Dāmas,kāpēc ja kāda jau paņem,citām ar pēkšņi vajag?

Kad es biju viens un pamests,tad nevienai nevajadzēja un arī mana bijušā ne zvanija,ne vispār kā likās zinis.Tagad kad esmu jau attiecībās,tad jūtu pastiprinātu citu dāmu uzmanību.Kaimiņienes flirtē un vēl tā divdomīgi,darba kolēģes arī koķetē un pat bijušā zvana un prasa vai nevaram tā vnk draudzības vārdā kaut uz kino aiziet.Tad kā ar jums ir dāmas?Ja neviena neņem,tad pašām ar nevajag?Bat ja kāda paņem tad attopaties ka labs ir tas vīrišķis ja jau paņemts?Un vai ir azarts kādai atņemt to labo vīrišķi?Es jau jūtu ka mani grib atņemt.

988  Laley - re ka. Tad tapec vinas te visas tadas kaskigas un nigras un nevienu neinterese...Pec idejas vajadzetu tos pozitivos fluidus izdalit seit...bet ka lai izdala, ja to nav...jo attiecibu nav...baigaka pretruna...Un, ja "tiek attiecibas", tad fluidi ir, bet pasas seit nav, jo ir attiecibas...Tu tomer laikam uz manu top3 teme +100 :)

Agnieszka  Agnieszka ieliks + 998 .

Laley  988 - vai tad pozitīvismu dod tikai attiecības?! Tāpēc jau nekas arī nesanāk, ja visu laiku ieciklējas tikai uz attiecību meklēšanu.. ņem dzīvi vieglāk - un pozitīvas lietas ieraudzīsi arī visur citur..
Dzīve nebeidzas ar to, ka cilvēks ir viens.. ar to tikai dzīve sākas - sākas izvēles iespējas.. :D un arī meklējumos var gūt pozitīvismu, ņemot vērā cik daudz un dažādi cilvēki ir un kāda nu kuram attieksme.. attieksme, mīlīt.. visa pamatā ir attieksme kā Tu redzi lietas.. arī atraidījumā var saskatīt pozitīvismu - varbūt Tevi pasargāja no ļaunuma.. :D :D :D

jasmina555  Tik ļoti paņemtam un aizņemtam vīrietim vēl atliek laiks šeit cept tēmas.

Liigucis  Kamēr skatītāji vēro filmu, tikmēr psihologi vēro skatītājus! Tas par tiem kam jau par paradumu kļuvis komentēt komentētājus...

Epifanija  man nekad nav bijis vajadzīgs citas kavalieris

uma  Bump, tā vien šķiet,ka Tava piepūšamā lelle nestrādā ar pilnu atdevi. Citādi Tev nebūtu ne laika, ne spēka, ne vajadzības uzdot tik ,,interesantus,, jautājumus :))

988  Epifanija - tas kaidrs, ka sokas ar profilu konstruesanu?

Kristine_78  Vai nu tu esi skaistāks, vai maks biezāks ... Ir vīrieši ar šarmu ... un ar stāju, kurus apskaut prieks... ;) Kurš no tā visa ir ?

988  Liiguci - saki vien drosi, 988 - skaties filmu un nepiesienies citiem...ne! esmu par veseligu viedoklu apmainu, skepu lausanu, ta teikt..

Laley - parak aizravies...kapec uzruna mani, sakot "nem dzivi vieglak"...man tadas nepieciesamibas nav, es varbut "nemu" pat parak viegli...vajadzeja teikt, lauztajam sirdim "janem dzivi vieglak", nav nemitigi jakaro...par parejo iebildumu nav :)

havjiers  kucītes uz siena kaudzes.

Kemina  Patiesībā ir tā, kamēr juties pamests, apkārtni neredzēji, bet kad atkal sveiks un vesels, sveicini arī citus.

Gunitaa  Aga, "jā". Viena piepūšamā tā saucamā sieviete tev jau ir, un citas (tādas pašas) arī tevi grib, lai nopērc, piepūt un izmīlē. Apmēram tā, bet ne vairāk! :D

Droshs_Plecs  Tāpēc, ka tātad vīrietis ir vērtīgs. Ja viņu neviena neņem, tātad nav vērtīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu