Bez bildes!

Vai džeki,bez foto,šeit cer...iepazīties?!

988  p.s. jautajuma essence - vai var tikt pie fiksa kniebiena bez bildes...nezinu, neesmu meginajis...domaju, var...viss atkarigs no plasa diapazona spejam :)

kudala  nu goda vārds, kur var ņemties ar tām bildēm???!!! Nepatīk, ej ielās un iepazīsties uz nebēdu, tur var redzēt un pat paostīt, sevišķi tagad vasarā. Un uz ko cer tādas sašutuma pilnas būtnes???

gertrude  labāk bez bildes, nekā Klūnijs vai Džekmens. ja gribēs iepazīties, tad bildi atsūtīs uz e-pastu. par ko tāds cepiens?

Liigucis  Kopš te ir parādījies , es cienu visus vīr., kuriem nikā ir iekļauti vismaz divi burti!:))

Liigucis  Labojums: Kopš te parādījies 988...........(labāk bildi neliec, ir tada biedejoša sajūta ka esi citplanētietis)!

Jezhiks  Ak dies, ko jūs par tam bildēm varat cepties, bez maz vai ka lielveikala skataties uz cilvēku,ka uz preci! Ja nav bildes palūdz!

Geisha  Nesatraucies 2. vai 3. vēstulītē atsūtīs sava falla kailfoto.

Edgars37  09:35

...elementari var, bet tad jarekinas ar to, ka pari objektam bus jau gajusas pari pusarstetas gonorejas, sifilisi, maigaka varianta mandaloskas (seksa pieprasitaju un seksuali uzvikltu rupeklu segments, kas te plasi parstavets, bez lidzekliem arsta apmeklejumam):D un pec tam tikt vala no sita Molotova kokteila nebus viegli...vai tas ir ta verts, nedomaju.

coldlands  11:20, tas mol visi kuriem nav bildes, ir slimi ar gonorejam, sifilisiem......? Vai tev cilvek ar planpratina seju, un idiota domasanu, nav ienacis prata, ka par tevi tiesi tads pats viedoklis rodas?

Edgars37  12:36
...;D;D;D, nu davai coldland;D, vel kaut ko tikpat labu;D;D;D!!! Tu esi fantastisks;D;D;D!!!

bumpastiks  Bez bildes ta vēl sīkums,ir tak kungi arī ar dāmu bildēm anketās.

988  11:20 ko nezinu, to nezinu...Tu zime diezgan padrumu ainu...pie tam izsakies visai parliecinosi, kas nedaudz mulsina :) es meginat netaisos...bet, ja gad. norisketu, man nebutu aizspriedumu, vaditos pec noskanojuma, intuicijas un velmes...nevajag uzx ta apzimogot sievieti, kura parakstijusies uz randinu un, iespejams, ko vairak...

coldlands - skarbi, loti skarbi vardi :)

Rasuks  Vanesa15 tik vieda, tik pārliecināta un strikta!! Pat sasmaidījos! Nav visa dzīve saliekama divos plauktiņos - baltā un melnā! Plauktiņu ir daudz, daudz vairāk.

988  Liigucis - Tev pirmaja piegajiena pat roka nodrebeja, manu niku rakstot :) esmu esmu UFO

Liigucis  :D:D:D uzrakstīju viss kā pienākās, bet Tavējie, 988, laikam piestrādaja...tas visu padara vēl UFOloģiskāku!:D:D:D

labvakar  Roberta, Tu tiešām ceri, ka kāds pie pilna prāta esošs vīrietis gribēs iepazīties ar 86 gadīgu sievieti. Ļoti šaubos. Un bildes Tev nav, jeb Tu arī ikdienā staigā atmuguriski?

havjiers  bez foto ir garantēta daudzmaz mierīga uzturēšanās šeit .bet puķīšu ,kaķīšu attēlu vēstījumu nekad nesapratīšu ,ja nu vienīgi kā melus ,ka anketai esot foto .

Nate  Abzolūti piekrītu Havjeram, vēl mierīgumam labi noder gadi tā no 55-65, nevis koķetēšana ar 86.

Edgars37  13:36
...kape padrumu;)? Ta biezi vien notiek, ka arejos simptomus patuse ar antibiotiku kursu, tie pazud uz laiku, bet individs vel joprojam ir nesatajs un aplipina vel citus. Un es neko neapzimogoju - katram savs;D!

O, Jaaaa;D...tas ir mans sens, labs draugs - kritikis;D;D;D

AivarsN  Ja ir foto,dāma paskatās,neiepatīkas un tūlīt jau šķir tālāk,pat nepainteresējusies,kas par cilvēku. Ja bildes nav,bet anketā labi tekstiņi,dāmas ziņkāre ņems virsroku un viņa noteikti gribēs noskaidrot,vai viņš gadījumā nav arī smuks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu