Ja "paslīd" kāja... ?

Teikt vai neteikt savai draudzenei/ sievai.. Pavedināšana, alkohols, kaisle vai kas cits?

baluba  Galvenais lai ar precētu, jo redz visas pārējās nēsā floru/faunu.
Protams noklusēt.

DabasJanis  Raina 1970! Viedi, patiesi, godīgi, cienīgi.....man patika :)

dzzekiss  Teikt ar kādu mērķi, lai palielītos? Citu argumentu neredzu.

piladzoga  Es personīgi vīram neteicu,bet kad izšķīrāmies, tad gan pastāstīju,ka bija mīļākais aptuveni 5 gadu garumā. Bija gandarījums, jo redzēju patiesu pārsteigumu un sāpes ..jo vīri taču cer ,ka sievas ir uzticīgas kā suņi,bet paši var "aplekt" visas ,kuras to ļauj :D

baluba  Paldies piladzoga, tagad visi zin ka ir arī sunenes :)

Vanesa15  Ja tā ir bijusi viena vienīgā reize prāta aptumsumā vai dzērumā, tad viennozīmīgi aizmirst un klusēt mūžīgi mūžos. Bet ja krāpšana ir regulāra, tad domāju, ka sievai labāk zināt, ar kādu draņķi sapinusies. Tālāk lai lemj pati, vajag viņai tādu suņa dzīvi vai nē.

Lai gan... mani smīdina, ka tie krāpēji ir tik pārliecināti, ka neviens nekad neko neuuzinās, ja arī uzzinās, tad sievas piedos. Nekā nebija. Tā ir bumba ar laika degli. Uzzinās. Nojautīs. Ja vienu reizi piedos, tas nekur nepaliek, pie otrās, trešās un piektās reizes tāpat kaut kad uzies gaisā. Vai arī dažas mēģina būt gudras un tēlo muļķes, ka neko nesaprot. Bet vienreiz tas piegriezīsies. Un tā apniks būt par piekrāpto, ka atpakaļceļa vairs nebūs. Un vai ir to vērts mērcēt savus kumeļus visādās šķirbās, riskējot pazaudēt visu?

Un vēl kas. Tie, krapēji, kas tik ļoti zvēr, ka mīlot sievu un blablabla, kreisie soļi vajadzīgi asumiņam uttt... Jūs sev kādreiz mūžā piedosiet, ja savai t.s. mīlamai sievai pielaidīsiet HIV vai C Hepatītu? Nemaz nerunājot par morālām traumām. Bet tiem laidejiem jau laikam vienalga, ka tik krāniņš pakasīts.

MrJones  Kaada tur kaaja,,.saki, kaa ir,..mazais braaliitis iesliideeja citas sievietes vagiinaa!! Un tad jau ar gribeejaas...,,to nevar dabuut gatavu ja negribaas!

piladzoga  ne baluba
sievietei parasti ir VIENS mīļākais,bet vīri lec uz visām pēc kārtas..ir tomēr starpība :D

Vanesa15  ja sievietei ir viens mīļākais, bet vīrieši lec uz visām pēc kārtas, tad kaut kas matemātiski neiet kopā. Viņai tad sanāk ir viens mīļākais, kas lec uz visām pēc kārtas. Un kamēr aplec tās visas, tikmēr tā viena sieviete sēž sexa badā un neapmierināta.

988  piladzoga saka - redzēju patiesu pārsteigumu un sāpes - Tev izlikas...

Vanesa15 - Tu diendiena atkarto 1 un to pasu...uzzinas, nostucis, nebus labi, ies gaisa...
tada veida Tu - iespejams negribot - bet tomer dzili aizvaino godpratigus portala stipra dzimuma lietotajus, kuri nemuzam nav slidejusi un neslides...es vnk nespeju lasit...nu bet duras acis...padoma, ko dari

Epifanija  muļķība, man šķiet, ka šis būtu vispiemērotākais, ko vainot notikušajā

jasmina555  bet tomer dzili aizvaino godpratigus portala stipra dzimuma lietotajus, kuri nemuzam nav slidejusi un neslides.[c]


vai tad te tādi arī sastopami?

Dimo  Ar "īsto" partneri kājām nevajadzētu slīdēt.
Ja bieži slīd kājas, tad vajag teikt un visdrīzāk meklēt tādu ar kuru ir pietiekami daudz iekāres, lai kājas neslīdētu.

Spodris  Protams, ka nekas nav jāsaka, galīgi dumam jābūt...dzīvo tālāk, it kā nekas nebūtu noticis

dzzekiss  jasmina555, bet protams ka ir. Tāpat kā precētās, kuras ni ni...

jasmina555  Lielākoties tām precētajām ,kas šeit sēž iepazīšanās portālā vēl vairāk slīd kājas,šajā portālā gandrīz visi slidinās.

Agnieszka  Daži dzīvo pēc principa..ja nejājam mēs, jāj mūs..........
Daži bez sirdsapziņas pārmetumiem izdzīvo dzīvi....
Ir eksemplāri, kuri zem segas grauž nagus, jo nav bijis ar ko paslīdēt.
Kāds/a oficiāli ieslīd 7 laulībā.........
Neteikt, jo otrajai pusei tas nebūs patīkami..........
Teikt, ja vēlies, lai atveras acis, nomet pāris liekos un sāk beidzot patikt vīriešiem..tai skaitā tev...neliels koučings, tā sakot, tikai aizkoučēties var tik tālu , ka atpakaļ nedabūsi......

CallaLily  Tas atkarīgs no tā, kādi plāni tev ar sievu nākotnē. Vai viņu vienīgo gribi visu mūžu mīlēt jeb viņa tikai ir ienesīga un ērta. Otrajā gadījumā ja pašam tā šķiet pareizi-saki! Jo kas tā par ērtu sievieti, kura sev vien grib piesiet, kamēr likumdošana par to klusē, t.i. atstāj indivīdam brīvību lemt, kur mērcēt.
Tas atkarīgs arī no tā, kas bijis ar sievieti pagātnē-vai tu viņu pirmais pamanīji un ieinteresējies, jeb viņa tevi (tālākais tehnikas jautājums gudrām, situētām un ļoti motivētām babenēm).
Tā kā viennozīmīgu atbildi nevar dot.
Es neteiktu.
bet es arī vīram līdzi kā veca lupata uz iepazīšanās saitu nevilktos. Pieklājīgi pajautātu, ir vai nav. Atbildēt būtu obligāti. viss ģeniālais ir vnk.

Edgars37  Nemot vera, ka nupat tik tev ta kaja slidejusi un kreisas attiecibas tik sakas...ka tu vispar aizdomajies lidz zinosanai sievai/draudzenei;D, izklausas man, ka sis stastins akal ir no serijas "ka butu, ja butu";D;D;D!!!

17:29
...visu cienu - Malace!!! Ragnesisi noteikti bija pamatiga soka;D;D;D

riks086  Vai tiešām tā bija KĀJA, kas paslīdēja? :D :D Droši zini? :D :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu