apprecēt momentā vienu no PA vīriešiem :) Ko saka jūsu intuīcija? Kuru jūs izvēlētos?

988  Realitaate - Tu mums te savu "brendu" nemegini iesmeret...strada vinai :) Ja kadai ar strada, tad ta ir Laley - jut, ka uzmetusi, ta ari pasaka...

Laley  Bija taču kaut kāds pētījums, ka tāda intuīcija ir mīts.. kaut kur ellē-ratā, kaut kādā angļu universitātē bija veikti pētījumi par apziņu un apziņas kontroli un pierādīts, ka nav tādas mistiskas intuīcijas.. ka visa atslēga ir apziņa nu zemapziņa.. ka tas ko saucam par intuīciju ir vienkārši no apziņas zemapziņā nobīdītas sajūtas par kaut kādām lietām.. līdz ar to no zemapziņas tas nāk laukā, kas rada sajūtu, ka ir kaut kāda mistiska intuīcija, ka kaut kas notiks vai kaut kā tā..
Nu, kaut kā tā.. :)
Nu, kaut kad sen, pavisam sen lasīju kaut ko tādu.. :)

Agnieszka  Intuīcija var teikt daudz ko, bet kad parādās alfa, piem ., my love 998, aptumšojas prāts, vēderā taureņi...un tad intuīcijai jāsaka....ej...ej...tinies...netraucē baudīt....:)

988  Agnieszka - nu tacu...pod zvuki Thunderstruck :)

Drikst apskatit Tavu anketu? Neesmu vel to seit darijis

Agnieszka  Proszę,pan!
Nie należy ukrywać, co

988  OHO mowi oboje kochamy dramat - Otello!!!

Cafe_Noir  Dieviņ tētīt! es to Zelta Zivtiņu vienkārši izceptu, ja būtu tikai šāda opcija - apprecēt vienu no PA vīriešiem. ka´ nav, ta´ nav, un lai nav nemaz tādas Zelta Zivs!

mana intuīcija, lai arī nav trenēta, tomēr pašos atbildīgākajos brīžos patiešām "pasaka priekšā", un ja rīkojos saskaņā ar viņas sacīto, tad pasargāju sevi no kļūmīgām situācijām

Vanesa15  jā bumpastik, izlielījies jau un zinam visi par tavu žiperīgo dāmu, ko nevari apmierināt un kas staigā pārgribējusies. Zinam arī to, ka nevar tev kārtīgas pusdienas uztaisīt un tev nabagam jāpārtiek no pusfabrikātiem.
Atliek tikai notraust par tevi asariņu un sapņot tālāk :D

mieru_tikai_mieru  kāpēc uzreiz apprecēt? Viņš taču man neko sliktu nav izdarījis!!
Bet, kurš intuitīvi izskatās vērtīgs - tad tas ir bazhix

Liigucis  Negribu publiski izcelt konkrētus jaunos vīriešus, bet atrastos tā no 42+, kamēr spēks vēl ir! ;))

Rondijs  Vispār mūsdienās šo jau pat augstskolā māca. Intuīcija ir visas tavas pieredzes apkopojums, tā veidojas no tavā dzīvē pieredzētajām situācijām, notikumiem, pārdzīvojumiem. Līdz ar to - jo pieredzējušāks cilvēks, jo labāka intuīcija.

Realitaate  Rondij 09:45, vai gadījuma pēc nav tā, ka Tu intuīciju jauc ar pieredzi? Tevis aprakstītā pieredze ir tikai viens no intuīcijas komponentiem. Turklāt pieredze ir subjektīva, un reizēm tā saistīta ar dzīves laikā izveidotajām shēmām, kas atkārtojas. Intuīcija tomēr iziet ārpus pieredzes.

Maribella15  Kā gan ir iespējams iepazīt visus OHO vīriešus, lai spētu intuitīvi saprast, kuru ņemt? Man un vairumam citām nav pat nojausmas cik un kādi vīrieši te ir sastopami! Uz intuīciju - kas slēpjas aiz nika??? Cik laiku vajadzētu, lai vispār apskatītu visu?! Uz intuīciju - kuru vispār skatīt?!
NEREĀLI! Un tos, kuri ir kaut kādā ziņā iepazīti lasot komentārus - no tiem ir tikai variants - kurus nekad realitātē nevēlētos iepazīt...

Rondijs  Tā nav tikai sievietes pamatiezīme, jo intuīcija nav atkarīga no dzimuma, tā piemīt kā sievietēm, tā vīriešiem. Atšķirība ir tikai tajā, ka sieviete parasti ir jūtīgāka, tuvāk dabai, labākā kontaktā ar savu ķermeni un sajūtām. Līdz ar to viņa spēj labāk sajust signālus, ko sūta zemapziņa. Piemēra pēc, kā tas strādā - tu vairākkārt esi pieredzējis sliktu situāciju, pēc laika šī informācija nosēžas tavā zemapziņā kā kaut kas slikts. Nākamā reizē pamanot jebkādas pazīmes, kas atgādina šo slikto situācju, zemapziņa palaiž signālus, ka nu būs slikti, jo es zinu ka tā jau ar man ir noticis. Sieviete šim signālam pievērsīs lielāku uzmanību, jo sajutīsies nelāgi. Arī vīrietis, tomēr vīrietis dažādu apsvērumu, kā piem., audzināšanas, kultūras dēļ, ignorēs smalkos signālus.

Rondijs  Vēl ko varu piebilst, uz intuīciju nevajag paļauties svarīgu lēmumu pieņemšanā, jo tas ir gana rupjš instruments. Kāpēc rupjš, laikam vieglāk būs parādīt ar piemēru. Pieņemsim, zaglis sievietei izrauj somiņu, viņa ļoti smagi pārdzīvo, un atceras tēlu - zaglim mugurā bija zila jaka, kājās trenniņbikses un lakādas kurpes. Bet pēc mēneša gadījums jau aizmirsies, un viņa brauc tramvajā un sajūtas nelāgi, it kā kaut kas slikts notiktu, bet pati nesaprot kāpēc. Izrādās - netālu sēdēja civēks zilā jakā, trenniņbiksēs un lakādas kurpēs, un viņai pat nebija jāskatās uz viņu tieši, kaut ar acs kaktiņu - zemapziņa tāpat palaida savu "programmu" - bet šeit tomēr palaist trauksmainības sajūtu bija nevietā. Lūk tā, šeit nav nekādas mstikas, ne ezotērikas, mehānisms ir primitīvs. Un kāpēc nevajag paļauties - jo cilvēkam ir dots daudz spēcīgāks instruments savas dzīves veidošanai, un tas ir prāts.

Realitaate  Rondij 11:03, jā, šim gan varu daļēji piekrist. Tomēr, intuīcija darbojas arī uz labiem notikumiem, izvēlēm, prognozēm. Un daudzas izvēles tiek izdarītas neracionālas, iepriekš nepiedzīvotas pieredzes rezultātā, piemēram, ir bijis tā, ka braucot pa pilnīgi svešu ceļu rodas sajūta, ka aiz līkuma būs ezers. Un tas patiešām tur ir. Vai, piemēram, meklējot noteiktu objektu, cilvēks pilnīgi nekļūdīgi izvēlas pareizo ceļu, kaut iepriekš nav tur bijis. Vai satiekot kādu svešu, līdz šim nepazītu cilvēku skaidri zin, ka šis būs īstais "skolotājs". Prāts bieži izrādās tieši tas, kas rada bailes un "norullē" tos smalkos sajūtu līmeņus, kas ved pareizā virzienā. Prāts nepieciešams, lai izvērtētu, izanalizētu un izdarītu izvēli, tomēr tam ir maz sakara ar intuīciju.

Rondijs  11:36 jā, tā tas strādā. Tikai atšķirība ir tajā, ka cilvēkam IR bijusi pieredze ar līdzīgu situāciju, ja runājam par ezeru. Viss ko cilvēks redz, dzird, jūt, pilnīgi viss, ierakstās atmiņā. Un tāds līkums ar ezeru aiz tā jau ir redzēts vismaz 100 reizes, ja ne 1000. Cilvēkam kas to nekad nav pieredzējis, intuīcijas nebūs. Klau, bet man likās ka tā tomēr ir elementāra lieta, patiešām šo man mācīja augstskolā!

Realitaate  Domāju, Rondij, ka šo māca jau vidusskolā. Tomēr, kā mēs zinām, cilvēki atšķirīgi uztver iformāciju, piešķir tai atšķirīgu nozīmi, atšķirīgi interpretē, un atšķirīgi pielieto. Ja par šo ir galvas lauzījuši lieli vīri jau ļoti sen pirms mums, mēģinot definēt intuīciju, domāju, ka mēs jau nebūsim tie, kas tagad pateiks pareizo definīciju. Tāpēc, diez vai vajadzētu pretendēt uz vienīgo un īsto patiesību, piesaucot augstskolas, lai parādītu savu izglītotību šajā jautājumā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu